Frumusețe, Sănătate

Tratarea varicelor cu ajutorul naturii

Majoritatea femeilor se tem de metodele medicale ce tratează sau încetinesc avansarea varicelor. Există însă și remedii naturiste pentru tratarea varicelor, cel mai important dintre ele având la bază Coenzima Q10.

Varicele reprezintă una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale venelor, pe care doamnele și domnișoarele le consideră inestetice, dar și dureroase. Înainte de apariția inestetică a vinișoarelor pe picioare, simptomele bolii varicoase sunt reprezentate de cele mai multe ori de oboseala picioarelor și senzația de greutate.

Ce sunt varicele?

Varicele reprezintă dilatări ale pereților vaselor de sânge, făcându-le pe acestea să devină vizibile în timp, iar în cazurile cele mai grave, acestea se pot rupe provocând așa numitele leziuni ulcerate, ce apar la suprafața pielii.

Varicele pot aparea și la bărbați, dar incidența de apariție este mai mare la doamne și domnișoare, în general în zona gambelor și coapselor. Cauza principală de apariție a varicelor este datorată pierderii tonicitații pielii.

Principalii factori de risc ai bolii varicoase

O viață sedentară, sarcinile multiple și obezitatea sunt doar câțiva dintre factorii principali ce duc la apariția varicelor, asta pentru că presiunea asupra picioarelor este una mare în aceste cazuri.

O viață activă cu mișcare regulată și o alimentație sănătoasă,  consumul de antioxidanți sunt cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea picioarelor. Curele de detoxifiere și consumul de Coenzima Q10 cel puțin de 2 ori pe an, au efecte benefice asupra circulației sângelui la nivelul picioarelor.

Dupa activitățile fizice intense sau după zilele obositoare când ați stat prea mult timp în picioare, sau ați stat prea mult pe scaun, optați pentru băi calde, comprese cu apă caldă, sau băi la picioare cu decoct de urzică.

Cum evităm apariția varicelor?

Specialiștii în tratarea varicelor spun că moștenirea genetică este cauza principală care duce la apariția varicelor, dar că există și cațiva factori care pot influența dezvoltarea afecțiunii.

Incălțămintea inadecvată, statul în picioare foarte multe ore, sau chiar statul picior peste picior, blochează circulația normală a sângelui, care în timp duce la dezvoltarea bolii varicoase. Remediile naturiste ce au la bază Coenzima Q10 încetinesc dezvoltarea varicelor, și redau circulații sangvine corespunzătoare.

Mai mult decât o fluidizare a circulației sanguine, Coenzima Q10 de la Biolemente oferă un ansamblu de antioxidanți și o combinație de vitamine (A, E și Seleniu) ce favorizează absorbția Coenzimei în organism. Studiile efectuate în Universitatea din Helsinki au arătat că lipsa antioxidanților în organism duce la secătuirea organismului de putere și de energie, cu efect direct asupra mușchilor și implicit asupra circulației sanguine.



Complexul 100% natural al capsulelor de Coenzima Q10 de la Bio Elemente îmbunătățește circulația sanguină și detoxifică organismul, atenuând aspectul neplăcut al varicelor, făcând din aceste capsule remediul naturist cel mai avantajos pentru doamne și domnișoare.

Consumul recomandat de Coenzima Q10 este de 2-3 capsule moi pe zi alături de un consum de minimum 2 litri de apă pe zi, care va încetini dezvoltarea bolii varicoase, dar și procesul de îmbătrânire al pielii, prin creșterea duratei de viață a celulelor corpului.

Așă că doamnelor  nu vă speriați, varicele nu înseamnă întotdeauna bisturiu. Cu ajutorul naturii și a proprietăților Coenzimei Q10 rămânem frumoase și cel mai important, sănătoase.


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *