BioElemente în presă, Sănătate

Natura a învins cancerul.. Și tu poți cu Oncoforte!

Oncoforte, produs în SUA din ingrediente atent selecționate, poate fi considerat cel mai puternic aliat împotriva cancerului, pe baza studiilor disponibile pentru fiecare ingredient din compoziția sa.

Formula complexa oferită de Oncoforte conține 26 de ingrediente active, ceea ce îl face cel mai puternic Antitumoral Natural.

Cancerul a devenit una din cele mai grave afecțiuni ale secolului nostru și nu ține cont de vârstă, sex sau naționalitate. De asemenea, cancerul poate afecta orice țesut sau organ, dezvoltând tumori, neoplazii sau țesuturi maligne cu dezvoltare rapidă. Odata cu instalarea în organism, pe lângă daunele provocate la nivel biologic, afectează și psihicul și calitatea vieții persoanei care a primit diagnosticul.

Oncoforte reprezintă un proiect ambitios și cu rezultate spectaculoase pentru cei care l-au consumat.

Elaborat de o echipă din SUA formată din specialiști în producerea de suplimente naturale, Oncoforte este rezultatul multor ani de studii aprofundate și reprezintă șansa de recaștigare a calitătii vieții și redobandirea stării de bine.

Cum actionează Oncoforte împotriva cancerului?

Rezultatul anilor de studii și cerecetări se reflectă direct în formula Oncoforte, complexul de ingrediente fiind unul unic și cu eficiență maximă asupra organismului.
Pe lângă vitaminele și pulberile de plante, Oncoforte conține și un amestec brevetat de plante medicinale, toate cu efect puternic antitumoral. Dozarea optimă a componentelor active și acțiunea sinergică a acestora oferă produsului Oncoforte eficiență maximă în lupta cu cancerul și cu complicațiile acestuia.

Ingredientele active acționează la nivel celular oferind astfel nutrienții necesari organismului în prevenirea și stoparea dezvoltării tumorilor, prin acțiunea antioxidantă a acestora.  Prima acțiune oferită astfel de Oncoforte este aceea de furnizare a microelementelor necesare celulelor și reglării activității sistemului imunitar. Prin acțiunea redox pe care o oferă, ajută la reducerea stresului oxidativ și a radicalilor liberi. 
Efectul antioxidant este astfel un element important in terapiile antiumorale.
Oncoforte are capacitatea de a oferi acest echilibru redox celulelor, stoparea dezvoltarii celulelor maligne și creșterea ratei de regenerare a întregului organism.

Un alt element important oferit de Oncoforte, este amestecul brevetat de miceliu din ciuperci terapeutice. Shiitake, Maitake, Reishi sunt renumite pentru proprietățile antitumorale. Extractele brevetate de miceliu oferă o acțiune puternic antitumorală și cresc eficiența extractelor și pulberilor active de plante.

Există numeroase studii efectuate la nivel mondial cu privire la actiunea ingredientelor active și suportul pe care acestea îl oferă întregului organism în terapiile oncologice. Însă secretul Oncoforte este legat de dozarea perfectă a substanțelor active astfel încât să ofere organismului tot ce este mai bun în combaterea proceselor degenerative asociate cancerului și complicațiilor acestuia.

Beneficiile oferite de Oncoforte nu se axează doar pe prevenirea și combaterea proceselor care duc la instalarea cancerului ci și pe un suport cu spectru larg oferit întregului organism în menținerea sănătătii, în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a acestuia și pe cresterea calității vieții.

Oncoforte cel mai puternic antitumoral natural cu spectru larg.

Încă din momentul lansării, Oncoforte a oferit sansa la o viață mai bună și sănătoasă.
A oferit o șansă persoanelor care nu mai găseau alternativa și speranta de recuperare, sau suport complementar în susținerea tratamentelor clasice. Datorită principiilor active complexe Oncoforte este capabil să ofere organismului suport în toate procesele pe care le desfășoară și să stopeze dezvoltarea tumorilor, neoplaziilor sau celulelor maligne, așa cum fiecare dintre ingredientele sale are menționate studii care evidențiază aceste acțiuni.
Acțiunea sa complexă și cu efect rapid îl promovează ca cel mai puternic antioxidant, antitumoral natural 100%. Numeroase mărturii oferite de medici și pacienți din SUA, Europa, Asia atestă eficiența Oncoforte.

Oncoforte 26 de motive cum să învingi cancerul și să traiești sănătos!

Formula Oncoforte oferă protecție antitumorala și susține activitatea întregului organism. În rândurile ce urmează vă vom prezenta acțiunea ingredientelor active și de ce este important Oncoforte atât ca adjuvant în terapiile oncologice dar și ca suport în menținerea sănătătii noastre.

  1. Oncoforte conține un amestec brevetat de biomasa de miceliu din cele mai renumite ciuperci terapeutice cu efect antitumoral Shiitake, Maitake si Reishi – oferă protecție structurii ADN, au efect imunomodulator și antitumoral, în special în prevenirea formării metastazelor.

  2.  Formula Oncoforte este completată de amestecul brevetat de extracte de plante. Acțiunea acestora este de peste 4 ori mai puternică și mai eficientă decât a pulberilor, astfel încat crește capacitatea antitumorala a produsului. Rubarba, brusturele, macrisul iepurelui și ulmul alb au efect antitumoral, dar și efect antiinflamator și antiseptic. Acestea acționează sinergic împreună cu ciupercile terapeutice și reduc disconfortul resimțit pe perioada terapiilor oncologice și oferă protecție aparatului digestiv, urinar și respirator.

  3. Vitamina E si vitamina C sunt recunoscute pentru efectul antioxidant și protecția pe care o oferă membranei celulare. Considerate surse importante de antioxidanti naturali, ajută la reducerea stresului oxidativ și prevenirea multiplicarii celulelor maligne. De asemenea contribuie la cresterea protectiei redox oferită întregului organism.

  4. Alături de extracte de plante și miceliu de ciuperci, specialistii care au elaborat Oncoforte au extras o listă cu pulberi de plante esentiale susținereii procesului de regenerare a organismului stimularea circulatiei dar și a activitații sistemului imunitar și cresterea vitalitații întregului organism. Mai mult decât toate acestea, și potențând acțiunea tuturor, cantitatea mare de betaglucan, extrasă din pereți celulari de cereale și drojdii, este singurul ingredient natural din lume, acceptat și prescris ca antitumoral chiar și de medici din multe țări.

 
Toate ingredientele au, conform studiilor, efect antitumoral ceea ce face ca Oncoforte să devina cel mai puternic adjuvant în afecțiunile oncologice. Graviola, turmericul, maslinul, gheara matei, astragalus, orzul verde, rodia, pinul rosu, ginsengul sunt doar câteva din pulberile de plante oferite de complexul Oncoforte.

  • Extracte standardizate speciale completează formula Oncoforte: licopen, quercitina, si arabinogalactan.

Studiile efectuate de specialiștii din SUA atestă eficiența ingredientelor active și vom observa astfel că pe lângă efectul puternic antitumoral, Oncoforte ajută la:

– creșterea cantității de oxigen la nivel celular

– oferă nutrienți esențiali menținerii sănătătii celulare și prevenirea malformațiilor genetice

– stimulează circulația sanguina și susține procesul de regenerare a organismului

– susține metabolismul organismului și crește activitatea sistemului imunitar

– ajută la reglarea temperaturii organismului și reduce riscul formării metastazelor

– actionează ca un citostatic natural

– datorită ingredientelor active ajută la alcalinizarea organismului și reducerea aciditații sanguine

– reduce stresul oxidativ și acțiunea radicalilor liberi

– conține ingrediente cu efect antiinflamator și este un suport important în reducerea durerilor și stărilor de disconfort resimțite în perioada terapiilor oncologice și nu numai

– ajută la prevenirea afecțiunilor cronice și acute ăi complicațiilor cancerului de orice tip

– acțiunea celor 26 de ingrediente este sinergică astfel încat Oncoforte contribuie la inducerea apoptozei celulelor tumorale.

Oncoforte este un produs Premium, cu efect sigur și rapid. Cu Oncoforte, cel mai puternic antitumoral natural puteti câștiga lupta!
Oncoforte este realizat de o unitate de producție din S.U.A. ce deține laboratoare și tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS, HALAL, USDA Organic. Aceasta reprezintă garanția calitații, la cele mai înalte standarde,  și îndeplinirea celor mai stricte cerințe în producția suplimentelor alimentare naturale.

1 comentariu

  1. […] compoziția Oncoforte se află 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive, ceea ce îl face un tratament natural […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *