Sănătate

Menține-te tânăr!

Sintagma “tinerețe fără bătrânețe” vă duce cu gândul la un basm? Pe noi nu, deoarece am descoperit DHEA, un produs natural pentru stimularea activității secretoare a glandelor endocrine.

Ce este DHEA și de ce ne ajută să ne menținem tineri mai mult timp? DHEA (dehidroepiandrosteron)  este un hormon steroid, produs în principal de corticosuprarenale  și în mici cantități și în testicule. O dată cu înaintarea în vârstă, concentrația sangvină de DHEA scade, același lucru petrecându-se și în cazul bolnavilor cu afecțiuni cronice sistemice cum ar fi lupus eritematos diseminat sau poliartrita reumatoidă.

Studiile arată că pacienții mai înaintați în vârstă care folosesc DHEA au răspuns mult mai bine la vaccinul antigripal, au o rezistentă mai bună în fața stresului , fizic și psihic, și au o stare generală mult îmbunătățită.  DHEA are un efect benefic în ceea ce privește regenerarea celulară și încetinirea proceselor de îmbătrânire.

Încă nu v-am convins? Vă prezentăm, în acest caz, o serie de beneficii vizibile la scurt timp după administrarea DHEA:

  • Nivelurile crescute de DHEA încetinesc procesele de îmbătrânire, vă pot ajuta să arătați și să vă simțiți mai tânăr și plin de viață și energie;
  • Stimulează producerea hormonilor sexuali, restabilind echilibrul pe cale naturală;
  • Are efect afrodisiac;
  • Protejează organismul de riscurile cardiovasculare;
  • Scade riscul apariției cancerului;
  • Îmbunătățește memoria, atenția, puterea de concentrare;
  • Scade riscul apariției bolilor degenerative;
  • Poate avea efecte semnificative în combaterea obezității.

DHEA se găsește sub formă de capsule și nu este indicat copiilor și tinerilor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează.  Nu se recomandă depășirea dozei zilnice de 1 capsulă pe zi.

În cazul persoanelor care practică un sport de performanță, vă atenționăm că DHEA este interzis de legislația anti-doping, datorită creșterii rezistenței la efort, a masei musculare și a forței. Pentru practicarea de plăcere a sporturilor, DHEA reprezintă un mare ajutor; cum ar fi să vă laude toți prietenii sau prietenele pentru forma și rezistența deosebite pe care le aveți?

Pentru că o serie dintre beneficiile enumerate s-ar putea să nu vă convingă pe deplin, suntem siguri că utilizarea produsului în sine o va face în foarte scurt timp. De astăzi, puteți beneficia de tinerețe fără bătrânețe! Ce spuneți, încercăm?

1 comentariu

  1. Gherghel valer spune:

    Pretul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *