Sport

Yogilates sau viitorul fitness-ului..

..preia elementele cele mai bune din Yoga si Pilates si le integreaza intr-un sistem echilibrat de exercitii fizice. Asa putem sintetiza in cateva cuvinte Yogilates. Aceasta noua metoda se adreseaza celor care vor sa-si imbunatateasca starea fizica si de sanatate, cu cele mai eficiente exercitii pentru minte si corp.

Vezi si simte cum corpul tau devine tot mai puternic. Obtine un echilibru mai bun si o flexibilitate mai mare. Simte diferenta in modul in care efectuezi toate tipurile de activitati fizice, de la atletism si dans, pana la mersul pe jos si chiar statul pe scaun. Invata cum sa-ti corectezi postura, cum sa respiri corect, cum sa elimini stresul si cum sa-ti tonifici organismul. Toate acestea cu printr-o singura metoda, Yogilates.

Meditatia este un element extrem de important din cadrul programelor de Yogilates. Orice activitate incepe si se termina cu meditatia. Unii oameni sunt confuzi pentru ca nu inteleg la ce ii ajuta meditatia si nu stiu cum sa o faca, insa va puteti gandi la meditatie ca la un simplu mod de a va relaxa mintea si trupul si de a scapa de stres. Acesta din urma poate duce la anxietate, tensiune fizica si un sistem imunitar scazut. Prin urmare este vital pentru sanatatea voastra sa stiti cum sa eliminati stresul, iar meditatia este un instrument foarte bun prin care puteti face asta.

Asa cum mentionam mai sus, scopul acestui tip de activitate fizica este de a echilibra mintea, trupul si spiritul. Joseph Pilates, inventatorul si promotorul metodei Pilates, credea in acelasi timp in necesitatea unei diete naturale, organice. Este indicat sa combinati alimentatia sanatoasa cu exercitiile de Yogilates. Efectul va fi unul scontat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *