BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

O piele mereu frumoasă, o dorință ce poate deveni realitate!

O piele mereu frumoasă s-a aflat dintotdeauna pe lista de dorințe a reprezentantelor sexului frumos. Cu atât mai mult acum în vremurile noastre, când se pune atât de mare accent pe aspectul fizic. Care femeie nu își dorește să rămână mereu tânără, sau măcar o perioadă cât mai lungă? Și când ne referim la acest lucru avem în vedere înfățișarea, iar nu vârsta reală, care este doar un număr, la urma urmei.

Toate femeile vor o piele mereu frumoasă

Atunci când vine vorba de frumusețe, toate femeile sunt de acord că o piele frumoasă este cea mai bună carte de vizită, alături de un păr sănătos. Cu toate acestea, există o mulțime de motive, nu doar vârsta, care duc la apariția semnelor îmbătrânirii, iar afecțiunile dermatologice sunt mai frecvente decât ai crede.

Un produs creat special pentru tine

Dacă și tu vrei să ai o piele mereu frumoasă, avem pentru tine o soluție: Reverse Anti Rid, un supliment pentru regenerarea pielii și reîntinerirea tenului și care:

• Stimulează regenerarea celulelor pielii;

• Crește sinteza de colagen și menține elasticitatea fibrelor de colagen;

• Menține suplețea, elasticitatea și tonicitatea epidermei;

• Ajută la reîntinerirea pielii și corectarea ridurilor de expresie;

• Asigură hrănirea pielii cu vitamine și substanțe nutritive;

• Efect antioxidant, elimină radicalii liberi și preîntâmpină procesele de îmbătrânire a țesuturilor.

Natura îți vine în ajutor

Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii, încearcă să îți îndrepți atenția către acele produse în a căror compoziție intră doar ingrediente naturale, pentru ca pielea ta să beneficieze doar de beneficiile acestora, și să nu aibă de suferit din cauza unor chimicale adăugate doar pentru un miros plăcut, de exemplu.

Betacarotenul previne semnele îmbătrânirii

Femeile preocupate să aibă o piele mereu frumoasă trebuie să știe că betacarotenul reprezintă un aliat de nădejde atunci când vine vorba de a ține deoparte semnele îmbătrânirii premature, dar și a proteja împotriva efectelor negative care pot fi date de razele prea puternice ale soarelui.

De asemenea, se pare că betacarotenul este benefic şi în ameliorarea  sclerodermei, o afecțiune dermatologică care se manifestă prin îngroşarea şi întărirea pielii.

Fără riduri și acnee

Tot cu ajutorul betacarotenului pot fi ținute sub control eczemele sau psoriazisul, iar tratarea acneei și ameliorarea ridurilor fine ”pică” tot în sarcina lui, iar el se achită cu brio. Rănile deschise se vindecă mult mai ușor, așa că un mare DA pentru betacaroten în ceea ce privește rezolvarea problemelor tenului.

Aloe vera stimulează secreția de colagen

Celebra replică ”tinerețe fără bătrânețe” este pe cale să devină o realitate cu ajutorul plantei de Aloe Vera. Această plantă minune are, printre altele, rolul de a stimula secreția de colagen, ceea ce ajută la o piele mereu frumoasă și tânără. Același efect îl are și grație proprităților sale hidratante, iar pielea nu a arătat niciodată mai catifelată și mai sănătoasă.

Afecțiunile dermatologice, cum este și acneea sau seboreea, au în Aloe Vera un dușman de temut, prin efectul său astringent. De asemenea, nici ridurile nu au prea multe șanse în fața acestei plante.

Colagen, pentru o piele sănătoasă

Atunci când vine vorba despre o piele sănătoasă, colagenul este esențial, deoarece îi asigură acesteia flexibilitate și elasticitate. Cu ajutorul lui, pielea rămâne fermă, iar vergeturile și celulita te ocolesc. În plus, pentru că are un bun efect hidratant și regenerant, colagenul reduce semnificativ influența negativă a factorilor externi.

Vitamina C are efect antirid

Există o mulțime de cauze care pot duce la probleme cu pielea. Cu timpul, femeile se confruntă cu  riduri, piele îmbătrânită prematur, ten tern şi lipsit de vitalitate. Dacă te recunoști în cele de mai sus, atunci să știi că soluția este mai simplă decât ai crede la prima vedere: Vitamina C. Aceasta reduce petele pigmentare, îi conferă luminozitate tenului, protejează pielea de factorii externi, reduce inflamațiile.  

Ulei din sâmburi de struguri pentru o piele mereu frumoasă

Uleiul din sâmburi de struguri este mai benefic pentru piele chiar comparativ cu vitamina E, cea numită și ”vitamina tinereții”. Prin folosirea lui, pielea cu tendință de uscare este mult mai hidratată. De asemenea, cum printre nemulțumirile urmașelor Evei semnele îmbătrânirii premature se află pe primele locuri ale clasamentului, cu uleiul din sâmburi de struguri scapi de acest neajuns.

Vindecă acneea

Cu ajutorul uleiului din sâmburi de struguri, pielea este mult mai elastică. În plus, proprietățile sale astringente contribuie la vindecarea acneei și micșorarea porilor. De asemenea, leziunile pielii sunt mult mai ușor de vindecat cu ajutorul lui.

Acid hialuronic estompează ridurile

Orice femeie știe cât de important este acidul hialuronic pentru o piele mereu frumoasă. Acesta estompează ridurile, dar stimulează și sinteza de colagen. Grație acestui efect, semnele îmbătrânirii sunt ținute la respect, iar pielea va arăta mult mai luminoasă, sănătoasă și fermă. O hidratare corectă a pielii este asigurată tot de acidul hialuronic, care are proprietatea de a reține apa.

Curcumina, remediu pentru riduri și cearcăne

Pigmentul turmericului, curcumina, reprezintă un mare atu al femeilor care au grijă de pielea lor. Acesta este recunoscut și pentru faptul că are proprietăți antiinflamatorii excelente. De fapt, chiar dacă proprietățile sale antiinflamatorii sunt comparabile cu cele ale multor medicamente existente astăzi pe piață, este de preferat curcumina, deoarece nu are efectele adverse ale acestora.

Printre afecțiunile dermatologice în care curcumina își dovedește eficiența, se numără și acnee, eczemele, psoriazisul, pielea uscată, ridurile și atât de neplăcutele cearcăne. De asemenea, pentru că este o sursă bună de antioxidanți, curcumina reduce semnificativ inflamațiile pielii, iar deteriorarea celulară este încetinită. Chiar și petele pigmentare sunt ținute sub control cu ajutorul curcuminei, iar pielea ta va avea un tonus de invidiat!

Alimentație și mișcare

Pentru o piele mereu frumoasă nu este nevoie doar de produse de îngrijire special pentru ea. Un stil alimentar sănătos, o hidratare corectă și puțin mai multă mișcare fizică au rolul lor aparte în ceea ce privește sănătatea pielii. Ai grijă mereu de pielea ta și astfel vei ține deoparte toate neplăcerile cu care te poți confrunta!

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *