BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

Amestecul de Aloe și antioxidanți care menține organismul în stare perfectă de funcționare

Aloe Vera, planta – minune pentru sănătate

Planta de Aloe Vera este cunoscută drept una dintre cele mai puternice ierburi de leac din toate timpurile, datorită efectului său detoxifiant, puternic și complex ca acțiune. Atunci când puterea sa este completată și de acțiunea sinergică a altor plante cu virtuți antioxidante și antidegenerative putem spune că ne aflăm în fața unui remediu imbatabil.

Frunzele cărnoase și pline de sevă ale plantei de Aloe vera conțin cantități mari de:

  • mucopolizaharide cu puternice acțiuni regenerante, antioxidante și antitumorale
  • vitamine: A (beta-caroten), C, E, B12, acid folic, colină;
  • minerale: calciu, crom, cupru, seleniu, magneziu, mangan, potasiu, sodiu, zinc;
  • acizi grași: colesterol, campesterol, beta-sisosterol (efect antiinflamator) și lupeol (antiinflamator, antiseptic și analgezic);
  • enzime ce ajută la descompunerea zaharurilor și a grăsimilor;
  • hormoni cu efect antiinflamator, care ajută la regenerarea țesuturilor.
  • aminoacizi (20 din cei 22 existenți) necesari bunei funcționări a organismului.

Gel de Aloe Vera cu Goji și Acai – ingrediente active

Suplimentul alimentar ALOE SY plus GOJI & ACAI pe bază de gel de Aloe Vera pur, procesat la rece, contribuie la buna funcționare a organismului prin oligoelementele și vitaminele prezente în compoziție.

Gelul de Aloe Vera, nepasteurizat, cu pulpă, cu adaos extract de Goji și Acai, este îmbogățit cu suc de mango, zinc, seleniu și vitamina B2 – toate cu proprietăți antioxidante.

Aloe Vera din suplimentul alimentar de la Syrio împiedică dezvoltarea bacteriilor care cauzează infecții în corp, grație antioxidanților puternici din familia polifenolilor.

Vitaminele, mineralele, aminoacizii și fitosterolii din plantă previn dezvoltarea mai multor boli, stimulând imunitatea.

Extractul din fructele Goji, bogat în vitamina C, carotenoide acizi organici, acizi graşi nesaturaţi, fitosteroli, grupul vitaminelor hidrosolubile (vitamina B1, vitamina B2, vitamina PP.) şi liposolubile – vitamina E –  intervine în metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, crescând imunitatea organismului în diferite boli epuizante.

Fructele de Acai din suplimentul alimentar pe baza de Aloe Vera, bogate în antioxidanți, fibre alimentare vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, Omega 3, Omega 6 și Omega 9, potasiu și calciu, cresc energia și rezistența organismului, ajutându-l să lupte mai bine în fața bolilor și infecțiilor. Încetinesc procesul de îmbătrânire, protejează sănătatea inimii, a sistemului digestiv, și sunt un bun stimulator al creierului.

Suplimentul cu Aloe Vera, Goji și Acai beneficiază și de proprietățile sucului de mango. Sucul de mango oferă organismului doza necesară de vitamine, minerale și antioxidanți. Mai mult, el menține rezerva alcalină a organismului prin acizii (acidul tartric, acidul citric şi acidul malic) prezenți în compoziția acestuia. Se menține astfel tinerețea pentru mai mult timp și se previne apariția bolilor.

Vitamina B2, un alt ingredient activ al suplimentului, este implicată în detoxifierea organismului, asigurând menținerea homeostaziei celulare. Contribuie la metabolismul carbohidraților, lipidelor și proteinelor și la transformarea acestora în energie, ajutând organismul să îndeplinească funcțiile de bază.

ALOE SY plus GOJI & ACAI are în compoziția sa seleniu, un  antioxidant cu rol în funcționarea normală a sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (produs de efort fizic excesiv, raze UV, invazia agenților patogeni, acțiunea erbicidelor, poluare, medicamente, alimentație greșită). Stresul oxidativ provoacă apariția mai multor boli.

Suplimentul alimentar pe bază de gel de Aloe Vera concentrat conține zinc, un oligoelement mineral indispensabil organismului. Zincul  contribuie la buna funcționare a tiroidei, a sistemului imunitar, a aparatului reproducător și a circulației sangvine, favorizează descompunerea carbohidraților, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și reglează metabolismul.

Acțiuni benefice ale gelului de Aloe Vera, cu adaos de Goji și Acai

̶  combate oxidarea şi degradarea celulară prin inhibarea peroxidării lipidelor şi a formării de radicali liberi; protejează corpul de îmbătrânirea prematură;

̶  bun adjuvant în reglarea metabolismului: toate procesele prin care organismul folosește energia (digestia, respirația, creșterea masei musculare, depozitarea grăsimilor);

̶  luptă împotriva stresului oxidativ ce poate declanșa numeroase boli;

̶  protejează corpul de radicalii liberi şi de îmbătrânirea prematură;

̶  ȋmbunătățeşte elasticitatea de la nivelul fibrelor de colagen, cu rol important în majoritatea structurilor și a țesuturilor din organismul uman;

̶  furnizează doza necesară de vitamine, minerale şi oligoelemente – substanțe nutritive esențiale, fără de care organismul nu poate funcționa adecvat;

̶  are efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale; ̶  crește rezistența la efort fizic și la efort intelectual, la schimbările de temperatură și la activitățile care presupun activități sau deplasări în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *