BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Cum să slăbești ușor, în funcţie de vârsta ta!

Dacă în urmă cu câțiva ani kilogramele în plus nu îți făceau probleme, și puteai să slăbești ușor, fără să ții diete chinuitoare, acum lucrurile s-au schimbat mult. Aripioarele de pe șolduri sau grăsimea de pe abdomen nu se mai dau duse, indiferent ce ai face, și ai impresia că și un simplu pahar cu apă te balonează și simți că nu mai reziști. Nu, nu este deloc doar o impresie. Cu vârsta, metabolismul suferă unele modificări, și de aceea este mai greu să pierzi kilogramele care îți fac probleme. Din fericire, avem pentru tine câteva recomandări, despre cum poți să slăbești ușor, în funcție de vârstă!

O șansă ca să slăbești ușor

Specialiștii în nutriție au creat o serie de reguli și recomandări după care te poți ghida atunci când vrei să slăbești ușor. Nu este nevoie să te înfometezi, să-ți privezi organismul de toate substanțele nutritive și vitaminele de care are nevoie. Te vei convinge rapid că poți scăpa de kilogramele în plus doar cu puțină disciplină, ceea ce nu este chiar atât de rău, nu-i așa?

20 de ani

Atunci când ai 20 de ani, de regulă kilogramele în plus nu îți fac probleme mari. Doar câteva zile de dietă sunt de multe ori suficiente pentru a încăpea în rochia preferată, pentru că arderile sunt foarte rapide la această vârstă. De altfel, specialiștii nici nu recomandă regimurile de slăbit acum, pentru că nu are rost. În schimb, poți acorda o mai mare atenție stilului alimentar, care să nu fie unul haotic, plin de prăjeli, dulciuri sau alimente procesate.

30 – 40 de ani

După vârsta de 30 de ani, deja lupta cu kilogramele în plus este ceva mai grea, iar să slăbești ușor nu mai este la fel de facil. Cu toate acestea, nu trebuie să te resemnezi. În această perioadă obosești ceva mai repede, iar kilogramele în plus se acumulează parcă mai repede, dar se elimină mult mai greu. Lucrurile devin chiar și mai complicate pe măsură ce te apropii de vârsta de 40 de ani, și chiar treci de acest prag. În afară de regimul alimentar sănătos, ceva mai multă mișcare fizică este chiar indicată, pentru că te ajută să slăbești ușor, dar și să menții în bună stare de funcționare și alte organe vitale. De asemenea, nutriționiștii sunt de părere că acum este timpul pentru a-ți învăța organismul cu detoxifierea, un aliat de nădejde pentru silueta ta perfectă.

Un ajutor în plus!

Pentru că a venit vorba despre detoxifiere, cu siguranță ai căutat și tu câteva metode de a face acest lucru chiar acasă. Cu toate acestea, nimic din ce ai găsit nu ți s-a părut realizabil în cazul tău. De aceea, avem pentru tine o sugestie, un detoxifiant cu acțiuni multiple, ce îmbină eficacitatea, gustul și naturalețea și pe care îl poți găsi chiar aici. Și asta nu e tot, doar în această săptămână, de Black Friday, poți comanda produsul la un preț special! Nu mai aștepta, este exact ceea ce ai nevoie pentru ca tu să slăbești ușor, fără efort!

Efecte garantate!

Formula acestui supliment a fost îmbogățită cu varză Kale, cunoscută pentru funcția sa digestivă. Extractul de pepene verde contribuie la drenajul lichidelor corporale, în timp ce extractul de Hibiscus are un efect pozitiv asupra regularității tranzitului. Funcțiile de purificare și starea optimă pielii sunt susținute de prezența extractului de brusture. Formula Detox 4 Acțiuni conține, de asemenea, colină pentru menținerea funcției hepatice normale și sucuri concentrate de lămâie și portocală pentru a promova digestia și eliminarea gazelor intestinale.

40 – 50 de ani

Deja după vârsta de 40 de ani este tot mai greu să slăbești ușor, și indiferent ce faci parcă nimic nu funcționează. De asemenea, te confrunți și cu alte neplăceri, cum ar fi valorile mari ale tensiunii arteriale, artrită sau chiar diabet. În acest condiții, specialiștii în nutriție îți recomandă un stil alimentar cu multe proteine, dar din care să nu lipsească nici vitaminele, precum acidul ascorbic (vitamina C) și complexul de vitamine B. Există și unele voci care susțin că dieta ketogenică este cea mai eficientă în acest caz, așa că ai putea să o încerci și tu. Poți găsi aici o carte cu rețete simple și delicioase, care nu te vor face să simți că ești la dietă! Mănânci și slăbești, ce poate fi mai bun?

50+

De regulă, după această vârstă, cele mai multe dintre femei renunță la lupta cu kilogramele în plus și se resemnează că nu vor mai fi niciodată normoponderale. Probabil că și tu te numeri printre ele, și simți că parcă nu ești tu. Niciuna dintre haine nu îți mai vine, așa că ești tot mai frustrată. Nu renunța: specialiștii în nutriție sunt de părere că poți să slăbești ușor și după această vârstă dacă alegi un stil alimentar bogat în minerale. De asemenea, renunță la grăsimi, alimente prăjite, fast-food, și nici dulciurile în exces nu-ți fac bine. Din stilul alimentar nu trebuie să lipsească lactatele (iaurt, lapte simplu sau brânză), fructe și legume proaspete, dar și carnea slabă sau peștele. Ai grijă și la sănătatea articulațiilor, care încep de acum să îți facă mai des probleme.

Greu, dar nu imposibil!

După cum vezi, fiecare vârstă are particularitățile sale, și nu poți să slăbești la 40 de ani cu același regim pe care l-ai folosit poate la 20 de ani. Este destul de dificil să câștigi mereu lupta cu kilogramele în plus, dar nu este imposibil! În afară de modificarea stilului alimentar, mai multă mișcare, hidratare corectă, odihnă suficientă și evitarea situațiilor stresante contează la rândul lor.

Ți-au fost de ajutor informațiile noastre? Tu cum faci ca să slăbești ușor, și ce se dovedește a fi foarte eficient pentru tine? Hai cu noi în secțiunea de comentarii, unde putem să discutăm pe larg despre planuri de slăbit, trucuri care să te facă să pierzi kilogramele în plus, și cum poți să scapi de acel efect de yo-yo al dietelor de care se plâng majoritatea celor care vor să slăbească!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *