BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Șase motive pentru care ai nevoie de Aloe Vera!

Aloe Vera este o plantă folosită încă din cele mai vechi timpuri pentru prevenirea, remedierea și chiar tratarea a numeroase afecțiuni. Grație proprietăților sale benefice, a primit numeroase denumiri, precum ”planta miracol”, ”minunea naturii pentru sănătate” și altele. Cu toate acestea, până acum ai fost ceva mai reticent/ă la acest gen de remedii. Sfatul nostru este să uiți de aceste prejudecăți inutile și să lași natura să îți ajute organismul să funcționeze așa cum trebuie.

Folosește Aloe Vera în avantajul tău

Există numeroase produse pe rafturile farmaciilor sau ale magazinelor naturiste care susțin că sunt cele mai bune surse de Aloe Vera. Cu toate acestea, nu trebuie să te lași păcălit și să alegi doar calitatea. Un produs natural pentru revitalizarea şi regenerarea întregului organism, așa cum este și Aloe Vera Integral de la BioElemente pe care îl găsești chiar aici, își dovedește din plin beneficiile asupra organismului și prin faptul că:

•             Stimulează curăţirea eficientă a intestinului;

•             Contribuie la reglarea metabolismului;

•             Are un garantat efect tonic şi ajută la regenerarea celulară;

•             Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici, interni și externi;

•             Accelerează vindecarea și cicatrizarea mai rapidă a rănilor;

•             Ține departe semnele de îmbătrânire prematură a pielii, estompează ridurile, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;

•             Antrachinonele conținute îi oferă un efect puternic de stimulare a sistemului imunitar;

•             Reduce semnificativ sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;

•             Are un puternic efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;

•             Este o adevărată ”bombă” de substanțe nutritive de care organismul are nevoie. Ai parte de doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic, toate pentru o sănătatea ta;

•             Creşte tonusul şi vitalitatea organismului, putând fi consumat în perioadele de convalescență sau de stres fizic/psihic accentuat.

O puritate aproape perfectă

Puritatea Aloe Vera Integral din produsul oferit de BioElemente este de aproape 100%, un procent care te asigură că vei avea parte de toate proprietățile binefăcătoare ale acestei plante. Mai exact, ai parte de 99,55% pulpă, suc și gel de Aloe Vera, prin care se asigură organismului tot necesarul de minerale, vitamine și oligoelemente de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă. Concret, 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime și 19 aminoacizi sunt componentele care intră în alcătuirea acestui produs și care te ajută la reglarea întregului metabolism.

Calitate la superlativ

Spre deosebire de alte produse de acest gen de pe piață, aici ai parte de cea mai bună calitate, deoarece prelucrarea plantei s-a realizat prin decorticarea manuală a frunzei, iar extragerea gelului a fost efectuată prin presare la rece, fără utilizarea vreunei forme de căldură, tocmai pentru ca proprietățile vindecătoare și de reîntierire ale Aloe Vera să nu fie alterate. Producătorii afirmă cu certitudine că Aloe Vera Integral nu este pasteurizat, iar planta folosită la fabricarea lui nu provine din culturi de plante modificate genetic, cum din păcate, de multe ori se întâmplă la alte produse de același fel existente pe piață. În plus, produsul nu conține zahăr sau îndulcitori, arome sau coloranți, iar printre componentele sale nu se regăsesc ingrediente compuși cu efect alergenic, ceea ce înseamnă că poate fi consumat cu încredere de toate persoanele, inclusiv de cele care suferă de diabet, sau de către copii.

Descoperă și tu miracolul naturii în viața ta!

În cazul în care nu știi prea multe despre beneficiile pe care această plantă le poate aduce în viața ta, trebuie doar să citești  rândurile următoare, și te vei convinge că sucul de Aloe Vera Integral nu trebuie să-ți lipsească.

Te scapă de kilogramele în plus

Fie din motive estetice, fie din cauza unor afecțiuni mai grave, majoritatea dintre noi  își dorește să mai scape de câteva dintre kilogramele în plus. Diete draconice, cu multe privațiuni, sunt soluția la care se apelează de obicei. Total greșit, sunt de părere specialiștii, care consideră că înainte de a începe un regim de slăbit sănătos este nevoie de o detoxifiere. Aici intervine sucul de Aloe Vera Integral, cu ajutorul căruia vei elimina mai ușor toxinele, vei îmbunătăți procesul de digestie și vei regla metabolismul. Prin urmare, vei putea slăbi mult mai ușor, fără ca starea de bine a organismului să fie afectată. Sună perfect, nu-i așa?

Are efect antiinflamator

Sucul de Aloe Vera Integral este recomandat și acelor persoane care suferă de boli cronice inflamatorii. Prin urmare, cei care se plâng de artrită, sindromul colonului iritabil, afecțiuni cardiovasculare, diabet de tip 2, boala Crohn ar trebui să consume regulat acest produs.

Îți remediază carențele din organism

Din diferite motive, mulți dintre noi ne confruntăm cu carențe ale diferitelor substanțe de care organismul are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie. Probabil că și tu ești în această situație, așa că avem o soluție pentru tine: sucul de Aloe Vera Integral, care te ajută atât să previi, cât și să combați anumite carențe de vitamine și minerale.

Scade valorile colesterolului rău

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de valorile ridicate ale colesterolului ”rău”. Netrate corespunzător, acestea duc la apariția a numeroase probleme de sănătate. Prin urmare, încearcă să le reduci în mod natural, cu ajutorul dat de această plantă. Nu doar că reglarea colesterolului va fi mai ușoară, dar și valorile mari ale trigliceridelor vor fi și ele aduse la cifre rezonabile.

O bună sănătate orală

O bună sănătate orală te ferește de multe neplăceri, de aceea trebuie să faci tot ce îți stă în putință pentru a o menține așa. Folosește o pastă de dinți potrivită, o periuță de dinți corespunzătoare, folosește apă de gură și ață dentară, fă vizite regulate medicului stomatolog, dar nu uita nici de sucul de Aloe Vera Integral care te ajută să previi infecțiile dentare și deteriorarea gingivală. În plus, vei avea o respirație proaspătă și formarea tartrului va fi prevenită, la rândul ei.

Previne și tratează constipația

Oricine a suferit, măcar o dată în viață de un episod de constipație. Înainte de a apela la medicamente cu efect laxativ, încearcă mai bine câteva remedii naturale. Printre acestea se află și sucul de Aloe Vera Integral, care conține numeroase fibre care îți pot regla problemele cu tranzitul intestinal.

Tu ai folosit vreodată suc de Aloe Vera pentru a-ți remedia problemele de sănătate? Așteptăm să ne povestești experiența ta în secțiunea de comentarii.


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *