Nutriție

Soluții naturale pentru disfuncția erectilă!

La ora actuală, deși este o problemă medicală care este comună multor bărbați, disfuncția erectilă este privită ca un subiect tabu. Aproximativ 20% dintre bărbați se confruntă cu această afecțiune, așa că este momentul să lași rușinea la o parte și să remediezi această problemă din viața ta.

Apelează la medicul urolog

Dacă și tu ai probleme cu disfuncția erectilă, este timpul să te adresezi medicului urolog. Nu este nicio problemă, pentru că în acest fel vei primi tratamentul de care ai nevoie, pentru ca să te poți bucura de o viață normală, una în care nu ai probleme cu erecția.

Cauze ale disfuncției erectile

Există numeroase cauze pentru care disfuncția erectilă se manifestă. Potrivit medicilor urologi, cele mai frecvente se referă la condiţiile de mediu, solicitările de la locul de muncă sau prezența constantă a stărilor stresante.

De asemenea, disfuncția erectilă se întâlnește frecvent la pacienţii cu diabet zaharat, unde cauza este clar de natură vasculară. La pacienţii cu vârste de peste 55-60 de ani, disfuncția erectilă are, de cele mai multe ori, o legătură adenomul de prostată sau de altă suferinţă a prostatei.

Atenție la numărul de kilograme și la fumat!

Kilogramele în plus aduc, de regulă, mai multe probleme pentru organism, iar disfuncția erectilă se numără printre ele. Specialiștii sunt de părere că excesul ponderal poate afecta viața sexuală normal prin faptul că afectează echilibrul hormonal. Scăderea nivelului de testosteron este unul dintre motivele pentru care apare disfuncția erectilă.

De asemenea, această neplăcere poate fi cauzată și de fumat, așa că mai bine renunță la acest obicei nociv, care mai vine ”la pachet” și cu alte probleme de sănătate. Vei observa rapid diferența, și asta te va motiva să nu cedezi ispitei de a mai fuma măcar o țigară.

Remedii naturale pentru disfuncția erectilă

Majoritatea bărbaților își doresc performanțe mai mari în dormitor, și de aceea recurg la mai multe metode pentru a crește potența și/sau durata actului sexual. Din păcate, multe dintre aceste metode nu sunt recomandate, deoarece au multe efecte adverse nedorite. Cel mai bine este să se apeleze tot la metodele naturale, deoarece nu dau greș, și te pot ajuta să ai o viață sexuală așa cum îți dorești.

Nu-ți face griji, nu este nimic complicat, sunt doar simple produse pe care le ai mereu la îndemână, și despre care nu te-ai fi gândit niciodată că îți pot veni în ajutor în această privință. Dar, să detaliem…

Colții Babei

Tribulus terrestris este denumirea științică a acestei plante, care te ajută în cazul în care te confrunți cu disfuncția erectilă. Mai exact, planta este indicată pentru menținerea erecției, creșterea libidoului și este adesea folosită ca adjuvant în cazurile de sterilitate și impotență.

În urma analizării acestei plante, s-a mai observat că stimulează circulația sangvină și are un puternic efect anti-inflamator.

Performax este un afrodiziac pe bază de miere și colții babei, pe care îl poți găsi chiar aici. Acesta combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii. Contribuie și la creșterea potenței, a forței musculare și a rezistenței la efort.

Usturoi

Orice mâncare are un gust mai bun dacă se adaugă puțin usturoi, nu-i așa? Ei bine, acum ai un motiv în plus de a consuma usturoi, acela că te scapă de disfuncția erectilă. Mai multe studii medicale au demonstrat că banalul usturoi, de care multă lume se ferește în special din cauza mirosului său aparte, este un bun afrodiziac. De asemenea, cu ajutorul lui depozitele de grăsime de pe artere sunt îndepărtate, ceea ce înseamnă că te poți bucura de o mai bună circulație sangvină, inclusiv în zona genitală.

Semințe de dovleac

Semințele de dovleac sunt printre cele mai sănătoase alimente, pe care ar trebui să le consumi oricum mai des, nu doar pentru faptul că te ajută la creșterea nivelului de hormoni masculi. Ca și usturoiul, cu ajutorul lor circulația sanvină este mult îmbunătățită, ceea ce te face să te bucuri de o erecție mai îndelungată.

Dar, stai un pic, încă nu am terminat. Semințele de dovleac sunt și o bună sursă de acizi grași polinesaturați, care te ajută atunci când ai parte de unele probleme privind stimularea libidoului.

Ciocolată amăruie

Poate părea ceva ciudat, nu? Cum poate ciocolata neagră să te ajute în problemele tale cu disfuncția erectilă? De fapt, aceasta este recomandată în special în cazurile în care problemele cu potența sunt de natură psihică, deoarece te ajută să controlezi mai ușor stresul și anxietatea. Simplu, nu-i așa? Bucură-te de o erecție de lungă durată cu ajutorul acesteia, și cu siguranță vei fi mai mult decât mulțumit de performanța ta.

Spanac

Sunt numeroase beneficii pe care consumul de spanac le aduce organismului, așa că nu vom începe acum să le enumerăm pe toate. Este suficient doar să îți spunem că alimentul preferat de celebrul personaj de desene animate poate ajuta și la creșterea potenței și a apetitului sexual.

Pentru a înțelege mai bine, îți spunem că spanacul este bogat în arginină, o substanță care te ajută să ai o erecție lungă, ceea ce va duce, cu siguranță, la îmbunătățirea vieții voastre de cuplu.

Sfeclă roșie

Dacă până acum nu prea ai consumat sfeclă roșie, dacă suferi de probleme cu potența, atunci ar trebui să o introduci în stilul tău alimentar. Aceasta este recunoscută pentru faptul că este un bun vasodilatator, iar mai multe cercetări au demonstrat faptul că acele persoane care consumă cu regularitate sfeclă roșie au o circulație arterială mai bună. De asemenea, nitriții din sfeclă sunt excelenți pentru menținerea unei erecții de durată.

Lasă rușinea la o parte!

Este timpul să lași rușinea la o parte: mulți bărbați se confruntă cu probleme legate de potență. Din fericire, remedierea acestora poate fi realizată cu tratamente naturale, sau chiar cu unele suplimente care nu sunt dăunătoare pentru organism. Cu ajutorul acestora, te poți bucura de o viață sexuală normală, alături de persoana iubită, și nu vei mai fi deloc stresat atunci când vine vorba de petrecerea unor clipe intime, pentru că vei fi la înălțime!


Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *