BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Fii frumoasă cu uleiul de argan!

Ce femeie este cea care nu vrea să fie mereu tânără și frumoasă, iar semnele îmbătrânirii să fie ținute cât mai mult timp deoparte? Nu-ți face griji, nu este chiar atât de dificil, iar soluția este la îndemâna ta: uleiul de argan. Acesta are o mulțime de beneficii pentru tenul, unghiile și părul tău, așa că ar trebui să renunți la orice altceva, pentru că de acum totul va fi mult mai ușor.

O piele frumoasă

Dacă îți dorești o piele frumoasă și sănătoasă, fără imperfecțiuni, și te întrebi dacă uleiul de argan este soluția, atunci reține că răspunsul este unul afirmativ. Potrivit specialiștilor în industria cosmetică, uleiul de argan are un puternic efect anti-aging, deoarece este o bună sursă de vitamina E și antioxidanți. De asemenea, tot cu ajutorul lui, pielea este intens hidratată, ceea ce îl face de neînlocuit în ritualul tău de îngrijire a tenului.

Reduce inflamațiile și petele

Oricât de mult ne-am dori noi o piele frumoasă și sănătoasă, lipsită de imperfecțiuni, precum cea a vedetelor pe care le admirăm, adevărul este că de puține ori se întâmplă așa. Acnee, leziuni cutanate și chiar pete pigmentare sunt cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm. Din fericire, uleiul de argan se dovedește și de această dată de ajutor, pentru că este foarte eficient în tratarea acestora, ba chiar și a cicatricilor, chiar și cele vechi. Efectul lui pozitiv a fost remarcat și în ceea ce privește vindecarea eczemelor și a psoriazisului.

Protecție împotriva razelor solare

Pe perioada verii, specialiștii recomandă ca pielea să fie protejată mai bine împotriva razelor puternice ale soarelui. Chiar dacă pe piață există numeroase creme de protecție solară, dacă vrei ceva natural, care îți și hrănește pielea în același timp, nu uita de uleiul de argan.

Un produs perfect pentru tine

Rafturile magazinelor sunt pline de produse care susțin că, printre ingredientele conținute se află și uleiul de argan. Cu toate acestea, de ce să nu alegi un produs natural, fără niciun fel de ingrediente chimice, care să îți agreseze și mai mult pielea delicată? Aici este exact ceea ce ai nevoie, un ulei obținut prin procesarea semințelor arborilor de argan, oferit de Equilibra.

Recunoscut pentru proprietățile antiaging și conținutul său bogat de antioxidanți cum ar fi tocoferolii, vitamina E, acizi grași și flavonoizi, acesta exercită o acțiune eficientă în prevenirea îmbătrânirii pielii și a formării radicalilor liberi. Utilizat zilnic, protejează, hrănește și calmează pielea feței, gâtului și a decolteului. Este ideal și pentru unghii și păr. Conține ulei de argan, cu acțiune de netezire, protecție și antiaging și vitamina E, antioxidantă. Nu conține parabeni, silicon, petrolați, PEG, uleiuri minerale, parafină, compuși generatori de formaldehidă, coloranți, alergeni.

Un ten hidratat este un ten sănătos

Ai auzit desigur că vitamina E este numită ”elixirul tinereții veșnice”. Te asigurăm și noi că este o afirmație adevărată, deoarece cu ajutorul ei tenul este perfect hidratat, ceea ce înseamnă că vei fi scutită de multe neplăceri cum ar fi riduri, aspect tern sau chiar acnee. De asemenea, vitamina E stimulează producția naturală de colagen. Atunci când este folosită în produsele de îngrijire a tenului, alături de uleiul de argan, vitamina E reduce ridurile și oferă acea elasticitate pielii de care are nevoie.

Câteva picături sunt suficiente!

Pentru a avea parte de cele mai bune efecte ale uleiului de argan, acesta trebuie aplicat zilnic, înainte de culcare. Nu-ți face griji, ai nevoie doar de câteva picături, iar tenul tău va beneficia de cea mai bună îngrijire. Este absorbit ușor de piele, așa că nu vei avea parte de acel ten uleios care nu îți este pe plac. De asemenea, îți poți îmbogăți crema de zi sau fondul de ten cu câteva picături de ulei de argan, iar pielea ta va aprecia acest tratament pe care i-l aplici.

Uleiul de argan înlocuiește perfect cremele de zi sau noapte

Fără îndoială că uleiul de argan este unul dintre cele mai bune ingrediente naturale atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii. Proprietățile lui hidradante sunt cunoscute de cei care lucrează în industria cosmetică, așa că nu este de mirare că este introdus în compoziția multor produse de îngrijire. Aceștia susțin că uleiul de argan poate înlocui perfect cremele de zi sau noapte, așa că atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii, chiar și cea sensibilă din jurul ochilor, acesta ar trebui să nu îți lipsească.

Beneficii pentru păr

Nu doar un ten frumos și luminos este efectul uleiului de argan. O podoabă capilară de invidiat, cu un păr precum al prințeselor din povești este posibil tot cu ajutorul lui. Pentru că are un efect intens hidratant, uleiul de argan este recomandat în special pentru părul uscat și degradat, care va deveni moale, mătăsos și ușor de pieptănat. De asemenea, creșterea firului de păr este accelerată, rezistența și elasticitatea lui sunt mult sporite, iar structura părului și luciul lui natural vor fi remarcate și admirate de cei din jur.

Efect garantat

Poți aplica uleiul de argan fie înainte, fie după ce te speli pe cap. Dacă alegi să îl folosești înainte, atunci întinde-l bine pe tot părul, după care poți masa ușor scalpul. Înfășoară apoi părul într-un prosop și nu te spăla pe cap decât după aproximativ o oră. Apoi poți să îți speli părul în mod obișnuit, nu mai trebuie nimic special. Efectele sale benefice nu vor întârzia să își facă simțită prezența.

Unghii puternice și sănătoase

Dacă te plângi mereu de faptul că unghiile tale sunt fragile și se rup repede, atunci folosește din nou uleiul de argan pentru a remedia acest neajuns. Tot ce trebuie să faci este să ții unghiile în ulei de argan un sfert de oră, și vei observa că unghiile tale sunt mult mai tari și cu un aspect sănătos.

Scapă de vergeturi!

Sarcina sau fluctuațiile de greutate au făcut ca pe pielea ta să își facă apariția vergeturile. Nu căuta produse scumpe care să te scape de ele, ci mai bine folosește tot uleiul de argan. Doar câteva picături din acesta, aplicate dimineața și seara pe zonele cu probleme, cu un mic masaj până ce produsul intră în piele, fac minuni în acest caz.

Tu ai folosit vreodată ulei de argan? Mai știi și alte beneficii pe care acesta le aduce organismului? Poți folosi secțiunea de comentarii pentru a ne vorbi despre experiența ta!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *