BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Aloe Vera, un remediu aproape universal

Atunci când auzi de Aloe Vera, în minte îți vin automat o mulțime de efecte benefice ale acestei plante. Nu degeaba a fost numită ”planta miracol”, pentru că este foarte eficientă în multe afecțiuni. De fapt, mulți o consideră ca un fel de remediu universal, și fără îndoială că nu greșesc prea mult atunci când fac această afirmație.

Peste 75 de substanțe active

Care este motivul pentru care Aloe Vera este atât de benefică? Cu siguranță cele mai bine de 75 de substanțe active conținute de această plantă este un răspuns bun. Găsim, în cantități optime pentru organism, minerale precum calciu, magneziu, cupru, zinc, mangan, potasiu, dar și multe vitamine. Nu trebuie să uit00ăm nici de aminoacizi, hormoni vegetali, fitosteroli, iar lista poate continua lejer.

Folosită intern, dar și extern

Aloe Vera poate fi folosită atât intern, cât și extern, cu efecte dintre cele mai bune. Beneficiile Aloe Vera pentru organism sunt nenumărate. Aceasta poate fi folosită sub formă de gel, pudră, tinctură, dar și frunza propriu-zisă. Se utilizează atât pentru tratamente interne, cât și externe, iar dacă vrei să ai parte și tu de beneficiile plantei, poți apela la unul dintre cele mai bune produse de pe piață, pe care îl poți găsi chiar aici.

Alege Natural! Aloe Vera Integral.
bioelemente.ro

Cu ajutorul lui, vei simți diferența, pentru că:

* Stimulează curăţirea intestinului;

* Ajută la reglarea metabolismului;

* Are efect tonic şi regenerant celular;

* Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici;

* Grăbeşte cicatrizarea rănilor;

* Efect anti-îmbătrânire asupra pielii, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;

* Efect imunostimulator datorită prezenţei antrachinonelor;

* Reduce sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;

* Efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;

* Furnizează doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic;

* Creşte tonusul şi vitalitatea organismului.

Produs la cele mai înalte standarde

Produsul este provenit și recoltat manual din culturi biologice certificate și procesat în laboratoare certificate ecologic, respectându-se cele mai înalte standarde de producție și ambalare. Pentru a păstra intacte enzimele conținute și a beneficia pe deplin de proprietățile plantei, produsul:

  • nu este pasteurizat.
  • nu provine din culturi de plante modificate genetic.
  • nu conține zahăr sau îndulcitori, arome, coloranți.
  • nu conține compuși cu efect alergenic.

Cine poate consuma produsul

Administrarea sucului de Aloe Vera Integral se recomandă în special celor care suferă de de alergii, astm bronșic, bronșită, litiază biliară, boli autoimune. De asemenea, este recomandat pentru cei care au un nivel ridicat al colesterolului sau probleme cu reglarea hipertensiunii arteriale, hepatite virale, obezitate, constipație, diaree, pancreatită, Parkinson, Alzheimer, adenom de prostată, faringită, hemoroizi etc.

Chiar și suferinzii de cancer sau diabet 1 și 2 pot consuma acest produs, pentru a se bucura de efectele binefăcătoare ale acestuia. S-a demonstrat științific că Aloe Vera Integral este cea care are cele mai eficiente rezultate din punct de vedere medical.

Puritate aproape perfectă

Puritatea Aloe Vera Integral este de aproape 100%, un procent care te asigură că vei beneficia de toate proprietățile binefăcătoare ale acestei plante. Mai exact, ai parte de 99,55% pulpă, suc și gel de Aloe Vera, prin care se asigură organismului necesarul de minerale, vitamine și oligoelemente de care are nevoie. Nu mai puțin de 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime și 19 aminoacizi sunt componentele care intră în alcătuirea acestui produs și care te ajută la reglarea întregului metabolism.

Pune sistemul imunitar în funcțiune

Substanțele conținute de Aloe Vera Integral pun întregul sistem imunitar în funcțiune, prin faptul că influențează atât producția, cât și activitatea celulelor care intră în alcătuirea acestuia.

Totodată, această plantă cu adevărat miraculoasă stimulează producția de anticorpi, contribuie la eliminarea din organism a radicalilor liberi produşi în urma proceselor metabolice sau proveniţi din mediul exterior (poluare, fumat, aditivi alimentari), înainte ca ei să ne afecteze în vreun fel starea de sănătate.

Echilibrează organismul

Ai auzit vreodată de acid caprilic? Dacă nu, nu este nicio problemă, multă lume nu știe prea mult despre această substanță. Aflată în compoziția Aloe Vera, acidul caprilic este recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale şi antifungice. Aceeași substanță este responsabilă de crearea unui echilibru între bacteriile ”bune” și cele ”rele” din stomac şi din intestine, ceea ce duce la același rezultat: o imunitate de fier.

Păr frumos și sănătos!

Pentru a avea un păr frumos și sănătos trebuie să ai grijă așa cum trebuie de el! Încearcă să folosești doar produse naturale pentru îngrijirea lui, nu abuza de placă, uscător, ondulator, hrănește-te sănătos, hidratează-te. De asemenea, nu uita că din când în când, o scurtare a vârfurilor se impune, pentru regenerarea lui. Nu este deloc greu să ai parte de podoaba capilară de invidiat, pe care ți-o dorești din toată inima, dar trebuie să și faci ceva pentru ca dorința ta să devină realitate! Și nu uita nici de ajutorul oferit de Aloe Vera, planta care face adevărate minuni pentru părul tău!

Scapi mai ușor de kilogramele în plus!

Pentru persoanele care vor să slăbească, Aloe Vera se dovedește a fi un aliat de nădejde, deoarece s-a demonstrat că are reale proprietăți detoxifiante. De asemenea, chiar și grăsimea acumulată în exces este mai ușor de eliminat cu ajutorul ei.

Curăță organismul și ”arde” grăsimile

Substanțele conținute de Aloe Vera sunt excelente pentru a curăța organismul de toxinele acumulate, ceea ce poate fi de mare ajutor în procesul de slăbire. Chiar și persoanele care au destul de multe multe kilograme în plus și cu un strat de grăsime abdominală destul de ridicat se pot bucura de beneficiile acestei plante, deoarece te ajută să scapi mai rapid de țesutul adipos.

Laxativ natural

De regulă, persoanele cu ceva mai multe kilograme sau cele sedentare se plâng și de faptul că suferă de constipație, iar între aceasta și obezitate este o strânsă legătură. Cu ajutorul Aloe Vera, tranzitul intestinal este reglat, iar episoadele de constipație nu își mai fac simțită prezența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *