BioElemente în presă, Nutriție, Sănătate

Cum poți preveni apariția cancerului!

Cancerul este o afecțiune crudă, nemiloasă, și pe care oamenii încă nu au reușit să o stăpânească. Cercetări referitor la metode de vindecare a cancerului, sau măcar de prevenire a lui au loc permanent. Din păcate, deși s-au făcut mulți pași înainte, încă nu ne putem lăuda cu găsirea unui medicament care să ne garanteze vindecarea completă. Asta nu înseamnă că nu sunt și cazuri fericite, în care rezultatul luptei cu boala a fost cel dorit, iar aceasta ne dă speranță.

A preveni este mai ușor decât să tratezi

După cum sunt de părere medicii din întreaga lume, întotdeauna este mai ușor să previi decât să tratezi. De aceea, în încercarea de a preveni apariția cancerului, un stil de viață sănătos este esențial. Excesul ponderal, fumatul, stresul, un regim alimentar haotic sunt doar câteva dintre cauzele care pot duce la cancer. Prin urmare, avem pentru tine câteva sugestii despre cum am putea ține deoparte această cumplită afecțiune. Recomandările rămân valabile și atunci când cancerul deja și-a făcut simțită prezența, deoarece îți cresc șansele de reușită în lupta ta cu boala.

Consumă carbohidrați de bună calitate

Carbohidrații sunt considerați drept vinovați pentru multe dintre afecțiunile cu care ne confruntăm, și de aceea o sugestie ar fi renunțarea la a-i mai consuma. Cu toate acestea, specialiștii sunt de părere că totuși nu ar trebui complet eliminați din stilul alimentar, ci doar să îi înlocuiești cu unii de bună calitate, cum ar fi de exemplu cerealele integrale. Prevenirea cancerului înseamnă și să faci alegeri corecte alimentare, iar consumul de carbohidrați buni se numără printre acestea.

Fructele și legumele luptă împotriva cancerului

Legumele și fructele proaspete, sau cât mai puțin preparate termic, sunt o metodă excelentă de a-i oferi organismului vitaminele, mineralele și nutrienții de care are nevoie. Prin urmare, când vrei să împiedici apariția cancerului, consumă zilnic fructe și legume, în special cele despre care știi că sunt o bună sursă de vitamina C.

Evită mezelurile din comerț

Pentru mulți dintre noi, micul dejun constă dintr-un sandviș cu mezeluri, sau o omletă cu ”de toate”, în care se găsesc multe alimente procesate. Total greșit, sunt de părere specialiștii, care consideră că apariția cancerului este cauzată și de aceste alegeri alimentare nepotrivite. Renunță la alimentele procesate, și nici nu exagera cu consumul de carne roșie, și totul va fi mult mai bine.

Peștele, aliatul tău

Înlocuiește, pe cât posibil, carnea roșie cu peștele gras. Somonul, tonul, heringul sau macroul sunt o adevărată bombă de sănătate pentru tine, deoarece sunt o sursă naturală excelentă de acizi grași Omega 3 și vitamina D3. Acestea sunt recunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii, ceea ce înseamnă că prevenirea cancerului se numără printre ele.

Ajutor de la natură!

Cancerul este una dintre cele mai studiate afecțiuni din întreaga lume, și de-a lungul timpului s-au realizat descoperiri importante. S-a analizat enorm de mult și efectul lor benefic împotriva cancerului. Multe dintre plante au un puternic efect anticancerigen, ceea ce este un lucru bun. Din păcate, oricât de mult ar încerca, un om nu are cum să le consume pe toate, și nici să o facă respectând întocmai doza recomandată. În prezent, lucrurile merg în direcția bună, deoarece mai mulți specialiști de peste Ocean împreună cu mai mulți medici români au reușit să găsească o soluție. Așa a apărut Oncoforte, un produs 100% natural pe care îl poți procura și tu, chiar de aici.

Lupta cu cancerul nu trebuie abandonată niciodată!

Prevenirea cancerului contează enorm, dar și când atunci când deja boala s-a instalat în organism nu trebuie să renunți. Ai nevoie de orice ajutor, iar cu acest produs ai parte de doza optimă din fiecare plantă, legumă sau fruct cu efect anticancerigen. Și, din fericire, după ani de muncă, rezultatul cercetătorilor care au colaborat la crearea Oncoforte, a fost cel dorit. Fiecare capsulă are doza optimă din fiecare substanță de care organismul are nevoie pentru lupta împotriva cancerului.

Oferă-i organismului substanțele de care are nevoie

Specialiștii care au pus umărul la crearea acestui produs sunt de părere că prin efectele sale, organismul are parte de un aliat natural de nădejde. Printre efectele sale se află și:

  • reducerea proliferării celulelor tumorale,
  • reglarea activitatății sistemului imunitar afectat de chimioterapie
  • reducerea semnificativă a procesele de oxidare celulară (stres oxidativ)
  • reglarea circulației sangvină și nu numai.

Reguli alimentare în caz de cancer

Împreună cu Oncoforte, tratamentul indicat de medic și un stil de viață sănătos, șansele tale de a învinge cancerul cresc exponențial. Ai nevoie să fii puternic, așa că fii ceva mai atent și la alimentație, înțelege ce înseamnă o bună hidratare. Organizează-ți mult mai bine viața și începe prin respectarea unui program zilnic, în care să fie cuprinsă și puțină mișcare!

Renunță la alcool și tutun

Abuzul de țigări și băuturi alcoolice înseamnă că multe afecțiuni grave își vor face simțită prezența în viața ta. Nu ne referim doar la apariția cancerului, ci și multe altele, iar unele dintre ele care pot duce la deces. Prin urmare, renunță la consumul de alcool și tutun, și schimbări benefice vor avea loc în viața ta.

Mai multă mișcare

Sedentarismul are o mare legătură cu apariția cancerului. De aceea, încearcă să faci ceva mai multă mișcare, renunță să te deplasezi peste tot cu mașina. Mergi pe jos, pedalează, urcă treptele, fă mișcare din orice. Nu doar că vei mai da jos din kilogramele în plus, dar reduci semnificativ riscul de a suferi de anumite afecțiuni. Începe ușor, iar pe măsură că lucrurile evoluează bine, poți ridica ștacheta. Vei avea mai multă energie și chiar vei fi mult mai bine dispus.

Evită stresul

Ușor de zis, greu de făcut! Stresul a devenit o constantă în viața noastră, așa că pare imposibil să scapi de el. Cu toate acestea, nu renunța. Mai multe studii au legat apariția cancerului de nivelul de stres, așa că… știi ce ai de făcut! Alcătuirea unui program zilnic, din care nu sunt excluse mișcarea, mesele regulate și sănătoase, contează enorm! Învață să spui NU, și pune-ți ordine în priorități! Totul depinde doar de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *