Frumusețe, Sănătate

3 secrete pentru o igienă orală impecabilă

Mijloacele de igienă orală nu se limitează doar la periajul şi la folosirea aței dentare de două ori pe zi. Este o abordare mai complexă care implică acordarea unei atenţii deosebite alimentelor ingerate, controlul de rutină dentară pentru tratarea problemelor minore ale dinţilor. Dacă îţi neglijezi dintii, vei favoriza formarea excesivă de tartru, care poate duce la infecţii bacteriene, iritări ale gingiilor, cavităţi profunde şi în unele cazuri un risc crescut de apariţie a unor boli.

Iată 3 secrete pentru a avea o igienă orală impecabilă şi o serie de produse ideale de la furnizorul nr.1 de suplimente alimentare şi cosmetice naturale din Italia, firma Equilibra, produse pe care le găsiţi în magazinul online www.bioelemente.ro

1. Utilizează periuța de dinți potrivită

Tehnologia avansată din ultimii ani a făcut accesibile și periuțele de dinți electrice. Dacă folosești o periuță de dinți electrică ai grijă să alegi nivelul potrivit de presiune și viteză, astfel încât să nu-ți rănești dantura. Evită periajul excesiv, deoarece acesta face mai mult rău decât bine și anume, taie țesutul gingival și acest fapt conduce la sângerarea gingiilor.

2. Tratarea cavităților mici

Dacă alimentele încep să se blocheze în interiorul dinților este posibil să ai o mică gaură sau o cavitate în smalț. Dacă descoperi la timp această problemă și o tratezi vei scăpa de tratamente costisitoare. În cazul în care dinții devin sensibili la temperaturi ridicate sau la temperaturi scăzute vizitează-ți medicul stomatolog pentru a afla de ce ai această problemă, deoarece acesta este un semn al cariilor dentare. Dacă ai mâncat alimente foarte dulci și lipicioase cum ar fi ciocolata, periază-ți dinții imediat după sau utilizează o apă de gură. Poți opta pentru apă de gură cu triplă acțiune de la Equilibra care combină acțiunea calmantă a gelului de Aloe Vera cu acțiunea dezinfectantă și benefică a altor extracte de plante.

3. Folosirea produselor profesionale pentru igienă orală

Este important să vizitezi dentistul pentru a-ți curăța dinții aproximativ de două ori pe an. Această curățare elimină acumularea de tartru, iar medicul dentist îți poate spune dacă dantura ta este sănătoasă sau dacă are nevoie de îmbunătățiri. Dacă nu îndepărtezi tartrul, dinții tăi vor acumula o mulțime de bacterii care vor intra în cele din urmă în fluxul sanguin, provocând alte probleme de sănătate. Pentru menținerea sănătății orale, medicii specialiști recomandă să folosiți produse profesionale. Poți opta pentru gama de igienă orală cu Aloe de la Equilibra. Această gamă este variată și poți găsi aici produse de cea mai bună calitate, cum ar fi pastele de dinți  Aloe gel pentru dinți cu triplă acțiune, Aloe gel pentru gingii sensibile sau Aloe gel pentru albirea dinților. Această gamă a fost votată de consumatorii italieni gama anului 2018. Formulele speciale combină acțiunea calmantă a gelului de Aloe Vera, în procent de 30% cu acțiunea antiseptică a extractului de echinacea și a uleiului tea tree, și cu acțiunea antiinflamatorie a escinei, principiul activ din fructele de castan.

De ce să alegi produsele de îngrijire orală de la Equilibra? Pentru că sunt 93% de origine naturală, fără sls, fără alergeni, fără parabeni, fără gluten, fără alcool, fără fluor, testate clinic.

Nu uita să-ţi faci un control periodic pentru a te asigura că dantura ta nu întâmpină probleme şi alege cu atenţie produsele pe care le foloseşti deoarece sunt foarte importante pentru dinţii tăi.

Equilibra este compania nr.1 în suplimente alimentare şi cosmetice naturale din Italia şi are sediul la Torino. Din 1987, Equilibra distribuie în întreaga lume produse de înaltă calitate pentru păr, piele sau consum intern, atât pentru adulţi cât și pentru copii, folosind cele mai bune practici și metode de producție inovatoare. Toate produsele Equilibra sunt fabricate din ingrediente naturale și nu conțin parfumuri, parabeni, SLS și alte produse chimice potențial nocive. Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi te aşteptam pe site-ul nostru www.bioelemente.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *