Frumusețe, Sănătate

Întreține-ți corpul cu ajutorul plantei minune Aloe Vera

Când ne gândim la Aloe Vera, primul lucru care ne vine de obicei in minte este sa-l utilizam pentru a vindeca arsurile de toate felurile, dar în primul rând cele solare. Acest lucru se datorează plantei suculente, al cărei gel este bogat în nutrienți. Planta Aloe Vera conține peste 150 de substanțe active, vitamine, minerale, enzime, mucopolizaharide, compuși folici, aminoacizi benefice organismului nostru.

Descoperă beneficiile plantei Aloe Vera:

1. Protejează pielea de razele soarelui

Sigur ai auzit de miracolele ,,machiajului mineral”, dar probabil nu te-ai gândit niciodată că Aloe conține 10 dintre cele mai importante minerale benefice pielii tale. Mineralele cheie pe care le conține Aloe Vera includ: calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, potasiu, fosfor, sodiu și zinc. Așadar, cu siguranță nu este o ideea rea să folosești extractul de aloe vera atunci când te duci la plajă, pentru a menține tenul și corpul hidratat și pentru a-l proteja de razele soarelui. Poți opta pentru Aloe crema protecție solară pentru față cu spf 50, de la Equilibra. Are o formulă lejeră, nu conține parfum sau parabeni și oferă tenului tău un bronz uniform, ferindu-l de arsurile solare.

2. Repară pielea în profunzime

Aloe Vera conține antioxidanți, substanțe nutritrive și are proprietăți naturale de amelioare a durerii. Proprietățile acestei plante sunt benefice pielii sensibile a copiilor, protejându-i de radiațiile nocive ale soarelui. Poți apela la Aloe cremă protecție solară SPF 30 pentru copii, pe care o găsești la firma Equilibra. Această cremă nu conține parabeni, coloranți, petrolați sau parfum. Este creeată special pentru pielea catifelată și sensibilă a copiilor, oferind un echilibru perfect între filtrele de protecție împotriva razelor UVA(ce provoacă îmbătrânirea pielii) și a razelor UVB(ce cauzează arsuri).

3. Oferă protecție împotriva cancerului de piele

Este destul de previzibil că planta Aloe Vera are o capacitate incredibilă de a vindeca rănile, de a reduce durerea, dar și de a curăța organismul. Dar cu siguranță nu știați că este un incredibil agent activ de prevenire a tumorilor. Așadar, indicat ar fi să te protejezi de razele nocive ale soarelui aplicând cele mai bune creme hidratante și protective. Poți folosi cu încredere Aloe cremă protecție solară SPF 20 cu PROSUN-UV, de la Equilibra. Pe lângă un bronz sănătos și natural, uleiul de morcov și vitamina E protejează epiderma împotriva razelor ultraviolete datorită antioxidanților din compoziție.  De asemenea vei obține o piele strălucitoare cu ajutorul beta-carotenilor, care stimulează producția de melanină.

La Equilibra vei găsi cea mai largă gamă de produse cosmetice pentru protecție solară și refacerea pielii după arsurile solare. Acestea îți oferă hidratare, regenerare și siguranță pentru o vară liniștită. Datorită capacității incredibile a plantei Aloe de a reduce durerea și de a ajuta pielea să se protejeze nu va mai trebui să te gândești la arsurile solare. Poți vizita site-ul nostru pentru mai multe informații www.bioelemente.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *