Nutriție, Sănătate

Esența vieții pentru regenerarea întregului organism.

Planta de Aloe Vera a fost adesea numită „esența vieții” datorită proprietății ei de a crește chiar și în lipsa solului. Această plantă a fost studiată și folosită în medicină de secole întregi. Este clar definit faptul că este o plantă minune. Pe lângă uzul său în cosmetică această plantă aduce cu ea regenerarea întregului organism!

Stimulează curăţirea intestinului

Prezența enzimelor din această plantă ajută la descompunerea zaharurilor și a grăsimilor pentru a menține sănătatea colonului și pentru o digestie fără probleme.

Dacă sistemul dumneavoastră digestiv nu funcționează la capacitatea optimă, nutrienții din alimentație nu vor fi pe deplin absorbiți în organism.

Aloe Vera ajută atunci când apar iritații la stomac sau intestine. Persoanele cu sindromul colonului iritabil și alte tulburări inflamatorii ale intestinelor pot fi ajutate de administrarea de Aloe Vera sub forma de gel comestibil.

Aloe vera a fost, de asemenea, benefic pentru persoanele care suferă de colită ulcerativă.

Ajută la reglarea metabolismului

Un studiu realizat pe 60 de pacienți cu hiperlipidemie într-un studiu clinic controlat timp de 12 săptămâni a dus la scăderea semnificativă a nivelului total de colesterol seric, trigliceride și lipoproteine cu densitate mică. (1)

Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici

Planta de Aloe are o cantitate mare de apă bogată în compuși cu rol detoxifiant. Hidratarea corpului ajută la eliminarea și curățarea organismului.

Sucul ambalează o cantitate de nutrienți care optimizează funcția organelor și sporește rezistența acestora la factorii chimici și fizici.

Acest lucru este crucial, deoarece rinichii și ficatul dvs. sunt responsabili în mare măsură de sarcina de a vă detoxifica sângele și de a produce urină.

Efect anti-îmbătrânire asupra pielii, creşte elasticitatea fibrelor de colagen

Gelul de Aloe Vera este renumit și pentru utilizarea sa în tratarea rănilor și a arsurilor. Multe studii au arătat efectele vindecătoarea ale acestei plante.

Cu toate acestea un studiu din 2015 a demonstrat că steroli din Aloe au capacitatea de a regla metabolismul glucozei din sânge. Mai mult decât atât, sterolii ajunși în sânge au ajuns și la nivelul țesuturilor periferice prin fluxul sanguin. Acest studiu confirmă faptul că acești steroli odată ajunși în sânge cresc rezistența fibrelor de colagen ale pielii. Ajunși în stratul periferic regenerarea întregului organism nu întârzie să apară!

Datorită acestor proprietăți, planta de Aloe Vera a devenit una dintre pricipalele surse de aprovizionare a organismului cu nutrienți benefici ce produc efecte de anti-îmbătrânire și detoxifiere.


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *