Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Menține organismul în stare perfectă de funcționare

Planta de Aloe Vera este cunoscută drept una dintre cele mai puternice ierburi de leac din toate timpurile, datorită efectului său detoxifiant, puternic și complex ca acțiune. Atunci când puterea sa este completată și de acțiunea sinergică a altor plante cu virtuți antioxidante și antidegenerative putem spune că ne aflăm în fața unui remediu imbatabil.

Proprietăți ale gelului de Aloe Vera

̶  combate oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi; protejează corpul de îmbătrânirea prematură;

̶  bun adjuvant în reglarea metabolismului: toate procesele prin care organismul folosește energia (digestia, respirația, creșterea masei musculare, depozitarea grăsimilor);

̶  luptă împotriva stresului oxidativ ce poate declanșa numeroase boli;

̶  protejează corpul de radicalii liberi şi de îmbătrânirea prematură;

̶  ȋmbunătățeşte elasticitatea de la nivelul fibrelor de colagen, cu rol important în majoritatea structurilor și a țesuturilor din organismul uman;

̶  furnizează doza necesară de vitamine, minerale şi oligoelemente – substanțe nutritive esențiale, fără de care organismul nu poate funcționa adecvat;

̶  are efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale; ̶  crește rezistența la efort fizic și la efort intelectual, la schimbările de temperatură și la activitățile care presupun activități sau deplasări în aer liber;

Iată câteva utilizări ale plantei Aloe Vera:

Detoxifierea pielii

Aloe Vera este una dintre plantele utilizate în mod obișnuit în produsele de îngrijire a pielii. Aceasta calmează pielea, o hidratează, o hrănește și accelerează regenerarea țesutului cutanat. Aplicând gelul de Aloe Vera proaspăt pe fața ta, te poți bucura de o piele hidratată, strălucitoare și cu o textură  impecabilă.

În plus, Aloe Vera poate fi utilizată pentru a trata pielea arsă de soare, dar și pentru mușcături de insecte, reacții alergice, arsuri minore sau inflamații. Persoanele care au pielea sensibilă pot folosi Aloe Vera fără nicio problemă.

Stimulează imunitatea

Aloe Vera conține antioxidanți care îmbunătățesc imunitatea și astfel ajută la combaterea radicalilor liberi din organism. Radicalii liberi sunt compuși instabili, dăunători pentru sănătate și contribuie la procesul de îmbătrânire.

Consumul de suc de Aloe Vera în mod regulat poate oferi organismului o cantitate însemnată de antioxidanți și contribuie la îmbunătătirea sistemul imunitar. Optează pentru detoxifierea cu suplimentul alimentar BuonAloe Vera Extra de la Equilibra, pur, nediluat, cu gust de piersică. Acesta ajută la curățarea intestinului și la intensificarea metabolismului și are un efect imunomodulator datorită prezenței antrachinonelor.

Oprește constipația

Sucul de Aloe Vera are fibre naturale care ajută digestia și îmbunătățește mișcările intestinului. Fiind un laxativ natural, sucul de Aloe Vera poate fi de asemenea utilizat pentru a trata constipația. Dacă întâlnești astfel de probleme bea zilnic 50-100 ml de gel de Aloe Vera. Reține că după ce ai luat Aloe Vera, durează aproximativ 10 ore pentru a obține rezultate pozitive.

Dacă nu-ți place gustul sucului de Aloe Vera pur, poți opta pentru suplimentul alimentar Aloe Sy cu Goji si Açai de la Equilibra, care este  obținut din partea internă a frunzelor de Aloe Barbadensis Miller , prin prelucrare manuală , la rece, și adaos de extracte din fructele Goji și Açai și îndulcit cu sucraloză. Doza zilnică recomandată este de 50 ml (un capac), dimineața, înainte de masă.

Reglează greutatea corporală și redă energia

Consumul de suc de Aloe Vera ajută la curățarea naturală a sistemului digestiv. Există multe substanțe toxice în alimente, care pot provoca oboseală și epuizare, pe care le poți combate consumând suc de Aloe Vera. Dacă vei consuma în mod regulat suc de Aloe Vera, acesta va contribui la creșterea nivelului de energie și te va ajuta să menții o greutate corporală sănătoasă.

Poți opta pentru suplimentul alimentar Aloe Vera Extra de la Equilibra pentru uz intern. Acesta chiar este o variantă confortabilă pentru persoanele care doresc să aibă gelul la îndemână în deplasări, vacanță, sau la serviciu. Gelul pur de Aloe Vera conține o abundenţă de principii nutritive: 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime, 19 aminoacizi, mucopolizaharide. Aceste componente ajută la reglarea întregului metabolism. Cele mai importante efecte ale gelului de Aloe Vera pur sunt – depurative, antiseptice, antibiotice, antioxidante, antitumorale, imunomodulatoare, antialergice, regenerante, nutritive, radioprotectoare.

Începe chiar acum să faci o schimbare cu Aloe Vera Integral. Ai parte de un adevărat cocktail de vitamine, macro și microelemente, coenzime, enzime etc, toate pentru sănătatea ta, una în care arhi-cunoscuta vorbă a românilor ”merge și așa” nu trebuie să existe! În plus, nu uita să profiți de oferta noastră! Este limitată, așa că ai grijă să te numeri printre cei care pot achiziționa acum produsul, la un preț special!

1 comentariu

  1. […]  Aloe Vera Integral, BioElemente, 1 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *