BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Tonifică și restabilește hidratarea pielii în mod natural!

Cu toții adorăm momentele de după duș sau baie, când ne simțim atât de bine, cu o piele perfect curată și hidratată, și am vrea să menținem acea senzație toată ziua. Din fericire, este posibil, cu ajutorul unei loțiuni care tonifică și restabilește hidratarea pielii. Partea mai puțin bună este că multe dintre produsele de acest gen sunt destul de scumpe, și nu atât de naturale.

De aceea, am căutat și noi un produs accesibil și care tonifică și restabilește hidratarea pielii în mod natural. L-am găsit aici, o cremă delicat parfumată și fără alergeni, cu absorbție rapidă și fără efect gras. Utilizată după o baie sau un duș, aceasta hidratează, tonifică și restabilește hidratarea pielii.

Ingrediente naturale, doar pentru tine

Există atât de multe ingrediente pe care natura ni le pune la dispoziție, încât este aproape o impietate să găsești elemente chimice în compoziția medicamentelor, a cremelor sau a unguentelor. Cu toate acestea, se regăsesc din plin. Și, din păcate, organismul se resimte după ce este supus la tot felul de astfel de ”atacuri”. De aceea este important să alegi un produs natural, fără reacții adverse, dar cu efecte minunate.

Aloe Vera tonifică și restabilește hidratarea pielii

Planta miracol, aloe vera, își dovedește și de aceasta din plin numele, deoarece tonifică și restabilește hidratarea pielii. De asemenea, are proprietăți antiinflamatoare și analgezice, care calmează iritațiile cutanate. Gelul de aloe vera este excelent în caz de piele uscată sau una care este afectată de acnee sau arsuri.

Aloe vera curăță în profunzime pielea, dar fără să usuce pielea. Grație proprietăților sale antifungice, infecțiile pielii sau acneea nu mai sunt o problemă. În plus, este o sursă bună de fitosterol, care este recunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare și analgezice. Nu doar tonifică și restabilește hidratarea pielii, ci ajută și la regenerarea pielii și oferă și acea senzație de prospețime pe care ți-o dorești.

Pe lista de beneficii pentru pielii a acestei plante se numără și faptul că ajută la vindecarea mai rapidă a pielii, fără să lase cicatrici. Pentru a beneficia însă de acest efect, este necesară utilizarea gelului de aloe vera cu regularitate.

Semnele unei îmbătrâniri premature și-au făcut discret apariția? Este timpul să le dai un semnal ca încă nu este timpul lor, tot cu ajutorul aloe vera. De fapt, ridurile, coșmarul femeilor, apar în primul rând din cauza slabei hidratări a pielii. De aceea aloe vera are efect, deoarece tonifică și restabilește hidratarea pielii. O piele perfect hidratată este una elastică, și pe care ridurile nu apar atât de repede.

Ginsengul menține elasticitatea naturală a pielii

Toată lumea a auzit de ginseng, și aproape că nu există afecțiune unde să nu fie folosit cu succes. Printre alte proprietăți ale acestuia, se numără și faptul că tonifică și restabilește hidratarea pielii, dar menţine și elasticitatea naturală a acesteia.

Atunci când se află pe lista de ingrediente a unui produs de îngrijire corporală, ginsengul este ideal pentru a elimina impuritățile, reglează retenția de apă și hidratează perfect pielea, protejând-o de razele ultraviolete sau de semnele de îmbătrânire prematură. În urma lui, pielea rămâne moale, suplă, elastică și netedă.

Glicerina vegetală, ideală pentru îngrijirea tenului

Chiar dacă nu știai, multe dintre produsele de îngrijire corporală, sau cele cosmetice, au în componența lor glicerină vegetală, un ingredient ieftin, dar care are atât de multe beneficii pentru piele.

Glicerina vegetală este foarte bine tolerată de toate tipurile de ten, iar specialiștii o apreciază deoarece are o mare calitate: tonifică și restabilește hidratarea pielii cu propriile rezerve, pe care le aduce din ţesuturi.  Pentru o imagine mai exactă, glicerina vegetală scoate apa aflată în exces în anumite locuri și o folosește pentru a hidrata perfect pielea. În urma folosirii ei, tenul este protejat de riduri și este mult mai tonifiat. Și care femeie nu-și dorește acest lucru?

Recomandări pentru un ten hidratat și tonifiat

Îngrijirea pielii nu înseamnă doar un duș și eventual folosirea unui produs de igienă bun. Reține că pielea este cel mai mare organ al corpului uman, și de aceea este necesar să te preocupi așa cum se cuvine de îngrijirea ei. Avem pentru tine câteva recomandări, de la specialiști, despre cum să o faci.

Un duș cu apă călduță

Mulți adoră dușurile fierbinți, dar din păcate în acest fel nu fac decât să înlăture în mod agresiv uleiurile naturale ale pielii. Nici dușul cu apă rece nu este indicat. Cel mai bine, pentru o curățare perfectă, blândă pentru piele, un duș cu apă călduță este ideal, în special dimineața.

Atenție la produsele de curățare

Niciodată nu folosi același produs cu care îți speli corpul, pentru a-ți curăța și fața. Dacă nu ai un produs special pentru ten, atunci apa va fi de ajuns, iar măcar o dată pe săptămână poți aplica un scrub din ingrediente naturale, pentru a menține porii curați.

Tonifică și restabilește hidratarea pielii

După duș sau baie, nu uita să menții pielea la fel de frumoasă cu o cremă delicat parfumată și fără alergeni, cu absorbție rapidă și fără efect gras. Utilizată după o baie sau un duș, aceasta tonifică și restabilește hidratarea pielii. Alege una complet naturală, pentru delicatețe și confort în fiecare zi.

Măști naturale

Profită din plin de legumele și fructele din piețe pentru a prepara măști naturale, cu care îți poți îngriji tenul. Castravete, lămâi, căpșuni, sunt doar câteva dintre fructele și legumele care fac adevărate minuni pentru pielea ta, așa că folosește-le.

Nu uita să te demachiezi

Indiferent cât de obosită ești, după o zi care părea că nu se mai termină, nu uita să te demachiezi. Celulele moarte, murdăria și grăsimea se înlătură cel mai bine cu apă micelară sau cu un gel natural de curățare. Apoi, spală bine fața cu apă călduță.

Dușul de seara să nu îți lipsească

Dușul de seara sau baia în cadă nu trebuie să îți lipsească. Evident, este mai bun dușul, pentru că scapi mai rapid și mai eficient de murdărie, transpirație și nu numai. Folosește un gel de duș natural, care să nu doar să îți curețe pielea, ci să o și hrănească și să o mențină hidratată.

După baie, aplică o cremă sau un gel care tonifică și restabilește hidratarea pielii. Nu uita nici de zona ochilor și a decolteului.

Mișcare și alimentație sănătoasă

În afară de acest ritual de îngrijire, reține că și mișcarea, dar și stilul alimentar contează foarte mult atunci când vine vorba despre o piele sănătoasă. În acest fel, vei reuși să fii mereu invidiată pentru tenul tău, și nici nu va fi nevoie să cheltuiești sume exorbitante pentru îngrijirea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *