BioElemente în presă, Sănătate

Un remediu natural care luptă alături de tine împotriva cancerului

Cancer! Un cuvânt simplu, de doar 6 litere, dar care îți dă complet viața peste cap!Atunci când le auzi, și știi că îți sunt adresate, simți dintr-o dată cum inima ți s-a oprit, dar în același timp bubuie asurzitor, nu mai îți simți mâinile și picioarele, urechile nu mai percep alt zgomot decât bătăile de clopot ale inimii, iar în fața ochilor vezi un singur cuvânt, scris cu litere mari: CANCER.

După câteva secunde, care au durat secole, începi să reacționezi, iar prima expresie care îți vine în minte este: Cancer? Eu? De ce mie?”.

Imediat, simți cum creierul intră în stare de alertă și o mulțime de gânduri te asaltează. Primul care îți vine în minte este că sinuciderea nu îți mai pare atât de lipsită de sens.

Te scuturi și începi să te gândești că doctorul care ți-a pus diagnosticul s-a înșelat, așa că sigur este o eroare. Decizi să te internezi în spital, la o clinică specializată, oriunde, numai să ai siguranța că diagnosticul primit este o eroare.

Dar, specialiștii îți confirmă diagnosticul dur și simți… nici nu mai știi ce simți! În afară de diagnostic, primești și o schemă de tratament, pe care o urmezi orbește, în speranța că vei face parte din procentul acela despre care medicii susțin că au învins boala.

Accepți orice, faci operaţia – chiar dacă până acum erai îngrozit la gândul unei intervenții chirugicale de orice fel, după care începi chimioterapia despre care se spune că este necesară pentru a distruge celulele canceroase rămase în organism.

Ai o senzație permanentă de rău, dureri, greață cumplită, amețeli, îți cade părul, simți că nu te mai recunoști.

Din omul acela puternic ca un munte, pe care se bazau cu toții, acum ai devenit dependent de ceilalți, care trebuie să îți fie alături nu numai psihic, ci și fizic, pentru că simplul gest de a mânca este pentru tine uneori prea greu pentru a fi dus până la capăt.

Există un tratament natural pentru cancer?

Cei mai mulți dintre bolnavii de cancer se satură repede de atâtea chimicale și înțeleg cel mai bine că un aliat de mare ajutor în lupta cu această afecțiune este natura, și ale ei plante vindecătoare.

Cu toate acestea, este imposibil ca un om să poată consuma toate remediile naturale pentru cancer, în dozajul corect, deoarece nu are acces la toate acestea și în plus, costă destul de mult.

La această concluzie au ajuns mai mulți specialiști, care au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, care a fost creat în Statele Unite, dar la formula căruia au contribuit și medici români, și care, potrivit celor care au făcut acest lucru posibil, este un tratament natural pentru cancer care chiar are efect.

Aliatul tău în lupta cu cancerul!

Oncoforte a fost descris de specialiștii care au contribuit la crearea lui ca un remediu natural împotriva cancerului care luptă alături de tine, pe mai multe planuri, astfel încât tu, ca suferind de această afecțiune, să simți că într-adevăr ai parte de cel mai puternic sprijin.

Au fost realizate în acest sens mai multe cercetări științifice, iar în urma acestora s-a ajuns la concluzia că acest remediu natural pentru cancer conține cantitățile optime de substanțe de care organismul are nevoie pentru a face față cu brio provocărilor acestei afecțiuni.

Astfel, Oncoforte contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie, reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ), reglează circulația sangvină și nu numai.

Astfel, 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în compoziția sa, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acținui deosebit de eficace.

În plus, nu are efecte adverse, ceea ce contează enorm pentru un organism slăbit de boală, și care nu ar mai putea suporta și alte șocuri.

Un sistem imunitar puternic, cu Oncoforte

Medicii oncologi sunt de părere că în fiecare organism se regăsesc celule tumorale, ceea ce nu înseamnă neapărat că toată lumea suferă de cancer.

Totuși, pentru ca lucrurile să nu evolueze, și să se ajungă până la această afecțiune, este nevoie de un sistem imunitar puternic, cu ajutorul unei oxigenări celulare bune, și cu ajutorul moleculelor de semnalizare redox.

Mai exact, trebuie să-i oferim  organismului nostru șansa de a se vindeca singur, asigurându-i în acest sens acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Toate aceste lucruri sunt asigurate de Oncoforte care, grație celor 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive conținute se achită cu notă maximă de această provocare.

Un remediu natural pentru cancer care te pune pe picioare

Chiar dacă nu este văzut ca un medicament care te vindecă de cancer, Oncoforte te ajută enorm atunci când vine vorba de remedierea unor neplăceri care vin „la pachet” cu această afecțiune.

Cu ajutorul unui stil de viață sănătos, și împreună cu Oncoforte, ai parte în primul rând de anihilarea radicalilor liberi care sunt responsabili de afectarea celulelor și transformarea lor în celule tumorale.

Pentru că Oncoforte este o sursă excelentă de flavonoizi, polifenoli și antioxidanți vegetali, are drept efect diminuarea semnificativă a acțiunii nocive a radicalilor liberi, și astfel previne. apariția proceselor degenerative.

Alte efecte pozitive ale acestui remediu natural cancer se referă la îmbunătățirea semnificativă a activității sistemului imunitar, creșterea oxigenării celulare, reglarea fluxului sanguin, inflamația celulară și durerile sunt reduse, starea generală este mult mai bună, organismul mai rezistent, metabolismul energetic cellular are parte de o reglare, la îmbătrânirea celulară este mult încetinită.

Ce conține Oncoforte

După studii îndelungate, cercetătorii care au colaborat la crearea Oncoforte, sunt convinși că au găsit componența perfectă, în cantitățile optime, necesare organismul pentru a lupta cu cancerul.
Este vorba despre
• Un amestec brevetat de biomasă de miceliu din cele mai eficiente ciuperci terapeutice – shiitake, maitake și reishi;
• Un amestec brevetat din extracte de plante – Rheum palmatum – rădăcină, Arctium lappa – rădăcină, Rumex acetosella – frunză și Ulmus fulva – coajă internă;
• Vitamine – vitamina E, D-alfa tocoferol succinat, Vitamina C, Acid ascorbic;
• Pulberi și extracte din plante cu acțiuni antitumorale cunoscute
• Graviola – extract din frunză,
• Turmeric – rizomi,
• Măslin -extract din frunză,
• Gheara mâței – extract din coajă,
• Astragalus – pulbere din rădăcină,
• Orz verde – pulbere din părți aeriene,
• Ceai verde – extract din frunză,
• Pin roșu chinezesc – extract din coajă,
• Rodie – extract din fruct,
• Zmeură – pulbere din fruct,
• Sâmburi de struguri – extract standardizat,
• Ginseng, rădăcină – pulbere și
• Usturoi, bulb – pulbere.
• La acestea se adaugă extracte standarizate speciale:
• licopen,
• quercitina,
• betaglucan pulbere și
• Fiber Aid Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract.

Specialiștii sunt de părere că, pentru un efect optim, trebuie să se administreze două capsule, de două ori pe zi, de preferat cu jumătate de oră înaintea meselor principale.

Medicul sau farmacistul pot decide dacă este nevoie ca doza să fie mai mare sau asociată și cu alte terapii.

Fii un învingător!

Diagnosticul de cancer este unul greu de suportat, atât pentru bolnavi, cât și pentru cei dragi!

Alege să ieși învingător din această luptă, redescoperă-te ca persoană, învață cum să trăiești și să privești altfel problemele mărunte și bucură-te cât mai mult de prezent, și de viitor!

Ai acum un ajutor de nădejde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *