BioElemente în presă, Nutriție, Promoții, Sănătate, Sport

Redu riscul de a suferi de afecțiuni tumorale, cu un stil de viață sănătos

Din păcate, din varii motive, mulți oameni ajung să sufere de afecțiuni tumorale grave, care le pot pune în pericol viața. Pentru unii dintre ei, finalul este unul fericit, pentru că au reușit să le depisteze la timp, și au urmat recomandările oncologului, reușind ca în acest fel să își ofere o șansă importantă la viață. Cu toate acestea, lupta nu s-a încheiat, iar dacă vrei să ții deoparte aceste afecțiuni tumorale, un stil de viață sănătos este esențial. Pentru a-ți veni în ajutor, avem pentru tine și câteva detalii despre cum ar trebui să fie viața ta, de acum înainte, pentru a te declara un supraviețuitor al cancerului.

Scapă de kilogramele în plus

Unele studii au scos în evidență faptul că excesul ponderal nu este cel mai bun aliat al tău atunci când vrei să reduci riscul de a suferi de o remisie a acelor afecțiuni tumorale care ți-au dat existența peste cap. De asemenea, obezitatea este asociată cu un risc mult mai mare de a dezvolta cancer mamar sau limfedem. Prin urmare, încearcă să mai scapi din kilogramele în plus, dacă acestea sunt prezente, și eventual poți să vezi dacă nu cumva dieta ketogenică este cea care ți se potrivește cel mai bine. În plus, trebuie să știi că există și multe studii care susțin că este foarte benefică în cazurile în care au fost diagnosticate anumite afecțiuni tumorale. Otto Warburg a fost cel care a enunțat ideea că zahărul este hrana celulelor canceroase, iar pentru această teorie, a și primit în anul 1931 premiul Nobel în Fiziologie și Medicină. Și pentru că în dieta ketogenică zahărul nu este prezent, rezultă așadar că toate celulele canceroase sunt ”înfometate”, ceea ce duce la anihilarea lor.

Un sistem imunitar puternic

Este nevoie de orice ajutor pentru ca neplăcutele afecțiuni tumorale să își facă simțită prezența, iar un sistem imunitar puternic contează enorm. Pentru că organismul este destul de slăbit după încercarea prin care tocmai ce ai trecut, și îți dorești ceva care să te ajute să te pui mai repede pe picioare, cum se spune, ai putea încerca Oncoforte, un produs care este rezultatul multor ani de studii aprofundate ale unui grup de cercetători de peste Ocean și mai mulți medici români. Îl poți găsi chiar aici, dacă vrei să-l folosești.

Darul naturii pentru sănătatea ta

Oncoforte este unul dintre cele mai complete remedii naturale din lume, și conține extracte din plante, vitamine și compuși naturali care te pot ajuta să îi oferi organismului tot ce are nevoie pentru ca el să lupte cu succes împotriva factorilor interni sau externi care îl afectează. Acest supliment alimentar reprezintă rezultatul a multor ani de studii, teste și încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrații și origini dintre cele mai diverse, s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acțiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă. Secretul constă în atenta dozare a fiecăruia dintre componenții activi și alegerea după compoziția extrem de complexă și acțiunea sinergică a tuturor substanțelor conținute de plantele sau extractele selectate.

Amestecurile brevetate prezente în compoziție reprezintă secretul de fabricație care face posibilă acțiunea cea mai eficientă a tuturor acestor componenți activi. Mai mult decât atât, în compoziție au fost incluse ingrediente obținute din acele părți ale plantelor cu rezultate științifice confirmate în ceea ce privește acțiunea anti-tumorală și imuno-modulatoare.

Oncoforte contribuie la:

  • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Metabolismul energetic normal
  • Creșterea oxigenării celulare
  • Reducerea acidității sanguine

Mai multă mișcare

Dacă până acum erai genul sedentar, este timpul să renunți la acest stil de viață. Încearcă să faci cât mai multă mișcare, mergi mai mult pe jos, urcă treptele și nu mai lua ascensorul, și profită de orice prilej pentru a mai ieși din casă pentru o plimbare. Mai multe studii au fost efectuate în acest sens și s-a ajuns la concluzia că multe afecțiuni tumorale sunt prevenite în acest mod. În plus, organismul va funcționa mai bine, te vei simți chiar mai plin de energie și, în mod surprinzător, chiar nu vei mai obosi atât de ușor.

Un stil alimentar echilibrat

S-a tot discutat despre o dietă care ar trebui urmată în caz de afecțiuni tumorale, dar cert este că organismul are nevoie de proteine de calitate, fructe și legume. Cel mai bine este să renunți la alimentele procesate, produsele de patiserie, fast-food și multe dulciuri care conțin zaharuri rafinate. Cerealele integrale, fructele și legumele proaspete, carnea de curcan, pui sau pește este de preferat. Discută și cu medicul tău oncolog pentru a vedea care sunt recomandările lui în acest sens. De asemenea, obișnuiește-te să mănânci preparate la cuptor sau la abur, și pe cât posibil, renunță la cele prăjite, pentru că nu fac decât să îți dăuneze organismului.

Renunță la fumat

Tot mai multe studii științifice arată că există riscul tot mai mare ca anumite afecțiuni tumorale să recidiveze dacă nu renunți la fumat. Prin urmare, dacă și tu ai acest viciu, mica ta plăcere nevinovată de dimineața de la cafea, cum obișnuiai să o numești, dacă ții la sănătatea și viața ta, renunță! Este una dintre cele mai bune decizii pe care puteai să o iei, și nu numai pentru că discutăm despre afecțiuni tumorale, ci și pentru starea ta de bine, în general.

Alcoolul. Permis sau nu?

Din nou, un subiect destul de controversat. Sunt unii medici care susțin că un pahar de vin la masă este chiar indicat, în timp ce alții sunt de părere că acesta ar crește riscul de a suferi de afecțiuni tumorale grave, precum cancerul mamar. Cert este că, de fapt, consumul de băuturi alcoolice crește nivelul de estrogen din corp, ceea ce ar putea duce la un risc mai mare de recurență a cancerului. Deocamdată nu sunt prea multe informații în acest sens, însă recomandarea noastră ar fi să renunți mai bine la alcool.

Gândește pozitiv!

Nu, chiar nu este o exagerare! Faptul că gândești pozitiv te ajută enorm să învingi această boală cumplită! Fă lucruri care îți fac plăcere, plimbă-te prin natură, roagă-te, înconjoară-te de cei dragi, bucură-te de fiecare clipă și în acest fel și tratamentele pe care le urmezi vor fi mai eficiente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *