Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

Aloe Vera, planta care te ajută să scapi de celulită!

Ai auzit desigur de Aloe Vera, considerată ”planta miracol”, pentru că aproape că nu există afecțiune unde să nu își dovedească eficiența. De asemenea, Aloe Vera este excelentă și pentru a remedia afecțiunile cutanate, cum ar fi semnele îmbătrânirii prematurii, acneea, cicatricile și aspectul de coajă de portocală al pielii. De aceea, am decis să îți oferim câteva informații despre modul în care această plantă te ajută să scapi de celulită.

Darul naturii pentru pielea ta

Aloe Vera este un adevărat ”cocktail” de substanțe de care organismul are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie. De asemenea, aceleași substanțe conținute – vitaminele A, B12, C și E, calciu, aminoacizi, magneziu și enzime esențiale sunt responsabile și pentru aspectul sănătos al pielii tale. Printre alte efecte benefice se numără și faptul că te ajută să scapi de celulită, chiar dacă ai impresia că nimic nu se mai poate face.

Aloe Vera te scapă de toxine

Te întrebi cum poate această plantă să te ajute să scapi de celulită? Răspunsul este destul de simplu: cu ajutorul Aloe Vera organismul scapă mai ușor de toxinele acumulate, ceea ce face ca binecunscutul aspect de coajă de portocală va fi estompat treptat, până se va reuși eliminarea totală a acestuia. Deja lucrurile sună mult mai bine, nu-i așa?

Un produs special pentru tine

Dacă vrei să scapi de celulită, trebuie să lupți pe mai multe fronturi: o alimentație sănătoasă, mai multă mișcare, hidratare corectă, chiar și ședințe de masaj, în cadrul cărora să folosești produse speciale, menite să îți vină în ajutor. Am căutat și noi cele mai bune produse de acest gen, și din fericire l-am găsit chiar aici. Este vorba despre Aloe crio-gel anticelulitic de la Equilibra, un gel răcoritor care se absoarbe repede în piele, chiar și fără masaj.

Efecte benefice

Datorită efectului de răcorire, acest produs reglează circulația periferică deficitară și retenția de apă, probleme tipic feminine, fiind legate de echilibrul hormonal și de starea circulației limfatice. Un tratament zilnic îmbunătățește vizibil aspectul pielii, care nu va mai arăta ca o coajă de portocală și redă țesuturilor tonusul.

Dieta dezechilibrată, sedentarismului, regimul bogat în alimente intens procesate,dezechilibrul hormonal, dar şi factorul genetic sunt factorii care duc la apariţia aspectului de „coajă de portocală” a pielii. Din fericire, compoziția echilibrată a crio-gelului anticelulitic hidratează și reechilibrează pielea cu celulită. Avem de a face cu un produs cosmetic împotriva imperfecțiunilor cauzate de celulită, unul ideal, pentru că nu conține parabeni, petrolați și alergeni.

Metode prin care poți să scapi de celulită ușor

Există numeroase metode prin care poți să scapi mai ușor de aspectul de coajă de portocală a pielii. Este nevoie de ceva mai multă muncă, în special dacă avem de a face cu o celulită avansată, dar nu este imposibil de reușit.

Ședințe de masaj

Potrivit specialiștilor, una dintre cele mai eficiente metode de a reduce aspectul inestetic pe care îl are celulita este masajul. Cu ajutorul lui circulația sângelui este stimulată, ceea ce ajută și la eliminarea mai ușoară a toxinelor din organism. Atunci când este efectuat cu regularitate, masajul anticelulitic îi oferă pielii un aspect mai suplu, strălucitor și sănătos! Îl poți face acasă, cu ajutorul unor produse special concepute pentru așa ceva, sau poți merge la salonul de înfrumusețare și remodelare corporală,

Mai multă mișcare

De regulă, celulita este asociată și cu câteva kilograme în plus, așa că mai multă mișcare nu poate să fie decât benefică: slăbești mai ușor, dar și pielea ta arată mult mai bine. Vei observa și singură cum celulita este mult mai puțin vizibilă, pielea este mai întinsă și mai fermă, așa că ai toate motivele să începi să nu mai fii atât de comodă și să începi să faci ceva în sensul acesta.

Dietă și hidratare corectă

Nu există un tratament miraculos, care să te facă să scapi de celulită peste noapte. Din contră, este nevoie de multă muncă, una care presupune inclusiv schimbarea stilului alimentar și acordarea atenției cuvenite hidratării. Mai multe fructe și legume proaspete, renunțarea la prăjeli, alimente procesate, produse de patiserie și fast food sunt doar câteva dintre schimbările pe care pe poți face în stilul tău alimentar. De asemenea, bea mai multă apă și ceaiuri neîndulcite, și ”uită” de băuturile energizante sau sucurile carbogazoase.

Mergi pe jos

Chiar dacă nu crezi, și mai mult mers pe jos te ajută să scapi de celulită. Încearcă măcar o lună de zile să lași deoparte mașina personală sau mijloacele de transport în comun și vezi cum este să ajungi la destinația dorită mergând pe jos, în ritm alert. În acest fel, musculatura membrelor inferioare va fi mult mai bine dezvoltată, vei preveni și ameliora celulita, durerile de articulații vor fi reduse, stresul nu va mai fi atât de prezent în viața ta, iar acele kilograme care nu se mai dădeau duse cu niciun fel de regim vor deveni o amintire.

Urcă trepte, nu mai folosi ascensorul

Da, chiar dacă locuiești la etajul 6, de exemplu, nu mai folosi ascensorul și urcă mai bine pe trepte. Este unul dintre cele mai bune exerciții fizice, nu numai prin faptul că te face să scapi de celulită, dar și îți stimulează sistemul limfatic.

Ceai verde, în fiecare zi!

Sunt nenumărate beneficiile pe care organismul le are atunci când consumi ceai verde în fiecare zi. Printre acestea se numără și faptul că slăbești mai ușor, te simți mai plină de energie, iar acel nesuferit aspect de coajă de portocală al pielii este mult estompat. Încearcă și tu și te vei convinge că nu am exagerat cu nimic!

Redu consumul de sare

De regulă, retenția de apă din organism este cauzată de sarea pe care o consumăm. De aceea, chiar dacă este destul de dificil, încearcă să reduci consumul de sare, și schimbări benefice vor avea loc în organismul tău. Pielea va arăta mult mai bine, vei preveni afecțiunile cardiovasculare, și altele. Învață să dai gust bun mâncărurilor tale folosind condimentele, și vei observa cum nu mai simți atât de mult nevoia de sare.

Nu uita că oricât de benefică ar fi Aloe Vera în remedierea afecțiunilor cutanate, atunci când vrei să scapi de celulită este nevoie de ceva mai mult: exerciții fizice, masaj, alimentație echilibrată și hidratare corectă. Începe chiar acum să faci ceva în acest sens, iar la vară vei purta cu plăcere acele rochițe vaporoase care te fac să te simți perfect!


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *