BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Scapă rapid de grăsimea abdominală!

Grăsimea abdominală reprezintă nu doar o problemă estetică, ci este un prim semn prin care organismul tău îți dă de știre că trebuie să iei unele măsuri, dacă nu vrei să te confrunți cu alte probleme, mai grave, de sănătate.

Elimină din timp grăsimea abdominală!

Medicii sunt de părere că te expui la mai multe riscuri în ceea ce privește sănătatea, cu cât stratul tău de grăsime abdominală este mai mare. De aceea, se impune să elimini grăsimea abdominală și să nu lași lucrurile să avanseze. Este nevoie de o dietă sănătoasă, exerciții fizice localizate, iar rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară. În caz contrar, și continui să ignori această problemă, poți ajunge la diabet sau afecțiuni cardiace.

Multă răbdare, dar și mai multă muncă

Grăsimea abdominală nu va dispărea însă, ca prin minune. Este nevoie de multă răbdare și, mai ales multă muncă. Chiar dacă apelezi la o dietă fulger, despre care toată lumea ți-a spus că ”topește” kilogramele în plus, tot vei mai avea de lucrat cu stratul adipos de pe abdomen. Nu-ți face griji, avem pentru tine câteva recomandări menite să te ajute să scapi de grăsimea abdominală.

Fructe exotice, pentru un abdomen plat

Majoritatea fructelor exotice care se găsesc și la noi, în marile magazine, sunt pline de enzime digestive. Acestea au printre efecte și faptul că te ajută să scapi de retenția de apă și îți îmbunătățesc procesul de digestie. Așadar, consumă mai des ananas, sau chiar papaya, pentru a te bucura atât de vitaminele, mineralele și nutrienții conținute de acestea, dar și de faptul că vei observa că slăbești mult mai ușor.

O mână de ajutor nu strică niciodată

Câteodată, însă, simți că orice ai face parcă nimic nu funcționează. De aceea, orice mână de ajutor este mai mult decât bine venită. Avem o sugestie pentru tine, un produs natural, fără efecte adverse, care poate fi găsit chiar aici și care:

• Oxigenează celulele organismului, stimulează metabolismul lipidic;

• Ajută la controlul greutăţii, favorizând arderea grăsimilor;

• Stimulează sinteza fibrelor musculare şi creşte tonusul muscular;

• Îmbunătăţeşte performanţa fizică, recomandată sportivilor de performanţă;

• Scade nivelul de colesterol şi trigliceride în sânge;

• Îmbunătăţeşte neurotransmisia şi transmisia neuromusculară.

Puțin violet nu strică niciodată

Grăsimea abdominală nu ”iubește” culoarea violet, așa că ai putea să scapi mai ușor de ea cu ajutorul fructelor și legumelor ”costumate” în această nuanță. Strugurii, afinele, vinetele, murele, sfecla ar trebui să nu îți lipsească din dietă, și rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

Aceste fructe și legume de culoare violet sunt o sursă bună de fibre, resveratrol, vitamina C, dar și alte substanțe care contribuie la întărirea sistemului imunitar, îți îmbunătățesc digestia și ajută organismul să scape de toxinele nedorite.

Alimente bogate în Omega 3

Ai citit și tu cu siguranță multe despre acizii grași Omega 3 și ai aflat și despre numeroasele beneficii pe care aceștia le oferă organismului. În afară de faptul că îți țin inima și creierul în bună stare de funcționare, acești acizi grași te ajută să elimini mai ușor grăsimea abdominală. De aceea, în stilul tău alimentar ar trebui să se regăsească frecvent alimente precum oleaginoase, ulei de măsline extravirgin, avocado, sau pești grași precum: somonul, macroul, heringul, tonul, sardinele. Este un truc simplu, dar de mare efect.

Mai multe fibre solubile

Un aliat de nădejde în lupta ta cu stratul de grăsime de pe abdomen sunt și fibrele solubile. Acestea au proprietatea de a absorbi apa din interiorul organismului, se transformă într-un gel care încetinește digestia și astfel ai acea senzație de sațietate mult mai mult timp. În tot acest timp, fibrele lucrează în continuare și te ajută să scapi de toxinele acumulate în intestine.

Cele mai bune surse de fibre solubile sunt ovăzul, secara, tărâțele, morcovul, sparanghelul și prazul.

Ceai de salvie

Este, poate, cel mai simplu și la îndemână remediu natural, care te ajută să scapi de colăceii din talie. Poți cumpăra ceai de salvie de la orice magazin de produse naturiste și apoi începe să-l consumi regulat.

Salvia este o plantă care parcă a fost creată special pentru a rezolva problemele de sănătate ale urmașelor Evei: ameliorează simptomele menstruației și ale menopauzei, te ajută să scapi de toxinele acumulate, ține stresul departe de tine, la fel și balonarea.

Pentru a beneficia de efectele acestei plante, tot ce trebuie să faci este să consumi o cană de ceai, în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

O plimbare relaxantă

Doar 30 de minute de mers pe jos zilnic face adevărate minuni pentru starea ta de sănătate, atât fizică, dar și psihică. Aceste plimbări te ajută să stimulezi metabolismul și reușești să arzi mai ușor grăsimile, inclusiv pe cele de pe abdomen.

Exerciții fizice pentru un abdomen plat

Un abdomen plat nu se obține peste noapte, și este nevoie de ceva mai mult decât dietă, o bună hidratare, evitarea alimentelor nepotrivite. Câteva exerciții fizice menite să fortifice abdomenul sunt chiar indicate, și de aceea avem pentru tine și câteva sugestii. Nu-ți face griji, nu sunt deloc complicate.

Urcă scările

Cea mai bună metodă pentru a slăbi, dar și pentru un abdomen plat este un exercițiu, la îndemâna oricui: urcă scările. Timp de 30 de minute, în fiecare zi, urcă și coboară scările, în pas ceva mai alert. Vei observa cum, după doar o săptămână, țesutul adipos începe să se mai reducă din dimensiuni, așa că… dacă nu ai vreun scandal cu vecinii, urmează exercițiul cât mai mult timp.

Abdomene

Cel mai bun exercițiu fizic pentru a îndepărta grăsimea de pe burtă rămân tot abdomenele. Dacă nu ești genul prea sportiv, probabil că la început vei avea parte de ceva dificultăți, dar acestea vor fi depășite. Începe mai întâi cu un număr mic de abdomene, 5 de exemplu, dar fă-le în fiecare zi. Apoi, în a doua săptămână, mărești numărul acestora. Treptat-treptat vei observa că le faci mult mai ușor, iar când măsori și circumferința taliei și vezi cum au ”dispărut” mulți dintre centimetrii în plus, parcă ai altă motivație în a nu renunța atât de ușor. Succes! Totul depinde doar de tine!


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *