BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate, Sport

Spune acum, pentru totdeauna, adio celulitei!

Acum, mai mult ca niciodată, este timpul să spui adio celulitei. Scapă de aspectul de coajă de portocală al pielii tale, și bucură-te din plin de aspectul ei neted și fin, pe care ți l-ai dorit dintotdeauna!

Aproape toate femeile au celulită!

Despre celulită se spune că nu iartă pe nimeni. Orice femeie poate avea celulită, inclusiv modelele care defilează pe podiumurile de modă, sportivele și, evident, femeile obișnuite. Cu toate acestea, nu trebuie să te resemnezi, pentru că acum ai mai multe metode de a o învinge.

Patru grade de celulită

Înainte de a vedea ce trebuie să faci ca să spui adio celulitei, trebuie să știi ce înseamnă acest lucru. Evident, nu este vorba despre o problemă medicală care poate pune în pericol viața, este neplăcută doar din punct de vedere estetic.

Specialiștii au analizat celulita și au identificat patru grade ale acesteia, numerotate de la I la IV. Primul grad, cel mai ușor, înseamnă de fapt doar niște ușoare denivelări ale pielii apărute atunci când mușchii sunt încordați.

Trei pași ca să spui adio celulitei

Indiferent care sunt motivele care au dus la apariția celulitei, lupta împotriva ei trebuie să se dea pe trei planuri, pentru a fi sigure de succes:

  • Alimentație

Un stil alimentar corect, în care legumele și fructele ocupă locul principal nu poate fi decât benefic. Evită prăjelile, produsele de tip fast-food sau cele de patiserie, nu uita și de hidratarea corectă și deja, poți să te lauzi că ești mai aproape cu un pas de țelul tău.

  • Mișcare

Exercițiile fizice nu doar că te scapă de niște kilograme în plus, dar reduc semnificativ și stratul de grăsime subcutanată. Pielea va fi mult mai tonifiată, așa că nu neglija mișcarea atunci când vrei să spui adio celulitei.

  • Produse de îngrijire cu acțiune anti-celulitică

Aceste produse au proprietatea de a ameliora circulația, elimină toxinele și excesul de lichide din țesutul adipos, iar pielea devine mai fermă, tonifiată și elastică.

Un produs de care nu te poți lipsi

Un astfel de produs este și Aloe crio-gel anticelulitic de la Equilibra, un gel răcoritor care se absoarbe repede în piele, chiar și fără masaj. Efectul său este unul garantat și îl poți procura chiar de aici. Datorită efectului de răcorire pe care îl are, Aloe crio-gel anticelulitic reglează circulația periferică deficitară și retenția de apă. Utilizarea sa zilnică îmbunătățește vizibil aspectul pielii, care nu va mai arăta ca o coajă de portocală și redă țesuturilor tonusul.

O piele mereu frumoasă

Există, de asemenea, o mulțime de remedii naturiste pentru a-ți îndeplini dorința, de a spune adio celulitei pentru totdeauna. Câteva dintre ele, cele mai eficiente, ți le vom prezenta în continuare. Din fericire, Aloe crio-gel anticelulitic le are printre ingrediente.

Cafeina elimină excesul de apă

Ai auzit cu siguranță de folosirea zațului de cafea pentru combaterea celulitei. Totuși, nu ai avut cum să încerci acest tratament, sau pur și simplu ai considerat că este prea complicat pentru tine. Din fericire, te poți bucura de același efect folosind un produs care conține cafeină, recunoscută pentru faptul că elimină excesul de apă din zonele de pe corpul tău afectate de celulită.

În plus, stimulează distrugerea celulelor de grăsime și lărgește de asemenea, vasele de sange din zonă. Atunci când cafeina intră pe lista de ingrediente a unui produs de îngrijire destinat combaterii celulitei, atunci pielea va fi mult mai netedă.

Extract de castan pentru hidratare și catifelare

Coaja brună de pe castanet conține escină, ale cărei proprietăți venotonice, vasoconstrictoare și antiinflamatoare contribuie, printre altele la reducerea edemelor de pe picioare.

Extractul de castan mai favorizează eliminarea apei în exces acumulate în țesuturi, iar în acest fel aspectul general al pielii este mult îmbunătățit. Folosit într-o cremă anticelulitică, extractul de castan reduce aspectul de coajă de portocală a pielii, care devine mult mai netedă și fermă.

Adio celulitei cu afine!

Afinele sunt recunoscute ca fiind fructele care te ajută cel mai mult să spui o dată pentru totdeauna adio celulitei. Ele sunt o excelentă sursă de antioxidanți, adică acele substanțe cu ajutorul cărora pielea este protejată de radicalii liberi.

De asemenea, afinele sunt o sursă bună de vitamine responsabile de regenererarea celulară și îmbunătățirea aspectului pielii. Eliminarea toxinelor este tot un beneficiu pe care afinele îl aduc organismului, iar acest lucru contribuie și la o piele frumoasă, fără celulită.

Recomandări dacă vrei să scapi de celulită

Din ce în ce mai multe femei se plâng că nesuferita celulită a pus stăpânire pe pielea lor. Este și normal, dacă ne gândim că în ultima vreme obiceiurile alimentare ale oamenilor s-au schimbat doarte mult. Consumul excesiv de alimente semipreparate, fast-food, prea multă carne și prea puține fructe și legume sunt doar câteva dintre ele. Ca să nu mai amintim de metodele moderne de contracepție, pilulele anticoncepționale pline de estrogeni, la care se adaugă lipsa de mișcare sau folosirea în exces a aditivilor alimentari. Este și normal atunci ca pielea să aibă de suferit.

Din fericire, avem pentru tine câteva recomandări care să te ajută să scapi de efectul de coajă de portocală.

Mai multă mișcare

Atunci când vrei să spui adio celulitei, fără îndoială că exercițiile fizice nu trebuie să îți lipsească. Dacă nu ai cum să ajungi la sală, atunci mergi mai mult pe jos, sau fă plimbări cu bicicleta. Corpul tău îți va mulțumi, iar tu vei avea nu doar o piele frumoasă, ci și un tonus de invidiat.

Slăbește!

Câteva kilograme în plus și gata, celulita apare. Așa că, cel mai bine este să slăbești câteva kilograme, dar nu uita și de mișcare pentru că degeaba te chinui cu dieta dacă nu o însoțești și de câteva exerciții fizice. În afară de faptul că nu vei mai avea probleme cu celulita, nici pielea nu va mai fi una lăsată.

Ai grijă de pielea ta!

În afară de cele de mai sus, nu uita să ai grijă așa cum trebuie de pielea ta, cu produse de îngrijire corporală de calitate, care îți pot deveni un aliat de nădejde. Folosește doar acele produse naturale, care oferă doar beneficii în urma folosirii lor, și uită-le pe cele scumpe, care nu aduc niciun rezultat concret!

Acestea au fost recomandările noastre, menite să te ajute în lupta ta cu celulita! Tu mai folosești și alte trucuri care au un efect garantat? Așteptăm să ne povestești din experiența ta în secțiunea de comentarii!

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *