BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Folosește condimentele ca să slăbești ușor!

Cine nu își dorește să mai scape de câteva dintre kilogramele în plus? Să slăbești este încă cu atât mai frustrant atunci când încerci tot felul de diete și parcă nimic din ceea ce faci nu te ajută să îți îndeplinești obiectivul. Și așa, ajungi să te resemnezi și să porți toată viața pantaloni, când ai vrea să te simți și tu liberă, într-o rochiță fermecătoare. Te recunoști în cele de mai sus? Da, știm cum este, pentru că și noi am fost în această situație. De aceea, am decis să îți venim în ajutor și să îți împărtășim câteva dintre secretele care ne-au ajutat. Și, chiar dacă pare greu de crezut, folosirea anumitor condimente a accelerat procesul de slăbire.

Recapătă-ți silueta acum!

Înainte de a discuta despre condimentele care te pot ajuta să slăbești, avem pentru tine încă un mic bonus. Ai nevoie de un ajutor natural, care să te facă să termini lupta cu kilogramele în plus în calitate de învingătoare. De aceea, îți sugerăm Chitosan 1000, un supliment alimentar de la Equilibra cu crom și fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficiență a lor în organism și pe care îl poți găsi chiar aici.

Chitosanul este o substanță albicioasă, o polizaharidă obținută din chitină, care este extrasă din cochilii marine. Este o fibră solubilă naturală, care își mărește volumul în stomac, dacă este consumată înainte de masă cu multă apă. Cromul adăugat în produs contribuie la metabolismul macro-nutrienților, acele substanțe care oferă energie organismului, fără de care nu am putea îndeplini activitățile zilnice. În plus, ajută și la reglarea glicemiei, menține nivelul normal de glucoză în sânge. Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezității și a colesterolului ridicat .

Cum să slăbești fără efort!

Chiar dacă pare ceva de genul ”încă un produs care promite multe și face puține”, chitosanul este acel ceva de care aveai nevoie ca să slăbești ușor, chiar și fără să ții vreo dietă restrictivă, hipocalorică și altele asemănătoare. Astfel, în anul 2001, în Statele Unite ale Americii a fost realizat un studiu medical, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, privind efectele chitosanului. Rezultatele înregistrate au luat prin surprindere pe toată lumea: chiar și fără să țină regim, persoanele care au luat chitosan au slăbit aproximativ 1,7 kilograme. Sună excelent, nu-i așa? În cazul în care vrei o pierdere mai mare în greutate, poți folosi chitosan, împreună cu o dietă mai restrictivă, sau poți apela la anumite condimente ca să slăbești, și rezultatele vor fi unele pe placul tău.

Profită și tu de beneficiile condimentelor în pierderea în greutate

Ce gust ar avea preparatele noastre dacă nu am folosi anumite condimente? Nici măcar nu vrei să te gândești la asta! Dar știi că anumite condimente te pot ajuta să slăbești mult mai repede și mai eficient? Dacă nu, nicio problemă, din rândurile următoare vei vedea care sunt acestea, și cum le poți transforma în aliații tăi în lupta cu acul cântarului care nu vrea deloc să coboare.

Busuioc

Atunci când este folosit proaspăt în mâncare, busuiocul face diferența dintre un preparat banal și unul cu totul special. Îl poți folosi pentru a da un gust iconfundabil preparatelor din carne, cu multe legume, pastelor, felurilor de mâncare preparate la cuptor, sau care conțin ouă. Ai auzit desigur de acea delicioasă salată Caprese, cu roșii proaspete, frunze de busuioc, ulei de măsline și mozzarella. Încearc-o chiar acum și va deveni și felul tău preferat, care te va ajuta și să slăbești, deoarece are puține calorii, dar un gust divin!

Frunze de dafin

Deși nu prea sunt folosite, frunzele de dafin sunt excelente pentru a detoxifia organismul. De asemenea, combat și retenția de apă, așa că le poți folosi cu încredere, mai ales dacă pregătești ceva pe bază de carne de vită sau pește, sau îți dorești un sos pentru grătar cu totul deosebit.

Hasmațuchi

Din nou avem de a face cu un condiment mai puțin folosit, dar care te poate ajuta să slăbești. Este recunoscut pentru faptul că ajută la eliminarea mai ușoară a toxinelor. Este delicios atunci când se folosește la salate, preparate din pui sau ouă.

Mărar

Alături de pătrunjel, mărarul este unul dintre cele mai folosite condimente în bucătăria românească. Dar știai că te ajută și să slăbești ușor? Acest lucru se întâmplă deoarece te scapă de gazele abdominale și este și un bun diuretic. În plus, mărarul este folosit și pentru a stimula lactația mamelor care alăptează, îți stimulează libidoul, are grijă de sănătatea dinților și a oaselor tale. Sunt nenumărate preparatele care capătă un gust aparte cu ajutorul mărarului, dar se potrivește perfect cu castraveții, dovleceii, ouăle, carne de vită și porc, dar și cu brânzeturile.

Maghiran

Procesul de digestie se desfășoară mult mai bine cu ajutorul măghiranului, care mai este și un bun diuretic, și de aceea se recomandă folosirea lui atunci când vrei să slăbești. În plus, se utilizează și pentru tulburările ciclului menstrual la femei, este un bun remediu pentru organism. Persoanele care suferă de diabet, afecțiuni renale sau cardiovasculare, boli ale ficatului sau ale vezicii biliare pot folosit măghiranul pentru că ajută la remedierea suferințelor lor. Se pretează pentru a fi folosit la fructe de mare, carne de pui, legume și brânzeturi.

Menta

Unele studii medicale au scos în evidență faptul că până și simpla aromă a mentei te ajută să slăbești. Evident, o poți folosi după bunul plac, pentru că este foarte eficientă în a-ți regla tulburările gastrointestinale.

Oregano

Este un condiment clasic în bucătăria italiană, despre care știm cu toții că este una dintre cele mai sănătoase din lume. Nu doar că vei putea să slăbești mai ușor cu ajutorul lui, dar organismul tău va fi apărat în fața mai multor infecții. Este delicios atunci când se combină cu legume, ouă și să nu uităm de o pizza. Dietetică, desigur!

Cimbrișorul

Un sistem imunitar puternic, dar și un aliat de care ai nevoie atunci când vrei să slăbești ușor! Acesta este cimbrișorul, un condiment care dă un gust senzațional preparatelor din carne de vită, miel, porc și pasăre. În combinație cu dovleacul sau leguminoasele este de-a dreptul delicios, așa că nu îl ocoli atunci când îl găsești la vânzare.

Tu știai despre aceste condimente care te ajută să slăbești ușor? Le foloseai pentru a da savoare preparatelor tale? Mai cunoști și altele? Te invităm în secțiunea de comentarii pentru a ne împărtăși din experiența ta!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *