Nutriție, Sănătate

Oncoforte, un puternic aliat natural în lupta cu cancerul

27540139_932427473598821_5131428451932538715_nOncoforte este, probabil, cel mai complet remediu natural anti-tumoral din lume (conform studiilor științifice și bibliografiei aferente fiecărui ingredient). Sunt cunoscuţi mulţi factori care pot genera cancerul, iar apariția unei tumori poate să aibă loc oriunde în organism, dar întotdeauna în acele țesuturi unde  unde lipsește oxigenarea celulară, unde imunitatea este scăzută și unde echilibrul redox celular este afectat.

                           Cumpără acum! >

Oncoforte- Un puternic aliat în lupta cu cancerul

În ce fel alegeți un remediu natural eficient în lupta cu cancerul?

Este deja de notorietate faptul că studierea documentelor sau mărturiilor aparținând anumitor culturi și populații din diferite zone ale globului a arătat o rezistență deosebită a acestor populații la anumite boli. Cea mai temută dintre bolile cunoscute, cancerul, are de asemenea o incidență mult redusă sau lipsește cu desăvârșire în rândul unora dintre aceste popoare sau grupuri de locuitori. Observațiile au arătat că anumite plante consumate cu regularitate sau ocazional de către aceste populații reprezintă secretul sănătății sau a longevității lor.

Vă doriți și dumneavoastră sănătatea lor…iată cum puteți să o obțineți

În epoca internetului și a livrărilor rapide de materii prime în întreaga lume, orice producător de suplimente alimentare ar putea să realizeze cu oarecare ușurință un bun remediu natural anti-tumoral. Cu toate acestea, există mai multe bariere în calea realizării unor produse eficiente în susținerea tratamentului împotriva afecțiunilor tumorale. Iată 4 dintre aceste bariere pe care cercetătorii care au contribuit la realizarea Oncoforte au reușit să le depășească:

  • Prețul materiilor prime de calitate
  • Tehnologiile de prelucrare ne-invazive
  • Cercetarea și studierea acțiunii ingredientelor componente pe perioade îndelungate de timp
  • Standardele și certificările deținute de unitățile de producție.

Oncoforte este realizat într-o unitate de producție din S.U.A. cu laboratoare și tehnologii certificate

  • NSF-GMP,nsfLogo
  • FDA,fda-inspected-facility
  • ICSusda-organic
  • USDA Organic.Organic4colorsealJPG - Copie

Acestea asigură garanția celor mai înalte standarde de calitate din lume și respectarea celor mai stricte cerințe în producția suplimentelor alimentare.

Pentru o eficiență maximă, la realizarea Oncoforte au fost selectate materii prime furnizate de producătorii cei mai siguri.

American de etnie spaniolă, mărturie despre cancer de colon. Pentru vizualizarea subtitrării, vizionați pe ecran complet din butonul dreapta jos

Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, teste și încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrații și origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acțiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă. Secretul constă în atenta dozare a fiecăruia dintre componenții activi și alegerea după compoziția extrem de complexă și acțiunea sinergică a tuturor substanțelor conținute de plantele sau extractele selectate.

Tot mai multe persoane, care au obținut rezultate excepționale cu Oncoforte, din dorința de a ajuta la informarea și sporirea încrederii celor aflați în situații similare, doresc să împărtășească experiența lor. Cu un cancer de colon vindecat, Ana Mocanu, în vârstă de 79 de ani, vrea să vă transmită bucuria sa.

Alegeți acum dintre variantele cu reducere de preț din magazinul online www.bioelemente.ro

                           Cumpără acum! >

Oncoforte- Un puternic aliat în lupta cu cancerul

Compoziția Oncoforte este una dintre cele mai complexe compoziții din lume, ce include 26 de ingrediente naturale, și are una dintre cele mai mari cantități de substanțe active per capsulă dintre toate suplimentele cu aceeași recomandare.

Foarte important! Administrarea de suplimente antioxidante sau de diferite remedii naturale cu acțiuni antitumorale, într-un mod exagerat, sperând în acțiunea cumulată a acestora, nu numai că poate costa mai mult prin cumulul prețurilor tuturor remediilor, dar poate produce exact efectul invers. Mai exact, cele mai noi studii în biologia celulară arată că este necesar un echilibru REDOX la nivel celular, înainte de a se administra, după diverse recomandări, antioxidanți. Ideal ar fi să vă măsurați nivelul stresului oxidativ și al antioxidanților înaintea începerii oricărui tratament. O alternativă ar fi consumarea în paralel a unor suplimente speciale, care asigură echilibrul redox celular. Pentru mai multe detalii, contactați-ne.

Oncoforte vă scutește de aceste riscuri prin selecția ingredientelor cât și prin dozarea riguroasă în funcție de aportul optim cumulat al acestor ingrediente. Amestecurile brevetate prezente în compoziție reprezintă secretul de fabricație care face posibilă acțiunea cea mai eficientă a tuturor acestor componenți activi. Mai mult decât atât, în compoziție au fost incluse ingrediente obținute din acele părți ale plantelor cu rezultate științifice confirmate în ceea ce privește acțiunea anti-tumorală, conform studiilor prezentate la fiecare ingredient.

Foarte important! Se atribuie de către anumite surse de informare multor remedii naturale caracteristici pe care nu le posedă. Acest lucru este posibil din cauza faptului că promovarea lor se  bazează pe informații referitoare la anumite proprietăți anti-cancerigene ale unor plante, dar remediul este realizat din partea cea mai ieftină a plantei, care nu are asemenea proprietăți dovedite. Vedeți aici  unul dintre ingredientele care este promovat inadecvat de către majoritatea producătorilor.

Dr. Ovidiu Secară, un medic cu multiple specializări și competențe, recomandă Oncoforte. Cu zeci de ani experiență în terapiile complementare, practicând medicina în 4 instituții și cabinete diferite, domnul doctor Ovidiu Secară are chiar mai mulți pacienți din afara țării decât din țară. O programare pentru o consultație la domnia sa este dificilă, așa că vă sfătuim să o faceți doar dacă nimic altceva nu mai este posibil, și preferabil prin intermediul siteului pe care ați văzut materialul video.

Lista celor 26 de ingrediente active (plus 5 inactive) a Oncoforte a fost definitivată după atente observații ale acțiunilor sinergice dintre diferitele plante și extracte naturale concentrate. Veți vedea în cele ce urmează chiar și rezultatele unor studii științifice care arată cum acțiunea conjugată a unora dintre ingrediente se potențează reciproc pentru a opri multiplicarea celulelor tumorale și pentru a distruge tumorile existente.

Alegeți acum, din magazinul online www.bioelemente.ro, varianta de comandă care vi se potrivește cel mai bine.

Cumpără acum! >

Oncoforte- Un puternic aliat în lupta cu cancerul

De ce să alegeți un remediu natural în lupta cu cancerul?

De ce Oncoforte? Cum vă ajută Oncoforte în tratamentul împotriva cancerului?

Prin prezentarea informațiilor din acest site nu se dorește îndepărtarea dumneavoastră de la protocoalele terapeutice ale medicinei alopate, ci doar un sprijin în alegerea metodei terapeutice care să se potrivească cel mai bine intereselor dumneavoastră. Fiind mai bine informați veți alege cu mai atentă chibzuire ce este mai bine pentru dumneavoastră.

Atunci când vestea că în urma analizelor și investigațiilor vi s-a descoperit o tumoare, sau mai multe, cade ca un trăznet asupra dumneavoastră sau a cuiva drag, este foarte greu să luați cu inima împăcată o decizie cu privire la modalitatea terapeutică de abordare a cancerului nou descoperit.

Cu toate acestea, câteva elemente de logică ar trebui să vă determine alegerea. Prin terapiile clasice se îndepărtează efectele cancerului, respectiv celulele anormale sau tumorile maligne. În multe cazuri, aceste terapii pot constitui ultima șansă a organismului persoanei afectate de cancer, de aceea noi nu milităm pentru renunțarea la aceste terapii. Ceea ce este foarte important de reținut este faptul că prin intervenția chirurgicală, prin chimioterapie sau radioterapie nu se va rezolva niciodată cauza producerii celulelor tumorale. Din acest motiv, orice adjuvant natural, precum Oncoforte, este util.

Care sunt cauzele cancerului și cum le puteți elimina?

Atunci când hotărâți cum să alegeți un tratament pentru cancer cu siguranță doriți să îndepărtați și cauzele care au dus la apariția, instalarea și dezvoltarea cancerului.

Principalele cauze ale cancerului sunt:

  • Scăderea oxigenării celulare. Lipsa unei cantități suficiente de oxigen în celule.
  • PH acid al sângelui. Aciditatea crescută afectează celulele.
  • Stresul oxidativ. Prezența radicalilor liberi în celule într-un număr foarte mare.
  • Dezechilibrul redox. Pierderea echilibrului dintre moleculele de semnalizare redox din celule.

Este limpede că sunt foarte multe alte cauze ale cancerului, menționate de către lucrările de specialitate sau de literatura populară. Vi se va spune, cu siguranță, că stilul de viață, poluarea, stresul emoțional, predispoziția genetică, infecțiile micotice sau alte elemente favorizante sunt cele care declanșează cancerul. Cu toate acestea, elementele favorizante doar creează condițiile, și întotdeauna cele 4 cauze menționate mai sus vor duce la afectarea funcționării normale a celulelor, până la mutațiile care le vor transforma în celule tumorale.

Mărturie despre cancer la sân, femeie din Rusia. Pentru vizualizarea subtitrării, vizionați pe ecran complet din butonul dreapta jos

Cum vă poate ajuta Oncoforte să acționați asupra cauzelor?

Oncoforte vă poate ajuta să creșteți oxigenarea celulară prin aportul de extracte naturale și nutrienți extrem de importanți în producerea hemoglobinei, responsabilă de transportul oxigenului în celule, și în creșterea fluxului sanguin la nivel periferic. Acesta din urmă va asigura mai mult oxigen acolo unde este mai mare nevoie de el. De asemenea, va contribui la îmbunătățirea transportului de nutrienți și la intensificarea metabolismului celular pentru o bună funcționare a celulelor.

Oncoforte reglează aciditatea sanguină, aducând-o în limite normale. Câteva dintre ingredientele prezente în Oncoforte care contribuie la alcalinizarea mediului celular al organismului sunt turmericul, ceaiul verde, frunza de măslin. Reducerea acidității va contribui la reducerea inflamației celulare, unul dintre elementele generatoare ale stresului oxidativ care are, la rândul lui, cauze multiple.

Oncoforte reduce stresul oxidativ prin intermediul tuturor ingredientelor componente. Este cunoscut faptul că stresul oxidativ este cauza majorității bolilor cronice și a degenerescenței celulare care culminează cu mutațiile ce duc la transformarea unei celule normale în celulă tumorală. Aproape toate aceste ingrediente posedă calități antioxidante, dar ceea ce contează cel mai mult este faptul că au fost alese astfel încât să nu ducă doar la eliminarea radicalilor liberi, ceea ce ar avea un efect catastrofal prin prisma celor mai noi studii din domeniul biologiei celulare. Oncoforte asigură un echilibru între moleculele extrem de reactive, numite radicali liberi, vitale pentru distrugerea celulelor tumorale și moleculele neutralizante. Totalitatea acestor molecule poartă numele de molecule de semnalizare redox. În acest fel…

Oncoforte contribuie la echilibrul redox de la nivel celular. Conform ultimelor studii din domeniul biologiei celulare, care sunt din ce în ce mai mult menționate în toate lucrările științifice ale ultimilor 20 de ani, homeostazia redox, sau echilibrul redox reprezintă cheia sănătății celulare, iar dacă avem celule sănătoase avem un organism sănătos. Nu se poate concepe vindecare, indiferent de boală, în lipsa unui echilibru redox la nivel celular. De altfel, majoritatea premiilor Nobel pentru medicină din ultimii ani au fost acordate pentru cercetări asupra bunei funcționări a celulelor.

                           Cumpără acum! >

Poză magazin 3

6 comentarii

  1. Cristina Popescu spune:

    Interesant articolul , am înțeles că radicalii liberi duc la îmbătrânire și la apariția bolilor , mai ales a cancerului .
    Produsul poate fi administrat și preventiv ?

    1. Bio Elemente spune:

      Stimată Cristina Popescu, mulțumim pentru interesul acordat articolului. Într-adevăr, excesul de radicali liberi are această consecință. Totuși, este mult de discutat pe acestă temă, fiindcă s-a dovedit importanța prezenței radicalilor liberi pentru îndepărtarea celulelor tumorale și agenților patogeni externi. De fapt, radicalii liberi fac parte din categoria moleculelor de semnalizare redox, al căror echilibru este extrem de important în celule (Vedeți, vă rog și aici, singurele produse care aduc un aport extern de molecule de semnalizare redox foarte importante pentru sănătatea celulară http://bioelemente.ro/catalogsearch/result/?q=asea&cat=&order=name&dir=asc). Pentru a rezuma, STRESUL OXIDATIV este cel care distruge celulele, iar stresul oxidativ reprezintă DEZECHILIBRUL redox. Cât despre administrarea preventivă, aceasta este întotdeauna de dorit, iar Oncoforte nu face excepție. Este ideal să vă susțineți organismul cu tot ce este natural, înainte de a se produce vreo boală.

  2. MARIA MOCANU spune:

    Pentru o persoana care are cancer cu metastaze se poate administra Oncoforte chiar daca face chimioterapie?

    1. Bio Elemente spune:

      Stimată Maria Mocanu,
      Majoritatea ingredientelor Oncoforte beneficiază de sute de studii efectuate de universităţi de renume, de institute oncologice. Pe siteul http://www.oncoforte.com puteţi vedea bibliografia care însoțește fiecare ingredient. Cele mai multe dintre cele 26 de ingrediente active sunt recomandate ca adjuvante în susținerea tratamentelor cu chimioterapie sau radioterapie. Cât despre intervențiile chirurgicale, putem spune că la cea mai simplă lezare, zgârietură. tăietură, locul agresiunii mobilizează întregul sistem imunitar pentru apărare împotriva infecțiilor și complicațiilor. De aceea, tot organismul rămâne vulnerabil și expus proliferării, dezvoltării celorlalte celule tumorale care se află în alte organe. Este de dorit susținerea organismului pe parcursul acestor tratamente agresive cu tot ce este natural. Mai pe înțeles, nu se poate pune problema dacă o persoană sub tratament chimioterapeutic poate mânca morcovi, portocale, struguri sau avocado…tot așa este și cu Oncoforte, acesta conține doar plante, extracte sau concentrate din plante recomandate în cancer.

  3. Este eficient pentru tumora pulmonara, desccoperita mai târziu, l ar ajuta??

  4. […] în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, fiind încadrat la categoria suplimentelor […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *