BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Aloe Vera, o farmacie într-o singură plantă!

Rușii o numesc ”elixirul tinereții”, egiptenii din Antichitate îi ziceau ”planta nemuririi”, în timp ce pentru chinezi a fost dintotdeauna ”remediul armoniei”. De fapt, este una și aceeași plantă, Aloe Vera, cu numeroase efecte benefice asupra organismului, ingredientul preferat al celor care lucrează în industria farmaceutică și cosmetică.

Ușor de crescut și întreținut

Aloe Vera este o plantă ușor de crescut și întreținut, ceea ce înseamnă că te poți bucura de efectele ei benefice chiar la tine acasă. Nu este nimic complicat, dar beneficiile sunt enorme.

Gelul de Aloe Vera, remediul perfect

Gelul de aloe este, de departe, acea substanță extrasă din plantă care are cele mai multe beneficii pentru organism. Astfel, s-a observat și demonstrate că are reale proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal de folosit în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii. Totodată, acesta întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care contribuie din plin la tratarea anumitor afecțiuni cutanate, precum acneea, eczemele şi psoriazisul.

Miracolul naturii într-o singură plantă

Cel mai bun produs natural pentru revitalizarea şi regenerarea întregului organism, sucul de Aloe Vera poate fi găsit chiar aici, iar dintre efectele sale amintim:

  • Stimulează curăţirea intestinului;
  • Ajută la reglarea metabolismului;
  • Efect tonic şi regenerant celular;
  • Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici;
  • Grăbeşte cicatrizarea rănilor;
  • Efect anti-îmbătrânire asupra pielii, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;
  • Efect imunostimulator datorită prezenţei antrachinonelor;
  • Reduce sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;
  • Efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;
  • Furnizează doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic;
  • Creşte tonusul şi vitalitatea organismului.

Cele mai înalte standarde

Produsul este provenit și recoltat manual din culturi biologice certificate și procesat în laboratoare certificate ecologic, respectându-se cele mai înalte standarde de producție și ambalare. Pentru a păstra intacte enzimele conținute și a beneficia pe deplin de proprietățile plantei, produsul

  • NU este pasteurizat.
  • NU provine din culturi de plante modificate genetic.
  • NU conține zahăr sau îndulcitori, arome sau coloranți.
  • NU conține compuși cu efect alergenic.

Cine poate consuma Aloe Vera Integral

Administrarea sucului de Aloe Vera Integral se recomandă în special celor care suferă de de alergii, astm bronșic, bronșită, litiază biliară, boli autoimune, nivel ridicat al colesterolului sau probleme cu reglarea hipertensiunii arteriale, hepatite virale, obezitate, constipație, diaree, pancreatită, Parkinson, Alzheimer, adenom de prostată, faringită, hemoroizi etc. Chiar și suferinzii de cancer sau de diabet 1 și 2 pot consuma acest produs, pentru a se bucura de efectele binefăcătoare ale acestuia. S-a demonstrat științific că Aloe Vera Integral, deși nu este unica specie de Aloe Vera cu efecte benefice în ceea ce privește starea de bine a organismului, este în schimb cea care are cele mai eficiente rezultate din punct de vedere medical.

Puritate aproape perfectă

Puritatea Aloe Vera Integral este de aproape 100%, un procent care te asigură că vei beneficia de toate proprietățile binefăcătoare ale acestei plante. Mai exact, ai parte de 99,55% pulpă, suc și gel de Aloe Vera, prin care se asigură organismului necesarul de minerale, vitamine și oligoelemente de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă. Nu mai puțin de 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime și 19 aminoacizi sunt componentele care intră în alcătuirea acestui produs și care te ajută la reglarea întregului metabolism.

Sănătatea sistemului digestiv

Sunt multe persoanele care se confruntă cu probleme mai mari sau mai mici ale sistemului digestiv. Pentru ele, o soluție bună este și această plantă miraculoasă care este Aloe Vera. Potrivit specialiștilor, un consum regulat de aloe normalizează tranzitul intestinal, contribuind la sănătatea sistemului digestiv, mărește absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are un efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.

Boom de energie

Grație mulțimii de substanțe conținute, Aloe Vera este excelentă pentru a te ajuta să îți menții greutatea corporală, fiind în același timp și o excelentă soluție pentru a avea parte de un boom de energie. Ce îți poți dori mai mult de la o singură plantă?

Întărește sistemul imunitar

Proprietățile benefice ale Aloe Vera se extind și asupra sistemului imunitar. Sucul de Aloe Vera este un bun detoxifiant natural, și din acest motiv curăță excelent sistemul digestiv și sistemul circulator. De aici rezultă o mai bună circulație sanguină, ceea ce înseamnă o stare de sănătate mai bună. Cu ajutorul dat de această plantă, celulele sănătoase ale organismului îi oferă acestuia puterea de a lupta mai bine cu infecțiile, bacteriile sau ciupercile. De asemenea, Aloe Vera neutralizează bacteriile dăunătoare pentru organism, ceea ce înseamnă că are proprietăți antitumorale și imunomodulatoare.

Uz extern

Proprietățile plantei sunt exploatate la maxim și în industria cosmetică. Astfel, loţiunile care au la bază gel de aloe formează un strat de protecţie împotriva radiaţiilor solare şi reprezintă un excelent remediu împotriva arsurilor solare cu care ne confruntăm cu toții pe perioada verii.

De asemenea, cremele de îngrijire a tenului sau cele împotriva ridurilor, tot pe bază de aloe, sunt recunoscute ca fiind unele intens hidratante, protejând totodată împotriva înţepăturilor de insecte şi zgârieturilor, şi sunt eficiente în tratamentul acneei. Dar știai că gelul de Aloe Vera este unul dintre cele mai folosite ingrediente la fabricarea produselor care opresc lanțul transpirației, cărora le conferă proprietăţi antiinflamatoare?

Remediul perfect

”Remediul armoniei”, după cum numesc chinezii această plantă, se dovedește a fi perfect inclusiv în cazul calmării durerilor articulare şi de tip reumatic şi poate fi folosit ca „prim ajutor“ în arsuri şi diverse leziuni, datorită efectului dezinfectant, hemostatic şi accelerator al procesului de cicatrizare.

Începe și tu chiar acum să consumi Aloe Vera Integral și bucură-te de un adevărat cocktail de vitamine, macro și microelemente, coenzime, enzime etc, toate pentru sănătatea ta și a familiei tale, una în care compromisurile nu trebuie să își facă loc!

Tu știai de efectele benefice pe care le această plantă le are? O foloseai deja? Povestește-ne despre ce tratamente cu Aloe Vera ai încercat și ce efect au avut în secțiunea de comentarii!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *