BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate, Sport

Nu refuza oferta naturii pentru un plus de energie

Ai zile în care ai face orice pentru un plus de energie? Simți că nu te poți concentra la sarcinile de la serviciu și singurul tău gând este către patul de acasă? La sfârșit de săptămână nu vrei altceva decât să dormi și nimic altceva? Chiar dacă nu crezi, nu ești singurul; multe persoane se confruntă cu așa ceva.

Scapă de starea de oboseală și de somnolență

Starea de oboseală și somnolența pot apărea chiar și în cazul tu ai dormit cele opt ore, dar nu te-ai odihnit așa cum trebuie. În aceste condiții, te poți confrunta și cu alte neplăceri, precum stresul, anxietatea, procrastinarea, scăderea productivității, irascibilitate. De asemenea, acele stări de oboseală și de somnolență pot avea și alte cauze, precum anumite tratamente medicamentoase, sedentarismul, consumul excesiv de alcool, hipotiroidismul sau chiar diabetul.

Un plus de energie, cu suplimente

În cazul ai exclus toate cauzele de mai sus și totuși oboseala nu se dă dusă, renunță să îți cauți energia pierdută în cafea sau tot felul de doze de energizant. Oferă-i organismului un plus de energie cu ajutorul unor stimulente nutritive naturale, și care nu vin ”la pachet” cu alte efecte adverse nedorite. Avem și noi o sugestie pentru tine, un supliment alimentar de la Equilibra pentru îmbunătățirea energiei fizice și mentale. Conține vitamina C și vitamina B6. Formula este îmbogățită cu ginseng, guarana și kola, pentru un aport suplimentar de energie, pentru stimularea funcțiilor sexuale, a potenței și echilibrului psiho-emoțional. Conferă rezistență, virilitate, potență crescută, îmbunătățirea performanțelor fizice și a concentrării mentale.

Vitamina C combate oboseala

Vitamina C este cunoscută în special pentru faptul că ajută la întărirea sistemului imunitar. Cu toate acestea, beneficiile ei pentru organism sunt mult mai multe, și printre acestea se află și faptul că te ajută să scapi de starea de oboseală care nu îți mai dădea pace. Și, să fim serioși, cine nu are nevoie de un plus de energie, măcar din când în când? Atunci când îi vei oferi organismului doza de vitamina C necesară, vei observa că ești mult mai plin de energie și chiar te poți concentra mai bine

Nu-ți face griji în ceea ce privește excesul de vitamina C. Aceasta este solubilă în apă, ceea ce înseamnă că organismul foloseşte doar acea cantitate de vitamina C de care are nevoie şi elimină excesul.

Vitamina B6 îmbunătățește performanța creiereului

În cazul în care organismul suferă de deficit de vitamina B6, te poți confrunta cu probleme precum depresie, probleme ale pielii, inflamații ale colonului, leziuni ale pancreasului sau insomii. De asemenea, dacă durerile de cap au devenit deja o obișnuință, simți o slăbiciune musculară și ești mult mai nervos, atunci să știi că organismul tău te antenționează că ai parte de deficit de vitamina B6.

Au fost realizate mai multe studii medicale în urma cărora s-a demonstrat clar că vitamina B6 îmbunătățește semnificativ performanța creierului, iar problemele cu memoria au scăzut mult în intensitate.

Ginsengul te scapă de stres și anxietate

Dacă simți că nu mai ai pic de energie, nu te repezi din prima la o ceașcă de cafea, apelează mai bine la ginseng. Acesta are capacitatea de a stimula organismul, dar fără ca sistemul nervos să fie afectat, așa cum se întâmplă când se consumă alcool, cafea sau băuturi alcoolice. Printre cele mai cunoscute efecte ale ginsengului se află:

  • Crește rezistența organismului la stresul de orice fel
  • Combate stările de anxietate și depresia ușoară
  • Înlătură oboseala, oferindu-i organismului un plus de energie
  • Controlează stările de slăbiciune și anemia.     

Recomandat persoanelor active

Sportivii de performanță, dar și persoanele care duc o viață activă, se pot bucura din plin de efectele binefăcătoare ale ginsengului, deoarece acesta ajută la creșterea rezistenței și a performanțelor fizice.

Crește energia persoanelor bolnave de cancer

Sindromul oboselii cronice este, din nou, înlăturat cu ajutorul ginsengului, care mai poate fi folosit cu succes și pentru a crește nivelul de energie a persoanelor bolnave de cancer.

Stimulează metabolismul

Folosit încă din cele mai vechi timpuri, ginsengul stimulează metabolismul, iar nivelul energetic crește pe parcursul întregii zile. De asemenea, poate fi folosit de persoanele care vor să slăbească, deoarece te ajută să arzi mai repede grăsimile. Persoanele care suferă de diabet pot consuma cu încredere ginseng deoarece îmbunătățește sensibilitatea la insulină.

Guarana te scapă de dependența de cafea

Cei mai mulți dintre noi apelăm la cafea pentru a oferi un plus de energie organismului. Dar, din păcate, dacă este consumată după-amiaza, aceasta afectează calitatea somnului. Și atunci, ce poți să faci ca să te simți energic pe parcursul întregii zile? Răspunsul este mai simplu decât ai crede: apelează la guarana.

Efect energetic prelungit

Spre deosebire cafea sau de alte energizante, al căror efect este destul de limitat, cu guarana nu ai această problemă. Ai parte de un efect energetic prelungit, iar tu vei fi mereu gata pentru o nouă sarcină de îndeplinit. Cu timpul, vei observa că nici nu mai simți nevoia să bei cafea, dar cu toate acestea energia ta rămâne la un nivel ridicat. Ce poate fi mai bun pentru un plus de energie?

Beneficii ale guaranei

Cu toate acestea, beneficiile guaranei pentru organism nu se referă doar la asigurarea unui nivel de energie ridicat pe parcursul întregii zile. Cu ajutorul ei:

  • Scazi mai ușor în greutate
  • Îmbunătățește performanțele sportive, iar recuperarea în urma efortului fizic este mult mai accelerată. De aceea sportivii de performanță o preferă.
  • Reduce oboseala accentuată, stările de oboseală psihică și migrenele
  • Stimulează funcțiile sexuale și potența.

Nuci de kola pentru a crește energia

Persoanele care vor să slăbească, dar fără să aibă parte de acea senzație de slăbiciune a întregului organism pe care o resimt în urma dietei și a exercițiilor fizice, pot profita de proprietăților nucilor de kola. Acestea au capacitatea de a crește nivelul de energie și a reduce senzația de foame, ceea ce face ca procesul de slăbire să se desfășoare mult mai rapid.

Totodată, nucile kola contribuie la desfășurarea normală a procesului de digestie, și stimulează metabolismul, grație cofeinei conținute.

Oferă-i organismului ceea ce are nevoie!

Fii mereu atent la semnalele pe care și le transmite organismul tău și ai grijă să îi oferi mereu ceea ce are nevoie! Un plus de energie nu strică niciodată, dar apelează mereu la metodele naturale de a o obține!


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *