BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

Trucuri care te fac să slăbești ușor!

Atunci când vine vorba despre greutate, puține sunt persoanele care susțin că nu vor să slăbească sau că sunt mulțumite de kilogramele pe care le arată cântarul. Cel mai probabil și tu vrei să îți reduci greutatea, și nu știi ce să faci ca să slăbești mai ușor. Poate că ai încercat multe diete, dar ai renunțat repede pentru că nu ai fost mulțumit de toate acele privațiuni care te făceau să te simți rău. Dar stai liniștit/ă, avem pentru tine câteva trucuri care te vor face să slăbești ușor!

Ai grijă de silueta ta!

Indiferent dacă motivele pentru care ai decis să slăbești sunt estetice sau din cauza problemelor de sănătate, important este să nu renunți la lupta ta cu kilogramele în plus. Da, știm, este destul de dificil, mai ales când ești singurul din familie sau din grupul de prieteni care se confruntă cu așa ceva, dar ai încredere. Cu recomandările de la nutriționiști pe care ți le prezentăm mai jos, dar și cu un mic ajutor despre care urmează să afli, ai toate șansele să slăbești ușor, aproape fără să îți dai seama! Și mai mult, organismul tău nu va fi privat de acele vitamine și minerale de care are nevoie pentru a face față cu brio provocărilor de peste zi.

Bea mai mult ceai

Atunci când petreci destul de mult la birou, ai tendința mereu să ciugulești câte ceva: covrigei, alune, dulciuri, sticks-uri. În fine, înțelegi tu. Din păcate, acestea nu sunt altceva decât calorii goale cum le numesc specialiștii, care susțin că acestea nu aduc niciun beneficiu organismului. Din contră, faptul că mănânci aproape inconștient te face să nu te saturi și în acest fel să acumulezi kilograme în plus. Dacă vrei să slăbești ușor, încearcă să te disciplinezi un pic, și în loc să întinzi mâna către punga cu gustări nesănătoase optează pentru o cană de ceai verde, sau chiar negru. Acestea au avantajul că te și hidratează, dar îți întăresc și sistemul imunitar. Totodată, îți mai taie și din pofta de mâncare, așa că ar trebui să îți fie mai ușor să scapi de kilogramele în plus.

Găsește-ți o ocupație!

Dacă simți că te plictisești și simți nevoia să faci ceva, cel mai adesea sfârșești cu o pungă de ”ceva bun” în față. Încearcă să nu cazi în această capcană, să mănânci din plictiseală, și de aceea găsește-ți o ocupație. Dansează, fă niște exerciții fizice, pictează, cântă la un instrument, și lista rămâne deschisă. Vei vedea că nu vei mai mânca mecanic, iar visul tău despre cum ai putea să slăbești ușor este acum mult mai aproape de a deveni realitate.

Bea apă ca să slăbești ușor!

Vrei să slăbești ușor, și cu toate acestea nu ești prea bună prietenă cu apa, ci mai degrabă cu sucurile, fie ele și naturale. Total greșit susțin specialiștii, care susțin că o bună hidratare nu doar că te face să pierzi mai ușor kilogramele în plus, dar îți ține și corpul mult mai sănătos. Pentru a te hidrata așa cum trebuie încearcă să bei un pahar cu apă la fiecare oră, sau măcar opt pahare pe zi. Chiar și toxinele vor fi eliminate mai ușor din organism dacă procedezi astfel.

Ai grijă la retenția de apă!

Măcar o dată pe an, dacă nu mai des, organismul trebuie să treacă printr-un proces de detoxifiere, măcar pentru a scăpa de retenția de apă, dacă nu din alte motive. Ești conștient/ă de acest lucru, dar cu toate acestea, atunci când ai studiat aspectul, ți s-a părut mult prea dificil. Din fericire, avem noi o soluție pentru tine, un supliment alimentar de la Equilibra, un detoxifiant cu acțiuni multiple, ce îmbină eficacitate, gust și naturalețe și pe care îl poți găsi chiar aici.

Formula sa a fost îmbogățită cu varza Kale, cunoscută pentru efectele sale pozitive în procesul de digestie. Extractul de pepene verde contribuie la drenajul lichidelor corporale, în timp ce extractul de Hibiscus are un efect pozitiv asupra regularității tranzitului. Funcțiile de purificare și starea optimă pielii sunt susținute de prezența extractului de brusture. Formula Detox 4 Acțiuni conține, de asemenea, colină pentru menținerea funcției hepatice normale și sucuri concentrate de lămâie și portocală pentru a ajuta digestia și eliminarea gazelor intestinale.

Controlează nivelul de stres!

Chiar dacă nu crezi, și stresul este un obstacol demn de luat în seamă atunci când vrei să slăbești ușor. Acesta afectează activitatea sistemului imunitar, poate duce la apariția unor afecțiuni grave, și mai ales te face să ”calci strâmb” în lupta ta cu kilogramele în plus. De fapt, sunt chiar foarte mulți cei care se alimentează compulsiv atunci când se află în situații stresante. Dacă și tu te recunoști în această situație, încearcă să controlezi nivelul de stres din viața ta, nu doar cel emoțional și fizic, ci și pe cel hormonal.

Mai multă mișcare

Știi desigur că atunci când vrei să slăbești ușor, mișcarea fizică nu trebuie să îți lipsească. Cu toate acestea, ești genul sedentar, iar sportul nu s-a numărat niciodată printre preferințele sau pasiunile tale. De ajuns! Este timpul să fii ceva mai activ/ă, și vei vedea rapid diferența. Nu este nevoie să îți faci, cel puțin în primă fază, un abonament la sală și acolo să ”rupi aparatele”, cum se zice. La capitolul mișcare fizică se incluse și dansul, curățenia prin casă, aerobicul, mersul pe jos. Specialiștii sunt de părere că măcar 30 de minute de efort mediu zilnic te vor face să fii în formă, nu vei mai fi tentat să mănânci chiar dacă nu îți este foame și vei putea să slăbești ușor!

Găsește un partener de slăbit!

Atunci când ești singurul din familie sau dintre prieteni care vrea să slăbească, este destul de dificil, deoarece tentațiile sunt mari. De aceea, încearcă să găsești un partener cu care să colaborezi și să îți monitorizezi mai bine eșecurile, dar și reușitele. Vei observa că poți să slăbești ușor atunci când ai o motivație puternică, așa că începe chiar acum să faci ceva în acest sens. Nu-ți face griji, dacă respecți recomandările noastre, te vei număra printre cei care au reușit!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *