Sănătate

Informații esențiale despre cancerul genital!

Cancer! Un simplu cuvânt, dar care face să îți fugă pământul de sub picioare, pentru că este de multe ori sinonim cu o sentință de condamnare la moarte. Atunci când este descoperit prea târziu, cancerul poate fi cu greu învins. Dar nu imposibil, și de aceea nu trebuie să renunți niciodată. În rândul femeilor, cancerul genital ocupă a doua poziție în clasament, din punctul de vedere al frecvenței, după cel de sân.

De aceea, am decis să îți prezentăm, pe scurt, câteva informații esențiale despre acest tip de cancer și dacă există sau nu soluții pentru a-l învinge.

Cancerul genital, dușmanul tăcut

În funcție de localizare, cancerul genital poate fi ovarian sau uterin. Din păcate, în cazul celui ovarian nu există la ora actuală metode de a-l diagnostica în fază incipientă. În schimb, poți spera la o vindecare, mai ales dacă respecți anumite recomandări privind schimbarea stilului de viață.

Cancerul ovarian

Acest tip de cancer se întâlnește în special la femeile care au trecut de 40 de ani, care nu au avut copii, sau care au avut cazuri în cadrul familiei. Cu toate acestea, nu este o regulă și poate afecta femeile de orice vârstă.

Cancerul ovarian se întâlnește frecvent și la reprezentantele sexului frumos care au avut cancer mamar, de colon, sau care au urmat o terapie cu hormoni după ce s-a instalat menopauza. De asemenea, specialiștii în oncologie sunt de părere că femeile care au primit tratament medicamentos pentru stimularea ovulației sunt mai predispuse în a dezvolta acest tip de cancer.

Simptomele cancerului ovarian

Există o serie de simptome prin care se manifestă cancerul ovarian, de care ar trebui să ții cont și care să te trimită la un medic specialist, pentru investigații suplimentare.

Cele mai frecvente sunt:

  • Diaree/constipație;
  • Inapetență;
  • Disconfort sau durere abdominală;
  • Pierdere sau creștere în greutate într-un timp scurt;
  • Sângerări vaginale anormale.

Din păcate, cancerul ovarian este diagnosticat de multe ori prea târziu, deoarece sunt destule cazuri în care femeile nu au avut niciun fel de simptom.

Cancerul uterin

Această afecțiune este întâlnită în special la femeile trecute de 50 de ani sau care au în familie cazuri de cancer de colon sau uterin. De asemenea, excesul ponderal, problemele cu tensiunea arterială, diabetul, sunt factori care pot favoriza declanșarea acestei boli.

Printre simptomele care pot da de gândit că există o problemă, cele mai des întâlnite sunt:

  • Sângerări vaginale anormale
  • Micțiuni dureroase
  • Durere în timpul actului sexual sau în zona pelvină.

Cancerul de col uterin

Cancerul de col uterin face ravagii în România, unde ocupă locul 2 pe lista de decese în rândul femeilor, cauzate de cancer.

Este o afecțiune la care sunt predispuse în special femeile care au avut mai mulți parteneri sexuali și au contractat virusul Papiloma.

Începerea vieții sexuale la vârste fragede, dar și fumatul, sunt pe lista cauzelor care pot duce la declanșarea acestei boli.  

Testul Papanicolau salvează vieți

O sângerare anormală, între perioadele de menstruație, după un contact sexual, la menopauză sau în urma unui examen genital, poate fi primul semn că această afecțiune teribilă s-a instalat în organism, iar celulele colului uterin au devenit de natură canceroasă.

Din fericire, testul Papanicolau este cea mai bună metodă de a depista din timp cancerul de col uterin. De aceea, se recomandă efectuarea acestuia în fiecare an.

Prin intermediul acestuia se observă încă din fază incipientă schimbările precanceroase la nivelul colului, iar cu tratamentul potrivit se reușește oprirea din timp a declanșării cancerului.

Lasă plantele să îți vină în ajutor

Diagnosticul de cancer este unul dur, care implică metode de tratament greu de suportat de organism, iar de multe ori rezultatul final nu este cel pe care toată lumea și-l dorește.

Asta nu înseamnă că și în cazul tău va fi la fel, și îți vom explica și de ce facem această afirmație!

Ceea ce toți specialiștii în oncologie afirmă cu tărie este faptul că, descoperit din timp, cancerul poate fi tratat și există șanse reale de vindecare.

Remediile naturale, create din plante sunt excelente atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul, de aceea ele nu trebuie în niciun caz ignorate.

În lume sunt numeroase plante cu puternice efecte anti-tumorale, dar este imposibil ca un bolnav să le poată consuma pe toate în doza optimă necesară.

De aceea, pentru a veni în sprijinul acestora, mai mulți cercetători din SUA, în colaborare cu medici români, au colaborat și au creat Oncoforte, un produs 100% natural, care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul și pe care îl poți găsi chiar aici.

https://bioelemente.ro/oncoforte.html

Oncoforte este un produs 100% natural, care se dovedește un ajutor neprețuit atunci când vine vorba de a preveni și trata cancerul.

Cele mai bune efecte

Deocamdată, în mod oficial, Oncoforte nu este recunoscut drept remediu împotriva cancerului, fiind încadrat la categoria suplimentelor alimentare, dar tu îl poți consuma în paralel cu terapia clasică, pentru a te bucura de efectele lui benefice, dintre care amintim:

✅ contribuie la reducerea proliferării celulelor tumorale,

✅ reglează activitatea sistemului imunitar afectat de chimioterapie,

✅ reduce semnificativ procesele de oxidare celulară (stres oxidativ),

✅ reglează circulația sangvină și nu numai.

Fără reacții adverse

În compoziția Oncoforte se află 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive, ceea ce îl face un tratament natural împotriva cancerului, cu acțiuni deosebit de eficace.

Mai mult, în urma administrării lui nu vei avea niciun fel de reacții adverse, iar organismul tău va primi acele substanțe naturale care să ajute la funcționarea la capacitate maximă a celulelor.

Oncoforte este excelent și pentru a reduce mult în intensitate efectele adverse neplăcute ale tratamentului pentru toate tipurile de cancer, inclusiv cancerul genital.

Un stil de viață sănătos contează enorm

Pentru a-i oferi organismului tău șansa de a învinge cancerul genital sau oricare alt tip, un stil de viață sănătos contează enorm.

Prin urmare, schimbă-ți obiceiurile alimentare, odihnește-te, scapă de stresul din viața ta.

De asemenea, asigură-te că îi ai pe cei dragi alături, deoarece această luptă nu trebuie dusă de unul singur! Cu multă credință, un stil de viață sănătos, tratamente, Oncoforte, iubirea celorlalți, cancerul genital poate fi învins!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *