BioElemente în presă, Sănătate

Ce poți face pentru a preveni apariția cancerului!

Fără urmă de îndoială, cancerul este acea afecțiune de care ne temem cu toții și pe care nu o dorim în viața noastră. De aceea, unii dintre noi fac tot ce le stă în puteri pentru a preveni apariția cancerului, mai ales dacă au astfel de cazuri în familie. Specialiștii sunt de părere că, deși poate că nu avem încă un medicament care să vindece cu certitudine această afecțiune, există unele măsuri care, luate din timp, o pot preveni. De aceea, am decis să îți oferim câteva sugestii în acest sens. Citește rândurile următoare și descoperă ce ai putea face pentru a preveni apariția acestei cumplite afecțiuni.

Evită investigațiile medicale iradiante în exces

De-a lungul vieții noastre vom avea parte și de unele investigații medicale iradiante pentru a se observa mai bine anumite posibile sau reale probleme medicale. Acestea nu dăunează organismului, cu condiția să nu fie efectuate în exces. S-a observat că radiațiile acestora ar afecta ADN-ul, care apoi ar produce mutații genetice care sunt de multe ori asociate cu formarea afecțiunilor tumorale. Din fericire însă, aparatura modernă este mult mai puțin iradiantă decât cea folosită în urmă cu câțiva ani. Dar, pentru că riscul există, nu putem să nu îl trecem pe listă.

Renunță la fumat

Unul dintre momentele tale preferate de peste zi este când fumezi la o cafea? Ar fi bine să renunți la acest obicei dacă vrei să faci tot ce îți stă în puteri pentru a preveni apariția cancerului. Nici fumatul pasiv nu reduce prea mult riscul de a suferi de cancer pulmonar, așa că, pe cât posibil, evită astfel de locuri. De asemenea, fumatul mai este responsabil și de apariția mai multor tipuri de cancer. Aproximativ 30% din numărul total al deceselor cauzate de cancer au drept punct de plecare fumatul!

Un stil alimentar sănătos

Suntem de-a dreptul ”bombardați” cu informații despre cât de mult contează un stil alimentar sănătos. Și da, dacă vrei să poți preveni apariția cancerului, ar trebui să faci unele schimbări. Renunță la prăjeli, fast-food și chiar dulciuri din comerț. Mai multe fructe, legume, verdețuri proaspete sunt indicate. De asemenea, mănâncă mai mult pește, carne de pui sau de curcan, și uită de mezeluri, afumături, energizante sau băuturi acidulate.

Oncoforte, darul naturii pentru a preveni apariția cancerului

După cum bine știi, există numeroase plante cu efecte anti-tumorale, și care pot fi folosite inclusiv pentru a preveni apariția cancerului. În același timp este imposibil ca o persoană să poată să le consuma pe toate, și în doza optimă necesară. De aceea, mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, și care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni apariția cancerului. Îl poți găsi chiar aici.

Efecte dintre cele mai bune

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului. Cu toate acestea, îl poți administra în paralel cu terapia clasică, sau pur și simplu pentru a preveni apariția cancerului. Efectele sale benefice sunt remarcabile, și printre acestea se află:

  • contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale
  • reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie
  • reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ)
  • reglează circulația sangvină și nu numai.

Fără efecte adverse

Oncoforte este aliatul tău natural pentru a preveni apariția cancerului, fiind foarte eficace și grație celor 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive.

Totodată, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

De asemenea, Oncoforte previne apariția proceselor degenerative, și s-a remarcat că ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare. Tot cu ajutorul lui are loc reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse. Mai exact, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic celular are parte de o reglare, iar îmbătrânirea celulară este mult încetinită. Într-adevăr, putem afirma că avem de a face cu cel mai bun remediu natural pentru a preveni apariția cancerului.

Redu consumul de alcool

Consumul regulat de băuturi alcoolice și în cantități mari are efecte negative pentru organism. Printre acestea se află și cel carcinogen. De aceea, pe cât posibil, renunță la acest obicei, sau cel puțin nu exagera. Vei putea preveni apariția cancerului, dar și a altor afecțiuni grave, unele dintre ele chiar mortale.

Puțină mișcare în fiecare zi face minuni

S-a demonstrat științific că acele persoane care fac zilnic mișcare sunt mai ferite de cancer. Prin urmare, dacă scopul tău este de a preveni apariția cancerului, lasă sedentarismul deoparte. Mergi zilnic pe jos măcar jumătate de oră, urcă treptele de câteva ori pe zi, aleargă ușor în parc, plimbă-te cu bicicleta împreună cu cel mic… Contează enorm!

Ai grijă la kilogramele în plus

Multe cazuri de cancer se întâlnesc în cazul persoanelor supraponderale, așa că ai mare grijă. Dacă acul cântarului arată multe kilograme în plus, poate că nu ar trebui să mai amâni momentul de la care să începi să ții o dietă. Nu una restrictivă, ci una care să îi ofere organismului vitaminele, mineralele și nutrienții necesari. Îți va fi mult mai ușor cu timpul, iar faptul că vei arăta mai bine, vei preveni apariția cancerului pot fi motivații destul de puternice.

Nu renunța niciodată la luptă!

Fie că faci tot ce îți stă în puteri pentru a preveni apariția cancerului, fie acesta deja a fost diagnosticat, nu renunța niciodată să lupți. Sunt destule situații când pacienți care păreau condamnați la moarte au reușit să învingă? Care a fost secretul lor? Au crezut din tot sufletul că se pot vindeca și au făcut schimbări majore în viața lor! Tu nu lăsa să se ajungă până aici și ia chiar acum acele decizii care îți pot schimba viața. Cei dragi ție au nevoie de tine sănătos/oasă, să le fii alături, așa că de tine depinde totul. Poate fi dificil la început, dar reușita va fi cu atât mai frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *