BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Tratarea tuturor problemelor cutanate, acum mai ușoară

Tratarea tuturor problemelor cutanate a fost dintotdeauna una dintre preocupările urmașelor Evei, care încă din Antichitate recurgeau la diferite metode pentru a avea tenul perfect. Și, dacă este să ne uităm puțin prin istorie, observăm că femeile au încercat, permanent, să își vadă visul devenit realitate.

Natura vine în ajutor

Atunci când vine vorba despre tratarea tuturor problemelor cutanate, natura și-a dovedit și de această dată puterea. Există numeroase plante care pot fi folosite pentru rezolvarea acestei delicate probleme, dar numai una pare că întrunește toate calitățile de care are nevoie: Aloe Vera.

Planta nemuririi

Eficiența Aloe Vera în tratarea tuturor problemelor cutanate a fost observată încă din Antichitate. Nu degeaba, în Egiptul Antic, Aloe Vera era numită și ”planta nemuririi”, și era folosită în tratarea a numeroase afecțiuni dermatologice. Chiar și în zilele noastre, Aloe Vera este folosită cu succes atât pentru tratarea diferitor probleme ale pielii, dar și pentru alte afecțiuni.

Tratarea tuturor problemelor cutanate cu Aloe Vera

Spre deosebire de alte plante care tratează unele probleme ale pielii, Aloe Vera poate fi folosită pentru toate tipurile de ten. În plus, poate fi folosită sub orice formă: gel, ulei, cremă, săpun, loțiuni, gel de duș, chiar și sucul direct al plantei. Tratarea tuturor problemelor cutanate nu a fost nicicând mai ușoară.

Hidratează pielea

Aloe Vera se dovedește un aliat de nădejde al pielii care are nevoie de hidratare. Există numeroase motive care duc la deshidratarea pielii, dar Aloe Vera este la datorie. Grație proprietăților sale intens hidratante, pielea își revine rapid, redevenind elastică și sănătoasă.

Din cauza unei hidratări necorespunzătoare, pielea devine ternă, lipsită de strălucire, iar semnele îmbătrânirii premature încep să își facă simțită prezența. Cu Aloe Vera, aceste probleme sunt fie prevenite, fie combătute, iar în urmă pielea rămâne sănătoasă, frumoasă și strălucitoare.

Tratează acneea

Multe femei, și nu numai, suferă din cauza acneei. Tratamentul acesteia este unul destul de dificil, pentru că nu toate produsele se potrivesc tuturor persoanelor. Cu toate acestea, eficacitatea plantei de Aloe Vera se dovedește și în acest caz, iar tratarea acneei nu mai este atât de dificilă cum părea la prima vedere.

Grăbește vindecarea

Atunci când spuneam ceva mai sus că Aloe Vera se ocupă de tratarea tuturor problemelor cutanate nu am exagerat cu nimic. Gelul acestei plante reprezintă o sursă bună de hormoni vegetali, care au efect anti-inflamator. Grație lor, vindecarea leziunilor cutanate, a bătăturilor și a pruritului este mult accelerată.

Regenerarea celulelor pielii este accelerată cu Aloe Vera, care grăbește în acest fel vindecarea.

Efect anti-aging

Care femeie nu și-ar dori ca semnele îmbătrânirii să se țină deoparte de tenul ei, care să fie mereu proaspăt și cu un aspect perfect? Pare imposibil? Deloc, mai ales dacă Aloe Vera este luată drept aliat în lupta cu ridurile.

Aloe Vera conține antioxidanți și vitamine precum A, C sau E, care ajută la îmbunătățirea fermității pielii. În acest fel, ridurile deja existente sunt estompate, cele fine dispar, iar altele noi sunt împiedicate să apară. Pielea va fi mult mai elastică, revitalizată, fină, tânără și, să nu uităm, perfect hidratată.

Bună pentru eczeme, psoriazis sau ciupituri de insecte

Această plantă își dovedește calitățile și atunci când vine vorba despre tratarea unor afecțiuni ale pielii mai delicate, cum ar fi eczeme, psoriazis, prurit, etc. De aceea, nu ar trebui să ne mire atunci când găsim Aloe Vera drept ingredient principal în compoziția multor creme sau unguente care tratează bășicile, ciupiturilor de insecte sau altora asemănătoare.

O piele strălucitoare, cu Aloe Vera

Printre alte beneficii în tratarea tuturor problemelor cutanate, Aloe Vera îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii, lăsând în urmă un ten frumos și sănătos. Pielea va fi mult mai netedă, fără imperfecțiuni, și va străluci de-a dreptul, de frumusețe și sănătate.

Vergeturile, mult mai estompate

Din cauza kilogramelor în plus acumulate pe timpul sarcinii, sau a oscilațiilor de greutate, multe femei se confruntă cu vergeturi inestetice, ceea ce le face să fie destul de complexate. Pentru estomparea semnificativă a acestora, tot Aloe Vera este cea care vine în ajutor. De asemenea, le poate și preveni, dacă pielea este tratată cu un produs de îngrijire natural, pe bază de Aloe Vera.

Vindecă arsurile solare

Pe perioada verii, majoritatea dintre noi adorăm să mergem la plajă, dar nu de puține ori ne confruntăm cu arsuri ale pielii cauzate de soarele puternic. Gelul de Aloe Vera are proprietăți anti-inflamatorii și de vindecare, și este excelent pentru tratarea arsurilor solare. Mai mult, pielea este hidratată în profunzime, iar vindecarea este mult mai rapidă.

Produse de îngrijire corporală

Grație proprietăților sale, Aloe Vera s-a impus rapid în preferințele celor care lucrează în industria frumuseții, fiind un ingredient de bază în alcătuirea produselor de îngrijire corporală. Aproape că nu există produs care să nu îl conțină, pentru că într-adevăr, este un alit de nădejde atunci când vine vorba despre tratarea tuturor problemelor cutanate.

Alege doar calitatea!

Dacă îți dorești un produs de calitate, atunci Aloe dermo-gel multiactiv de la firma Equilibra este exact ceea ce ai nevoie, un ajutor prețios în tratarea tuturor problemelor cutanate, datorită concentrației mari de gel de Aloe Vera.

Acesta este prezent în proporție de 98% în produs, și este obținut prin procesare manuală și stabilizare la rece, fără pasteurizare a gelului din interiorul frunzelor de Aloe ajunse la maturitate. Îl poți găsi aici, la un preț bun, și de o calitate deosebită.

Un produs pentru întreaga familie

Spre deosebire de alte produse de acest gen, întreaga familie se poate bucura de beneficiile sale, indiferent de vârstă, tip de piele, deoarece tratează toate afecțiunile și calmează epiderma. Redă suplețea pielii, tratează roșeața, arsura după soare, inflamațiile dermei, poate fi folosită după epilat sau după ras pentru calmare și reducerea iritațiilor.

Tu ce părere ai? Ai încercat Aloe vera pentru tratarea problemelor cutanate? Care au fost rezultatele? Așteptăm răspunsurile tale în secțiunea rezervată comentariilor, unde putem împărtăși mai multe din experiența noastră!

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot mai jos!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *