Frumusețe

Masajul te ajuta sa-ti mentii silueta

Este dovedit faptul ca masajul te ajuta sa slabesti, daca il combini si cu o dieta echilibrata, desigur. Masajul stimuleaza circulatia sanguina, iti tonifiaza musculatura si si iti reduce stratul adipos. In cazul in care ai un strat mai gros de grasime iti recomandam masajul anticelulitic, nu inainte insa de a-ti detoxifia organismul si a elimina toxinele din organism.

In timpul masajului muschii, tendoanele si ligamentele sunt manipulate astfel incat sa va redea starea de relaxare. Terapeutul se foloseste de maini pentru a relaxa tesuturile, a reduce tensiunea musculara, reducand orice durere si chiar imbunatatindu-ti somnul. Un beneficiu suplimentar ale terapiei prin masaj este imbunatatirea circulatiei sanguine, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Poti apela la masajul de relaxare, cel anticelulitic sau chiar la cel cu pietre. Pietrele calde de bazalt sunt pozitionate in locuri bine definite ale corpului in acest tip de tratament care reda energia. Pietrele sunt folosite ca intrument de masaj, ajutandu-l pe specialist sa ajunga la durerile cele mai adanci. In acest fel se stimuleaza circulatia sangelui, ajutand corpul sa se refaca singur. Pietrele reci sunt adesea folosite sa amelioreze umflaturile, in timp ce uleiurile aromatice si masajul suedez se combina pentru a te aduce intr-o stare de fericire sublima.

Stim ca te-am facut sa-ti doresti o sedinta de masaj, astfel ca te lasam sa-ti cauti cel mai apropiat salon si sa beneficiezi de minute de relaxare totala.

Masaj cu pietre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *