BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

O piele fără celulită este o piele bine îngrijită!

O piele fără celulită este, fără îndoială, visul multor femei. De aceea, mai ales acum, când vara, cel puțin calendaristic, a debutat de câteva zile, iar lumea începe să își revină după pandemia de coronavirus, gândul la o plajă cu mult nisip, soare și multă bună-dispoziție nu mai pare ceva de neînchipuit. 

Celulita, inamicul femeilor!

Orice femeie poate avea celulită, chiar și cele care nu se pot plânge de kilograme în plus! De aceea, reprezentantele sexului frumos încearcă din răsputeri să aibă o piele fără celulită, imperfecțiuni, netedă și sănătoasă. Dietă, mers la sală, proceduri cosmetice destul de scumpe, sunt doar câteva dintre metodele folosite.

O piele fără celulită, o dorință care poate deveni realitate

După cum spuneam ceva mai sus, există numeroase metode prin care poți avea o piele fără celulită. Avem pentru tine și unele recomandări pe care, dacă le respecți, vei observa diferențele.

O bună hidratare!

Chiar dacă nu crezi, faptul că bei multă apă face adevărate minuni pentru pielea ta. Aceasta va fi mult mai sănătoasă, strălucitoare, iar un bonus binemeritat va fi și faptul că vei slăbi mult mai ușor. O hidratare corectă, cu apă și ceaiuri neîndulcite te va scăpa și de semnele îmbătrânirii premature, care au început deja să își fac simțită prezența. De asemenea, contribuie și la o piele fără celulită, și de aceea, încearcă să bei zilnic 8 pahare de apă.

Mai puține grăsimi

Aspectul de ”coajă de portocală” al pielii depinde foarte mult și de stilul tău alimentar. Așa ca, pe cât posibil, încearcă să elimini din dieta ta acele grăsimi nesănătoase și înlocuiește-le cu cele sănătoase. Uleiul de măsline ar trebui să nu îți lipsească, și nu uita și de ceva exerciții fizice.

Masaj pentru îndepărtarea celulitei

Fără îndoială că încă un pas spre o piele fără celulită este dat și de masajul coapselor sau șoldurilor. Acesta contrbuie din plin la îmbunătățirea circulației spre zonele adipoase. Pentru a fi sigură că masajul este realizat corect, acesta trebuie efectuat energic, în sens ascendent, spre inimă, în direcţia curăţării limfei.

Tratamente cu rol anticelulitic

Multe femei cheltuiesc sume uriașe pe tratament cu rol anticelulitic. Probabil că și pe tine te tentează să încerci, mai ales că ai observat că au parte și de efecte pozitive. Cu toate acestea, noi avem pentru tine o soluție, mult mai eficientă, dar mai ales, mult mai ieftină. Este vorba despre Fango Termale Cellulite de la firma Equilibra, pe care îl poți găsi chiar aici. Este vorba despre un amestec special de nămol, argilă verde (bogată în săruri și oligoelemente) și extracte naturale cu rol anticelulitic, drenant și hidratant.

Formula este îmbogățită cu 20% Aloe vera, care are rol de regenerare, hidratare și de împrospătare a aspectului pielii. Sinergia extractelor de Centella asiatica, iederă și castan ajută pielea cu aspect neplăcut, cauzat de celulită, să revină la tonusul inițial, iar treptat, pe parcursul tratamentului, aspectul pielii va deveni mai omogen și mai neted. Uleiul esențial de Rozmarin și Mentol ajută la starea de relaxare, și dă o senzație de prospețime pielii.

Pielea ta va deveni fină, catifelată și tonifiată

Prin împachetările cu nămol termal anticelulitic de la Equilibra poți reduce celulita, retenția de apă, pielea recăpătându-și treptat elasticitatea. După aplicarea Fango Termale Cellulite și efectuarea masajului anticelulitic, vei observa pierderea unor centimetri din grosimea zonelor pe care a fost aplicat.

Cu tratamentul cu Fango Termale Cellulite vei slăbi și te vei relaxa, vei observa că starea de oboseală nu va mai fi la fel de accentuată ca înainte de tratament. Argila verde conținută de acest produs absoarbe grăsimea și impuritățile și este foarte eficientă datorită fenomenului de încălzire, care favorizează absorbția de minerale în corp. Efectul final este o piele fină, catifelată și tonifiată.

Atenție la diete!

Ai citit și tu desigur articolele care menționau faptul că mai puțină grăsime corporală înseamnă un risc mai mic de a avea o piele fără celulită. De aceea, ai decis să apelezi la o dietă drastică, menită să te scape de depozitele de grăsime din corp. Surprinzător, dar această practică este total contraindicată de specialiști care sunt de părere că vei avea parte de efectul invers. Corpul intră într-o stare de înfometare forțată, ceea ce îl face să își păstreze grăsimile, în special în zonele lui preferate: șoldurile sau coapsele.

Ceva mai multă relaxare

Ce legătură există între o piele fără celulită și stres? Nu zâmbi neîncrezătoare, nu este deloc o glumă: atunci când ești într-o stare de presiune, aceasta poate duce și la blocarea şi contractura unui muşchi, dar are același efect și în cazul ţesuturilor conjunctive. Acest lucru duce la  distribuirea inegală a grăsimii sub piele, și de aici apare și nesuferita ”coajă de portocală”. Prin urmare, încearcă să te relaxezi un pic mai mult, și nu mai lăsa stresul să îți conducă viața!

Treci la… periat!

Ai început să râzi? Este bine, te relaxezi, dar să știi că periatul corpului te ajută la îmbunătățirea circulației spre regiunile adipoase. Această simplă operațiune te va relaxa foarte mult, îi va oferi organismului energia de care are nevoie pentru a se vindeca, iar eliminarea toxinelor accumulate va fi mult mai ușoară. Pielea ta va fi una mult mai sănătoasă, fără imperfecțiuni și fără celulită.

Lasă țigările deoparte!

Indiferent care este motivul pentru care te-ai luat de fumat, acum este timpul să renunți la acest obicei urât. Imediat organismul tău va începe să se simtă mai bine, doar a scăpat de acele fumuri nocive. Printre alte beneficii aduse organismului, se va număra și și faptul că vei avea o piele fără celulită!

Ceai verde

Doar trei căni de ceai verde, consumate zilnic, țin deoparte celulita de pielea ta. De asemenea, vei și slăbi câteva kilograme bune, așa că de ce să nu profiți de acest dar al naturii pentru pielea ta?

Mai multă mișcare

Dacă ești genul sedentar, atunci nici nu este de mirare că ai celulită, oricât de sănătos ai mânca, sau ce tratamente ai face pentu a scăpa de această problemă. De aceea, începe acum să faci ceva mai multă mișcare: tonusul muscular și circulația vor fi mult îmbunătățite, iar celulita va și mult mai ușor de ținut sub control.

Tu ce metode folosești pentru a scăpa de celulită? Ai câteva recomandări pentru persoanele care se confruntă cu ea? Le așteptăm în secțiunea de comentarii.


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *