Sănătate

Află care sunt beneficiile miraculoase ale plantei Aloe Vera

Planta Aloe Vera este considerată a fi o plantă miraculoasă datorită numeroaselor sale beneficii preventive și de vindecare. Frunzele de Aloe Vera sunt umplute cu un gel care conține vitamine precum A, B1, B2, B3, B6, B12, C și E și acid folic.

În plus în sucul de Aloe Vera se găsesc și minerale cum ar fi cupru, fier, sodiu, calciu, zinc, potasiu, crom, magneziu și mangan. Toți acești nutrienți au avantaje extraordinare pentru sănătate. Aloe Vera este cea mai impresionantă și versatilă plantă. Această plantă se poate utiliza atât pentru aplicații externe cât și pentru consum intern. Oamenii din întreaga lume folosesc această plantă pentru tratarea diferitelor afecțiuni de sănătate, de la arsuri minore până la cancer.

Iată 5 beneficii ale plantei Aloe Vera:

1. Stimulează imunitatea

Aloe Vera conține antioxidanți care îmbunătățesc imunitatea și astfel ajută la combaterea radicalilor liberi din organism. Radicalii liberi sunt compuși instabili, dăunători pentru sănătate și contribuie la procesul de îmbătrânire.

Consumul de suc de Aloe Vera în mod regulat poate oferi organismului o cantitate însemnată de antioxidanți și contribuie la îmbunătătirea sistemul imunitar. Optează pentru suplimentul alimentar BuonAloe Vera Extra de la Equilibra, pur, nediluat, cu gust de piersică. Acesta ajută la curățarea intestinului și la intensificarea metabolismului și are un efect imunomodulator datorită prezenței antrachinonelor.

2. Îmbunătățește sănătatea pielii

Aloe Vera este una dintre plantele utilizate în mod obișnuit în produsele de îngrijire a pielii. Aceasta calmează pielea, o hidratează, o hrănește și accelerează regenerarea țesutului cutanat. Aplicând gelul de Aloe Vera proaspăt pe fața ta, te poți bucura de o piele hidratată, strălucitoare și cu o textură  impecabilă.

În plus, Aloe Vera poate fi utilizată pentru a trata pielea arsă de soare, dar și pentru mușcături de insecte, reacții alergice, arsuri minore sau inflamații. Persoanele care au pielea sensibilă pot folosi Aloe Vera fără nicio problemă.

3. Reglează greutatea corporală și redă energia

Consumul de suc de Aloe Vera ajută la curățarea naturală a sistemului digestiv. Există multe substanțe toxice în alimente, care pot provoca oboseală și epuizare, pe care le poți combate consumând suc de Aloe Vera. Dacă vei consuma în mod regulat suc de Aloe Vera, acesta va contribui la creșterea nivelului de energie și te va ajuta să menții o greutate corporală sănătoasă.

Poți opta pentru suplimentul alimentar Aloe Vera Extra de la Equilibra pentru uz intern. Acesta chiar este o variantă confortabilă pentru persoanele care doresc să aibă gelul la îndemână în deplasări, vacanță, sau la serviciu. Gelul pur de Aloe Vera conține o abundenţă de principii nutritive: 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime, 19 aminoacizi, mucopolizaharide. Aceste componente ajută la reglarea întregului metabolism. Cele mai importante efecte ale gelului de Aloe Vera pur sunt – depurative, antiseptice, antibiotice, antioxidante, antitumorale, imunomodulatoare, antialergice, regenerante, nutritive, radioprotectoare.

4. Menține sănătatea orală

Aloe Vera este extrem de utilă pentru gură și gingii datorită proprietăților sale naturale antibacteriene și antimicrobiene. De asemenea, conține vitamine și minerale care promovează creșterea celulelor și vindecarea gingiilor, dar și a ulcerului la nivelul gurii. Când suferi de afecțiuni ale gingiilor poți opta pentru Aloe apă de gură de la Equilibra, care are acțiuni calmante, antiseptice și de împrospătare. Consumul de suc de Aloe Vera în mod regulat contribuie, de asemenea, la menținerea dinților sănătoși. Torodată, igiena orală nu a fost nicicând atât de compatibilă cu țesuturile și dinții, așa cum este cea mai apreciată gamă din Italia, gama de igienă orală cu Aloe de la Equilibra

5. Oprește constipația

Sucul de Aloe Vera are fibre naturale care ajută digestia și îmbunătățește mișcările intestinului. Fiind un laxativ natural, sucul de Aloe Vera poate fi de asemenea utilizat pentru a trata constipația. Dacă întâlnești astfel de probleme bea zilnic 50-100 ml de gel de Aloe Vera. Reține că după ce ai luat Aloe Vera, durează aproximativ 10 ore pentru a obține rezultate pozitive.

Dacă nu-ți place gustul sucului de Aloe Vera pur, poți opta pentru suplimentul alimentar Aloe Sy cu Goji si Açai de la Equilibra, care este  obținut din partea internă a frunzelor de Aloe Barbadensis Miller , prin prelucrare manuală , la rece, și adaos de extracte din fructele Goji și Açai și îndulcit cu sucraloză. Doza zilnică recomandată este de 50 ml (un capac), dimineața, înainte de masă.

Proprietățile benefice ale gelului de Aloe Vera sunt cunoscute din timpuri străvechi, de aceea dacă ai probleme de sănătate sau dorești să-ți întreții și să-ți tratezi pielea, poți apela cu încredere la produsele realizate din această plantă. Oferă efecte miraculoase.

Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi te asteptam pe site-ul nostru www.bioelemente.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *