BioElemente în presă, Frumusețe, Nutriție, Sănătate

O altă „pilulă minune” sau un real aliat ȋn ceea ce priveşte controlul greutăţii?

Controlul greutăţii – mit sau realitate?

Ca orice femeie orientată spre o carieră de succes şi preocupată de aspectul fizic am ȋncercat diferite diete şi aşa-zise „reţete miraculoase”, care promit controlul greutăţii, fără prea mult efort fizic, fără constrângeri alimentare sau efecte secundare şi care pot face faţă unui stil alert de viaţă.

Nu este aşa că sună prea bine ca să fie adevărat? Chiar există o formulă care să ne ajute ȋn atingerea acestui obiectiv atât de râvnit?

      Începerea unei diete, administrarea unor ceaiuri sau pastile de slăbit fără adaptarea lor la nevoiele propriului organism reprezintă o adevărată capcană, ȋn care tot mai multe persoane tind să cadă.

Dietele, fie ele absolute, hidrice, ketogenice sau proteice, nu au randament dacă nu sunt susţinute de o activitate fizică constantă şi dacă nu sunt personalizate. Astfel, ele pot avea efecte nedorite asupra stării generale de sănătate.

Nu de puţine ori am auzit sau am citit despre mărturiile unor persoane care au acumulat kilograme ȋn plus după urmarea unor cure, tratamente sau diete şi nu au reuşit să piardă decât bani şi timp.

Secretul nu constă ȋn concentrarea noastră pe o pierdere rapidă ȋn greutate, ci ȋn posibilitatea de a deţine controlul greutăţii.

Dar ce este  acesta? Controlul greutăţii se referă la adaptarea unui echilibru ȋntre aportul de energie acumulată din alimentele consumate şi caloriile pe care reuşim să le ardem zilnic.

Totodată, este esenţială capacitatea noastră de a putea ţine din scurt senzaţia de foame sau nevoia de a consuma „ceva bun”, care până la urmă sunt generate de creier.

Pentru reuşita unei diete sau a unor produse de slăbit, motivaţia trebuie să fie intrisecă şi susţinută de voinţa sau ambiţia fiecăruia.

De ce Perdita di Peso?

În limba italiană „perdita di peso” înseamnă scădere în greutate şi mulţumită conţinutului bogat în glucomanan, adică o fibră vegetală solubilă extrasă din rădăcină de Konjac, acest lucru chiar se ȋntâmplă.

Tuberculii de Konjac provin de la o plantă originară din Japonia şi, datorită cantităţii crescute de fibre solubile, se pot constata mari beneficii asupra digestiei şi ȋn reglarea glicemiei.

   În compoziţia sa se mai găsesc şi alge marine brune, Fucus vesiculosus, care accelerează metabolismul bazal şi asigură o bună funcţionare a glandei tiroide prin conţinutul crescut de iod, ce contribuie la metabolismul energetic, adică arderea grăsimilor.

   Astfel, pe lângă pierderea în greutate, acest produs are un aport considerabil ȋn menţinerea generală a sănătăţii.

După o studiere atentă a prospectului ne putem da seama de faptul că acest supliment alimentar este un produs 100% natural, fără chimicale ce ar putea agrava alte afecţiuni ale organismului, astfel se conferă mai multă ȋncredere ȋn consumarea sa.

Perdita di Peso- un supliment care face „ diferenţa”

Aşa cum am precizat la începutul articolului, cred ȋn continuare, că nu există vreo „pilulă minune”, care să ne facă să slăbim şi să ne poată controla greutatea, ȋn condiţiile ȋn care noi ducem o viaţă sedentară şi mâncăm orice şi oricât vrem.

Nu spun că trebuie să ne resemnăm, ci doar faptul că trebuie să fim bine informaţi ȋn ceea ce priveşte ȋmbinarea unui stil de viaţă sănătos cu o dietă variată şi echilibrată, susţinută de un suplimentul alimentar corespunzător.

În acest sens, Perdita di Peso ajută ȋn mod real la eliminarea grăsimii din organism şi ȋn menţinerea greutăţii, deoarece se pliază pe nevoile noastre ȋn mod individualizat.

Pentru a sconta pe un efect benefic maxim, se recomandă ca acest supliment alimentar să fie consumat după indicaţiile din prospect, administrat cu o cantitate suficientă de apă, pentru că glucomanul conţinut absoarbe lichidele din stomac, iar apa ajută la formarea unui strat care ȋmpiedică absorbţia carbohidraţilor complecşi din alimente, precum cei din pâine, cartofi sau paste făinoase.

Totodată, arderea grăsimilor este stimulată cu ajutorul algelor brune, Fucus vesiculosus, care au un aport considerabil ȋn accelerarea metabolismului bazal şi la buna funcţionare a glandei tiroide.

Astfel, cu ajutorul acestui produs şi a unei diete variate şi echilibrate,  este garantată nu doar pierderea ȋn greutate, ci şi posibilitatea de a menţine controlul greutăţii.

Diferenţa dintre acest supliment alimentar şi alte produse destinate slăbirii constă ȋn multiplele beneficii pe care le are asupra organismului, ȋn „sinceritatea şi seriozitatea” cu care tratează persoanele, fără promisiuni irealiste sau intenţii ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *