BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Aloe Vera Integral, pentru o sănătate de fier

Beneficiile pe care Aloe Vera, ”planta minune” le aduce organismului au fost observate încă din cele mai vechi timpuri, și chiar însuși marele Alexandru Macedon era convins de calitățile acesteia. De atunci, și până în prezent, deși s-au făcut numeroase descoperiri importante în medicină, Aloe Vera a fost și este folosită cu același succes pentru tratarea multor boli, pornind de la cele mai simple, până la cele care pun în pericol viața. De proprietățile benefice ale plantei s-au convins chiar și cei mai sceptici, care nu aveau încredere în puterea vindecătoare a naturii. Dacă și tu ai drept obiectiv o stare bună de sănătate, o revitalizare și regenerare a organismului slăbit, atunci nu mai este nevoie să cauți alte produse, sau să iei un pumn de pastile zilnic: sucul de Aloe Vera Integral este exact ceea ce ai nevoie.

Beneficii pentru organism

Un produs natural pentru revitalizarea şi regenerarea întregului organism, așa cum este și Aloe Vera Integral de la BioElemente, își dovedește din plin beneficiile asupra organismului și prin faptul că:

 • Stimulează curăţirea eficientă a intestinului;
 • Contribuie la reglarea metabolismului;
 • Are un garantat efect tonic şi ajută la regenerarea celulară;
 • Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici, interni și externi;
 • Accelerează vindecarea și cicatrizarea mai rapidă a rănilor;
 • Ține departe semnele de îmbătrânire prematură a pielii, estompează ridurile, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;
 • Antrachinonele conținute îi oferă un efect puternic de stimulare a sistemului imunitar;
 • Reduce semnificativ sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;
 • Are un puternic efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;
 • Este o adevărată ”bombă” de substanțe nutritive de care organismul are nevoie. Ai parte de doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic, toate pentru o sănătatea ta;
 • Creşte tonusul şi vitalitatea organismului, putând fi consumat în perioadele de convalescență sau de stres fizic/psihic accentuat.

Puritate aproape perfectă

Puritatea Aloe Vera Integral este de aproape 100%, un procent care te asigură că vei beneficia de toate proprietățile binefăcătoare ale acestei plante. Mai exact, ai parte de 99,55% pulpă, suc și gel de Aloe Vera, prin care se asigură organismului necesarul de minerale, vitamine și oligoelemente de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă. Nu mai puțin de 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime și 19 aminoacizi sunt componentele care intră în alcătuirea acestui produs și care te ajută la reglarea întregului metabolism.

Un produs pentru întreaga familie

Spre deosebire de alte produse de acest gen de pe piață, aici ai parte de cea mai bună calitate, deoarece prelucrarea plantei s-a realizat prin decorticarea manuală a frunzei, iar extragerea gelului a fost efectuată prin presare la rece, fără utilizarea vreunei forme de căldură, tocmai pentru ca proprietățile vindecătoare și de reîntinerire ale Aloe Vera să nu fie alterate.


Producătorii afirmă cu certitudine că Aloe Vera Integral nu este pasteurizat, iar planta folosită la fabricarea lui nu provine din culturi de plante modificate genetic, cum de multe ori se întâmplă la alte produse de același fel existente pe piață. De asemenea nu conține zahăr sau îndulcitori, arome sau coloranți și nu are printre ingrediente compuși cu efect alergenic, ceea ce înseamnă că poate fi consumat cu încredere de toate persoanele, inclusiv de cele care suferă de diabet, sau de către copii.

Bucură-te de o stare de bine cu Aloe Vera Integral

Administrarea sucului de Aloe Vera Integral se recomandă în special celor care suferă de de alergii, astm bronșic, bronșită, litiază biliară, boli autoimune, nivel ridicat al colesterolului sau probleme cu reglarea hipertensiunii arteriale, hepatite virale, obezitate, constipație, diaree, pancreatită, Parkinson, Alzheimer, adenom de prostată, faringită, hemoroizi etc. Chiar și suferinzii de cancer sau de diabet 1 și 2 pot consuma acest produs, pentru a se bucura de efectele binefăcătoare ale acestuia. S-a demonstrat științific că Aloe Vera Integral, deși nu este unica specie de Aloe Vera cu efecte benefice în ceea ce privește starea de bine a organismului, este în schimb cea care are cele mai eficiente rezultate din punct de vedere medical.

Alege și tu Aloe Vera Integral și bucură-te de un adevărat cocktail de vitamine, macro și microelemente, coenzime, enzime etc, toate pentru sănătatea ta, una în care compromisurile nu trebuie să își facă loc! În plus, nu uita să profiți de reducerea prețului! Oferta este limitată, așa că ai grijă să te numeri printre cei care pot cumpăra acum produsul, la un preț special!

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,67 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *