BioElemente în presă, Nutriție, Promoții, Sănătate

Recomandări despre cum poți preveni cancerul

Poți preveni cancerul? Aceasta este întrebarea la care vrem cu toții un răspuns clar. Potrivit specialișilor, această cumplită afecțiune ar putea fi ținută la respect dacă oamenii ar fi ceva mai conștienți de faptul că un stil de viață sănătos contează enorm. Din păcate, majoritatea dintre noi nu reacționăm decât atunci când este, poate, prea târziu. În încercarea de a-ți atrage atenția asupra schimbărilor care se poți face, avem pentru tine și câteva recomandări în acest sens.

Evită carnea procesată

Primul pas pe care ar trebui să îl faci atunci când intenționezi să poți preveni cancerul se referă la renunțarea la carnea procesată. În zilele noastre, este tot mai greu să ai un stil alimentar sănătos, în special pentru că alimentele nu mai sunt ”curate”. Solul și plantele sunt stropite cu tot felul de substanțe cu efect tumoral, carnea este plină de E-uri. Cu atât mai nesănătoasă este și carnea procesată, care ar trebui evitată cu orice preț.

Mai puțină carne roșie

Nici consumul regulat de carne roșie nu este recomandat atunci când vrei să faci tot ce îți stă în puteri pentru a preveni cancerul. Asta nu înseamnă să o scoți complet din dietă ci, pe cât posibil, înlocuiește-o cu variante mult mai bune. Pește, leguminoase, cereale integrale sunt câteva variante.

Varză acră pentru a preveni cancerul

Varza acră este una dintre garniturile preferate ale românilor. Dacă și tu consumi destul de des, te vei bucura să afli că este excelentă pentru a preveni cancerul. Atunci când varza este pusă la murat, procesul de fermentare prin care trece duce la apariția unor substanțe cu puternic efect antitumoral. Specialiștii recomandă să o consumi cu încredere, dar înainte pune-o puțin la desărat, pentru a mai reduce din conținutul de sodiu pe care îl are.

Ceapă și usturoi

Care sunt cele două legume adorate de români? Ceapa și usturoiul, firește! Cele două sunt o adevărată bombă de sănătate pentru organism, iar consumul lor regulat vine cu o serie de efecte curative excelente. Chiar și numai faptul că te ajută în lupta ta de a preveni cancerul ar trebui să fie de ajuns, dar trebuie să știi că sunt mult mai multe. Usturoiul te ajută și să elimi substanțele toxice din organism, dar și să îți întărești sistemul imunitar.

Peștele, hrana perfectă

După cum aminteam ceva mai sus, pentru a preveni cancerul, renunțarea la carne roșie și procesată este necesară. Pentru a suplini oarecum această lipsă din stilul tău alimentar ar fi bine să îți îndrepți atenția către pește. În mod surprinzător, peștele gras, cum este macroul, heringul, somonul, tonul sau sardinele, ar fi recomandarea specialiștilor. Aceștia sunt o sursă bună de omega 3, vitamina D, ceea ce te ajută la menținerea sănătății inimii și a creierului, dar și să previi cancerul.

Mai puțin alcool

Nu este nevoie să îți mai amintim: consumul regulat de băuturi alcoolice este asociat cu multe afecțiuni, unele dintre ele chiar grave. De aceea, dacă scopul tău este cel de a preveni cancerul, în special cel de colon, ar fi bine să renunți la acest obicei nociv. Și chiar dacă nu se insistă pe eliminarea completă a acestuia, moderația se dovedește cea mai bună alegere.

Oncoforte, un supliment natural

Oncoforte este un supliment produs în SUA din ingrediente atent selecționate, și care potrivit specialiștilor care au colaborat la crearea lui, are efecte dintre cele mai bune. Acesta este recomandat atât pe perioada tratamentului clasic antitumoral, dar și pentru ca tu să poți preveni cancerul. Îl poți găsi chiar aici, la un preț special, doar pentru tine.

Ce conține Oncoforte

Pe lângă vitaminele și pulberile de plante conținute, în compoziția Oncoforte mai intră și un amestec brevetat de plante medicinale cu efect puternic antitumoral. Dozarea optimă a componentelor active și acțiunea sinergică a acestora îi oferă eficiență maximă în lupta cu cancerul și cu complicațiile acestuia. Ingredientele active acționează la nivel celular oferind astfel nutrienții necesari organismului în prevenirea și stoparea dezvoltării tumorilor.

Prima acțiune oferită de Oncoforte este aceea de furnizare a microelementelor necesare celulelor și reglării activității sistemului imunitar. Prin acțiunea redox pe care o oferă, ajută la reducerea stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Oncoforte are capacitatea de a oferi acest echilibru redox celulelor, stoparea dezvoltarii celulelor maligne și creșterea ratei de regenerare a organismului.

Ciuperci cu efect antitumoral

Un alt element important oferit de Oncoforte este amestecul brevetat de miceliu din ciuperci terapeutice. Shiitake, Maitake, Reishi. Acestea sunt ciuperci recunoscute pentru proprietățile antitumorale. Extractele brevetate de miceliu oferă o acțiune puternic antitumorală și cresc eficiența extractelor și pulberilor active de plante.

Doza perfectă în fiecare capsulă

Există numeroase studii efectuate la nivel mondial cu privire la actiunea ingredientelor active și suportul pe care acestea îl oferă întregului organism. Secretul Oncoforte este legat de dozarea perfectă a substanțelor active astfel încât să ofere organismului tot ce este mai bun în combaterea proceselor degenerative asociate cancerului. Și nu numai cancerului, ci și complicațiilor acestuia.

Efecte benefice

Beneficiile oferite de Oncoforte nu se referă strict la faptul că este un aliat de nădejde pentru a preveni cancerul. Este vorba despre un suport cu spectru larg oferit întregului organism în menținerea sănătătii. Evident, cu un mare accent pe cresterea calității vieții.

Producătorii Oncoforte sunt de părere că acesta este perfect capabil să ofere organismului ajutor în toate procesele pe care le desfășoară. Ba chiar și să stopeze dezvoltarea tumorilor, neoplaziilor sau celulelor maligne. De altfel, pentru fiecare dintre ingredientele sale există numeroase studii care evidențiază aceste acțiuni.

Dormi cu lumina stinsă

Majoritatea dintre noi dormim noaptea cu veioza aprinsă, sau altă sursă de lumină pornită. Total greșit, susțin oamenii de știință, iar în acest scop ei citează mai multe studii. În urma acestora s-a observat că acele persoane care procedează așa au un risc mai mare de a suferi de cancer ovarian sau mamar.

Așadar, dacă vrei să poți preveni cancerul, încearcă să renunți la acest obicei. Lumina nu face decât să oprească producția de melatonină care, pe lângă faptul că este responsabilă de un somn bun, are și un puternic efect antitumoral.

Sunt mult mai multe recomandări despre cum ai putea să previi cancerul. Noi doar ți-am prezentat câteva dintre ele! Fă aceste mici schimbări și vei vedea că întreg organismul va fi mai puternic și mai sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *