BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

Un organism puternic și rezistent depinde doar de tine!

Toată lumea își dorește un organism puternic și rezistent. Din păcate, presiunea factorilor interni și externi își spune cuvântul, și astfel diferite afecțiuni își fac loc în viața noastră. Dacă te recunoști în cele de mai sus, să știi că avem pentru tine câteva sugestii pentru ca tu să ai parte de sănătatea mult dorită.

Alimente sau suplimente

Organismul știe cel mai bine cum să se apere împotriva factorilor interni și externi, dar câteodată are nevoie de un mic ajutor, oferit de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive.

Medicii recomandă să se apeleze la fructe și legume pentru a corecta eventualele carențe, dar nu exclud nici varianta de a se folosi unele suplimente alimentare. Pentru un organism puternic și rezistent este important ca aceste suplimente alimentare să fie unele naturale, fără ingrediente de natură chimică adăugate.

O soluție la îndemână

Unul dintre cele mai bune suplimente de pe piață este și ALOE SY plus GOJI & ACAI, pe care îl poți găsi chiar aici. Este un supliment alimentar de la Syrio pe bază de suc de Aloe Vera concentrat, procesat la rece, cu extract de Goji și Acai, suc de mango, vitamina B2, seleniu și zinc, cu proprietăți antioxidante.

Este un supliment care folosește sinergia componentelor pentru a menține organismul în stare perfectă de funcționare și care:

  • Ajută la reglarea metabolismului;
  • Are efect tonic şi regenerant celular;
  • Creşte rezistența organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici;
  • Are efect anti-îmbătrânire asupra pielii, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;
  • Are efect imunostimulator datorită prezenţei antrachinonelor;
  • Reduce sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;
  • Are efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;
  • Furnizează doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic.

Aloe Vera, darul naturii pentru sănătatea ta

Nu degeaba Aloe Vera este considerată ”planta miracol”, pentru că beneficiile pe care aceasta le aduce organismului sunt nenumărate. Cu ajutorul ei vei avea parte, cu siguranță, de acel organism puternic și rezistent pe care ți-l dorești.

Aloe Vera conține peste 75 de factori nutritivi, dar și peste 200 de ingrediente active esenţiale și 12 vitamine și despre ea se spune că este de neînlocuit atunci când vine vorba de tratarea a numeroase afecțiuni: probleme digestive, boli de piele, leziuni cutanate, constipație și chiar cancer.

Ajută în procesul de slăbire

Cei care doresc să mai scape de câteva dintre kilogramele în plus pot găsi în Aloe Vera un aliat de nădejde, deoarece contribuie la detoxifierea organismului. Grăsimea în exces este ”topită” mult mai ușor cu ajutorul Aloe Vera.

Fructe de Acai pentru un organism puternic și rezistent

Mai multe studii medicale au demonstrat că fructele de Acai sunt foarte eficiente atunci când vine vorba despre combaterea radicalilor liberi din organism şi în protejarea celulelor împotriva îmbătrânirii premature şi a degenerării. De asemenea, fructele de Acai ar trebui să fie consumate de persoanele care suferă de afecțiuni cardiovasculare sau probleme sanguine.

Reduc pofta de mâncare

Fructele de Acai sunt bune și pentru a-ți menține greutatea, deoarece reduc pofta de mâncare și acumularea de grăsimi, și în același timp oferă un plus de energie organismului. Cu ajutorul lor, întreg metabolismul este îmbunătățit, dar nu trebuie neglijată și utilizarea lor în industria cosmetică, deoarece au un puternic efect anti-aging.

Fructele de goji îți oferă energia de care ai nevoie

Dacă simți că nu mai ai pic de energie, dar îți dorești un organism puternic și rezistent, atunci ar trebui să îți îndrepți atenția către fructele de goji, care îți oferă acel ”zvâc” de care ai nevoie. Totodată, sunt o sursă bună de antioxidanți, vitamine și fibre, adică tot ceea ce are nevoie organismul pentru a funcționa la capacitate maximă.

Suc de mango, secretul longevității

Proprietățile sucului de mango au fost demonstrate prin mai multe studii medicale, care au reliefat că acesta este de mare ajutor pentru un organism puternic și rezistent, pentru creșterea imunității și longevității acestuia.

De asemenea, sucul de mango este folosit pentru a vindeca anemia, ameliora problemele cu vederea sau aspectul pielii. Combaterea oboselii, stresului și a depresiei sunt acum mai ușoare, cu ajutorul sucului de mango.  

Previne dezvoltarea cancerului

Antioxidanții conținuți de sucul de mango contribuie la prevenirea dezvoltării cancerului de plămâni, de sân, a cavității bucale. De asemenea, pentru că este o sursă bună de fibre, riscul de a dezvolta cancer de colon este sensibil redus, și rezolvă și problemele cu constipația sau indigestia.

Zincul reglează nivelul insulinei

Zincul este mineralul care reglează apetitul, hormonii și nivelul insulinei. Se recomandă administrarea lui sub formă de supliment alimentar în caz de carențe, întâlnite în special la persoanele care fumează și consumă băuturi alcoolice în mod regulat, vegetarienii sau cei care sunt la dietă.

Seleniul nu trebuie să îți lipsească

Bărbații au mai multă nevoie de seleniu decât femeile, deoarece în cazul lor acesta reușește să crească semnificativ concentrația de spermatozoizi și îmbunătățește motilitatea acestora.

Efect de prevenție a cancerului

În urma unor studii s-a observat că la bolnavii de cancer valorile seleniului sunt scăzute. De aceea, s-a ajuns la concluzia că administrarea de seleniu organic oferă protecție împotriva tumorilor, în special a celor cu determinare hormonală. În cazul în care cancerul a fost deja diagnosticat, administrarea de seleniu are efecte benefice atunci când avem de a face cancer hepatic, mamar, ovarian, de prostată, de colon și de plămâni.

Activitatea tiroidei este reglată

Persoanele care suferă de afecțiuni ale tiroidei primesc pe schema de tratament și seleniu, deoarece acesta îi reglează activitatea. Mai exact, seleniul susține glanda tiroidă în producția hormonilor, în special hormonul T3.

Efect anti-aging

Dacă îți dorești un organism puternic și rezistent, seleniul nu trebuie să îți lipsească, deoarece contribuie la sănătatea și longevitatea ta. În plus, seleniul este recunoscut ca având un puternic efect anti-aging și protejează organismul și împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arseniul.

Un sistem imunitar puternic

În cazul în care sistemul tău imunitar nu este unul atât de puternic, ai putea să iei în calcul să consumi un supliment alimentar pe bază de seleniu. Dacă administrarea acestuia se face împreună cu vitamina E, atunci producția de celule ale sistemului imunitar este stimulată, așa că poți avea parte de acel organism puternic și rezistent pe care ți-l dorești.

Tu cum faci pentru a avea o stare bună de sănătate? Ai câteva trucuri pe care vrei să ni le împărtășești și nouă?


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *