BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Folosește aloe vera și ghimbir, pentru a-ți recăpăta silueta!

Atunci când vine vorba de pierderea câtorva kilograme, reprezentantele sexului frumos se dovedesc a fi cele mai mari specialiste. Fiecare dintre ele știe ”dieta perfectă”, menită să te scape rapid de colăceii de pe abdomen și de pe coapse. Cu toate aceștia, adevărații specialiști că nu poate fi vorba despre un regim perfect, atunci când vine vorba despre a-ți recăpăta silueta. Se recomandă ca procesul de slăbire să se facă treptat, fără a neglija sănătatea, iar în felul acesta, și efectul de yo-yo al multor diete nu va fi prezent.

Natura, mereu de ajutor

Există numeroase plante, legume sau fructe care te pot ajuta să slăbești câteva kilograme bune. Printre acestea se află și aloe vera și ghimbir, două plante cu efecte garantate. Dacă nu știai prea mult despre felul în care acestea de ajută în lupta ta de a-ți recupera silueta, ai doar puțină răbdare și parcurge rândurile următoare.

Aloe Vera, miracolul naturii

Aloe Vera a fost numită, de multe ori, planta minune, pentru că aproape că nu există afecțiune, internă sau externă, în tratarea căreia să nu își fi dovedit eficiența. De data aceasta, trebuie menționat ajutorul ei în ceea ce privește dorința ta de a-ți recăpăta silueta sau măcar de a pierde câteva dintre kilogramele în plus care parcă s-au ”lipit” de tine.

Ajutor de bază în procesul de slăbire

Pentru persoanele care vor să slăbească, aloe vera se dovedește a fi un aliat de nădejde, deoarece are proprietăți detoxifiante, iar grăsimea acumulată în exces este mai ușor de eliminat cu ajutorul ei. Dar, să vedem, concret, cum te poate ajuta această plantă să scapi rapid de kilogramele în plus.

Curăță organismul și ”arde” grăsimile

Substanțele conținute de aloe vera sunt excelente pentru a curăța organismul de toxinele acumulate, ceea ce poate fi de mare ajutor în procesul de slăbire. Chiar și persoanele cu multe kilograme în plus și cu un strat de grăsime respectabil se pot bucura de beneficiile acestei plante, deoarece te ajută să scapi mai rapid de țesutul adipos. 

Laxativ natural

De regulă, persoanele cu ceva mai multe kilograme se plâng și de faptul că suferă de constipație, iar între aceasta și obezitate este o strânsă legătură. Cu ajutorul aloe vera, tranzitul intestinal este reglat, iar episoadele de constipație nu își mai fac simțită prezența.

Folosește aloe vera și ghimbir pentru a-ți recăpăta silueta

Dacă vrei și o mână de ajutor în plus, în lupta ta de a-ți recăpăta silueta, avem pentru tine o sugestie. Un supliment alimentar natural de la Equilibra, din gel de Aloe Vera 100 % pur, nediluat, cu pulpă, procesat și stabilizat la rece, obținut prin prelucrare manuală, îmbunătățit cu ghimbir, și care poate fi găsit chiar aici. Pentru ca ingredientele naturale să rămână intacte, sigure, condițiile de procesare nu includ pasteurizarea și nici un alt fel de tratament termic. La gelul de Aloe Vera a fost adăugat extract din ghimbir, cu puternice proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, de echilibrare a nivelului zahărului din sânge. De asemenea, gingerolul prezent în extractul de ghimbir susține sistemul cardio-vascular, reduce durerile menstruale, scade colesterolul și poate preveni cancerul. Pentru a satisface și gusturile cele mai fine, produsul conține, pe lângă aroma naturală de ghimbir, extract de stevia pentru o îndulcire blândă, naturală și fără aport caloric.

Profită și tu de beneficiile gelului de aloe vera

Proprietățile benefice ale gelului de Aloe Vera sunt cunoscute din timpuri străvechi. Acesta este recunoscut pentru faptul că:

  • Stimulează curăţirea intestinului;
  • Ajută la reglarea metabolismului;
  • Are efect tonic şi regenerant celular;
  • Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici;
  • Grăbeşte cicatrizarea rănilor;
  • Efect anti-îmbătrânire asupra pielii, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;
  • Efect imunostimulator datorită prezenţei antrachinonelor;
  • Reduce sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;
  • Efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;
  • Furnizează doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic;
  • Creşte tonusul şi vitalitatea organismului.
  • Acțiuni antitumorale și regenerante asupra sistemului digestiv, intestinal și hepato-biliar.

Ghimbirul, eficient în pierderea kilogramelor

Ai observat, desigur, că ghimbirul este foarte folosit în special în bucătăria asiatică, iar în țările din această zonă există foarte puține persoane supraponderale. Nu este deloc o coincidență, ghimbirul chiar te ajută să scapi rapid și ușor de kilogramele în plus, iar lupta ta de a-ți recăpăta silueta nu va fi în zadar.

Purifică organismul

Sistemul digestiv are parte de un aliat de nădejde în ghimbir, deoarece cu ajutorul acestuia are loc o detoxifiere a organismului, elimină viermii intestinali, reduce stratul de grăsime corporală, reglează tranzitul intestinal, iar arderile sunt intensificate. A-ți recăpăta silueta nu a fost niciodată mai ușor!

Efecte adverse

Atenție însă: deși este foarte bun pentru a pierde din kilogramele în plus, ghimbirul are și câteva efecte adverse. Astfel, dacă se consumă prea mult poate provoca episoade de constipație. De asemenea, ghimbirul trebuie evitat de persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, sau de femeile însărcinate sau care alăptează.

Trucuri pentru slăbit

Specialiștii au și unele recomandări pentru persoanele care vor să slăbească, iar acestea nu sunt deloc greu de urmat.

Fructe și legume crude

Profită de sezonul estival și fă-ți cât mai multe salate din fructe și legume crude. Sunt o excelentă sursă de vitamine, minerale și nutrienți benefici pentru organismul tău, sunt sățioase, delicioase și nici nu au multe calorii. Suntem siguri că vei găsi niște combinații pe gustul tău, care te vor face să îți recapeți silueta rapid, și fără înfometare!

Folosește carbohidrați buni!

Nu renunța total la carbohidrați, pentru că organismul are nevoie și de ei. Alege-i în schimb pe cei buni, așa că începe să consumi cereale integrale, orez brun și pâine integrală.

Atenție la gustări!

Cele mai multe kilograme în plus vin din faptul că gustările sunt unele total nesănătoase. În special gustarea de după-amiază, când organismul nostru simte nevoia de ceva dulce și… gata, imediat ne repezim către o ciocolată sau o prăjitură. Alege mai bine ceva mai sănătos, eventual niște fructe, sau poți să îți prepari tu niște dulciuri sănătoase! Sunt destule rețete pe Internet, așa că ai de unde alege!

Alege garnituri sănătoase

Cine nu adoră o porție mare de cartofi, alături de o porție și mai mare de carne? Deși este delicios, nu este o variantă tocmai sănătoasă, așa că începe să îți educi puțin gusturile și alege unele garnituri sănătoase. Broccoli tras la tigaie cu puțin usturoi sau preparat la aburi, salată de fasole verde, salată de crudități, sunt doar câteva variante, care pot înlocui clasicii cartofi de lângă bucata de carne la care nu poți renunța. Apoi, pe măsură ce te înveți așa, poți înlocui carnea de porc cu vită, pește sau piept de pui. Din nou, calorii în minus.

Fii încrezător!

Nu-ți face griji, chiar dacă este puțin mai dificil la început, cu timpul vei observa că îți este din ce în ce mai facil. Îți vei recăpăta silueta mult mai ușor decât crezi, iar toată lumea te va aprecia pentru voința ta. Fii încrezător/oare! Vei reuși!


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *