Nutriție, Sănătate

Ține sub control diabetul cu doua elemente simple.

După o scurtă analiză a nevoilor celor ce suferă de diabet am aflat care este cel mai potrivit ajutor în problema lor. Cu toții m-au întrebat „Cum pot ține sub control diabetul?”. Așa că pentru ei am pregătit următorul articol.

Corpul uman este precum un motor ce funcționează pe baza unui combustibil numit glucoză. În cazul persoanelor cu diabet apare o stare mai puțin dorită în care corpul începe să consume grasimi pentru a produce energia necesară. Acest fenomen apare atunci când nivelul de insulină din corp este prea scăzut pentru a putea absorbi glucoza.

În urma arderii de grăsimi, în scopul de a produce energie, apar corpii cetonici. Despre aceștia am mai vorbit anterior, dar trebuie reamintit faptul că trebuie constant verificați.

În cazul persoanelor cu diabet, nivelul corpilor cetonici din urină indică un dezechilibru în alimentație. Noi știm că pentru a-ți ajuta organismul este nevoie de suplimentarea alimentației cu o listă de compuși naturali ce susțin funcțiile de metabolizare a glucozei.

Glicemic Suport ține sub control diabetul

Acesta este unul dintre remediile naturale ce vin cu adevărat în ajutorul celor cu dificultăți în a menține o dietă echilibrată. Conține 20 de componente cu actiuni complementare si sinergice menite să susțină tratamentul de diabet.

În Statele Unite, suplimentele alimentare naturale care conțin acest mix de plante sunt folosite la scară largă în tratarea cazurilor de obezitate sau de diabet. Grație ei, nivelele de glucoză rămân constante de-a lungul zilei, așa că putem afirma că reducerea glicemiei este acum mai ușoară.

Fii cu ochii pe corpii cetonici din urină

Keto-TEST este unul dintre produsele noi în România cu o cerere mare în rândul persoanelor cu diabet.

Testele rapide de depistare a corpilor cetonici în urină sunt cele mai eficiente deoarece nu presupun realizarea unei răni deschise și pot fi purtate peste tot.

Realizarea acestor teste rapide se poate face chiar și înainte de masă prin simpla utilizare a toaletei. Astfel puteți adopta o alimentație potrivită nivelului glicemic, acesta având o strânsă legătură cu nivelul corpilor cetonici.

Ai grijă ce mănânci!

În cazul în care ai probleme cu nivelul glicemiei, fii ceva mai precaut atunci când vine vorba de ceea ce mănânci. Noi îți recomandăm o dietă bazată pe legume, fructe, multe fibre, pește, nuci și ceaiuri. Mai multe alimente keto poți găsi aici!

Avem pentru tine și un mic secret. Acum în oferta BioElemente găsești aceste două produse împreună în acest pachet promoțional.

Desigur dacă vrei să afli și care sunt alimentele pe care ar trebui să le eviți ți-am pregătit acest articol.

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *