BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Aloe Vera, soluția pentru un păr frumos și sănătos!

Orice reprezentantă a sexului frumos îți va spune că printre dorințele sale se află și cea de a avea un păr frumos și sănătos. Nu contează prea mult culoarea, lungimea, faptul că este drept sau ondulat, ci mai degrabă faptul că pielea scalpului e una sănătoasă, iar firul de păr este rezistent și arată precum cel din revistele de modă. De aceea, multe femei cheltuie destul de mult pentru a-și îngriji așa cum trebuie podoaba capilară. Cu toate acestea, prea puține știu că soluția este mult mai ieftină, și la îndemâna oricui. Este vorba despre Aloe Vera, planta minune!

Tratamente cu Aloe pentru un păr frumos și sănătos

Ca femeie, înțelegi mai bine ca oricine importanța unui păr frumos și sănătos. De aceea, rândurile următoare sunt special pentru tine, ca să înțelegi că nu este nevoie să îți ”asasinezi” bugetul pentru a avea parte de un păr așa cum îți dorești. Și da, Aloe Vera chiar se dovedește a fi o plantă minune, pentru că are grijă așa cum trebuie de podoaba ta capilară.

Folosește Aloe Vera în avantajul tău

Fără îndoială, beneficiile Aloe Vera pentru organismul tău sunt nenumărate, iar spațiul pe care îl avem la dispoziție este prea mic pentru a le detalia, acum, pe fiecare. De data aceasta vom vorbi despre felul în care această plantă te ajută să ai un păr frumos și strălucitor, dar și despre modul în care Aloe Vera contribuie la sănătatea scalpului tău.

Un păr rezistent, o dorință care poate deveni realitate

Multe femei se plâng de faptul de căderea părului, sau fragilitatea firului de păr. Pentru acestea, avem o soluție, o loțiune fortifiantă împotriva căderii părului, și care poate fi găsită chiar aici, la un preț mai mult decât convenabil. Această loțiune regenerează și fortifică datorită complexului vegetal inovativ PHYTOSINERGY (argan + aloe + keratină vegetală din cereale) care hrănește, hidratează și regenerează firul de păr. Este o formulă special concepută pentru a preveni și întârzia căderea părului.

Rezultate garantate

Este vorba despre un tratament inovativ, pentru că loțiunea împotriva căderii părului ajută la fortifierea foliculilor deteriorați, acţionează asupra bulbilor a căror fază de creştere este în stagnare. Folosită cu regularitate, se vor remarca rezultate vizibile asupra îmbunătățirii calității părului. Persoanele care se confruntă cu probleme ale părului legate de lipsa vitalităţii acestuia, căderea părului, uscarea scalpului sau îngrăşarea excesivă pot folosi loțiunea fortifiantă care reface structura firului de păr, oferă luciu, protecţie şi creşte rezistenţa la rupere.

Gel natural, pentru un păr de invidiat

Specialiștii în cosmetică sunt de părere că gelul brut al plantei este de un real folos atunci când vine vorba de a oferi un nou look părului nostru. Poate fi folosit chiar și simplu, și tot ce trebuie să faci este să iei o frunză de aloe, pe crestezi pentru a ieși gel, după care o freci de pielea capului și de păr. Gelul trebuie lăsat să pătrundă în foliculi, iar părul uscat și deteriorat va avea parte de un tratament perfect. Din păcate, deși eficientă, această metodă nu este la îndemâna oricui, pentru că nu oricine are o plantă de aloe acasă, și nici nu o poate lăsa fără toate frunzele necesare tratamentului cosmetic.

Calmează mâncărimile și te scapă de mătreață

Multe persoane se plâng că nu reușesc în niciun chip să scape de mătreață, problemă la care, de multe ori se mai adaugă și altele: piele iritată și mâncărimi. Din fericire, există o soluție, și aceea este tot Aloe Vera. Mai multe studii medicale au demonstrat că această plantă este tratamentul cel mai bun pentru a ține sub control dermatita seboreică, denumirea medicală pentru această afecțiune. Simplu și eficient, nu-i așa?

Tratament pentru păr gras

Dacă te numeri printre persoanele care au un păr care se îngrașă destul de repede, trebuie să știi că poți controla excesul de sebum, dar și alte reziduuri tot cu ajutorul oferit de această plantă. Spre deosebire de alte substanțe, care promit că te scapă de problemă, Aloe Vera chiar se achită cu brio de această sarcină și, în plus, nici nu afectează negativ pielea capului. Din contră, după utilizare, cei care au folosit această plantă chiar au remarcat că au avut drept rezultat un păr frumos, sănătos, strălucitor, iar pielea capului nu a avut nicio iritație. Ce poate fi mai bun decât acest rezultat?

Întărește firul de păr

Păr fragil și deteriorat? Nicio problemă pentru Aloe Vera. În cazul în care nu știai, această plantă este o bună sursă de trei vitamine, respectiv A, C și E, care contribuie din plin la fluctuația celulară, favorizând creșterea celulară sănătoasă și un păr strălucitor.

De asemenea, această plantă mai conține vitamina B 12 și acid folic, care previn căderea părului. Chiar și părul puternic deteriorat, din cauza expunerii îndelungate la soare sau ”atacat” de placă, ondulator sau alte produse destinate înfrumusețării podoabei capilare, poate fi readus la viață cu ajutorul Aloe Vera.

Favorizează creșterea mai rapidă a părului

Printre alte beneficii pe care le are, Aloe Vera crește circulația sângelui. Atunci când este folosită pe scalp, planta poate să îți facă părul să crească mult mai repede.

Și tu poți avea un păr frumos și sănătos!

Pentru a avea un păr frumos și sănătos trebuie să ai grijă așa cum trebuie de el! Încearcă să folosești doar produse naturale pentru îngrijirea lui, nu abuza de placă, uscător, ondulator, hrănește-te sănătos, hidratează-te și, din când în când, o scurtare a vârfurilor se impune, pentru regenerarea lui. Nu este deloc greu să ai parte de podoaba capilară de invidiat, pe care ți-o dorești din toată inima, dar trebuie să și faci ceva pentru ca dorința ta să devină realitate!

Reține că un păr frumos presupune o îngrijire adecvată, iar dacă vei ţine cont de recomandările noastre, atunci cu siguranţă părul tău va căpăta un aspect sănătos şi îngrijit. Și nu uita nici de ajutorul oferit de Aloe Vera, planta care face adevărate minuni pentru părul tău!

Tu ce ritual ai pentru îngrijirea părului? Așteptăm răspunsurile tale în secțiunea de comentarii.


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *