BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Și tu poți avea buze frumoase și senzuale!

Atunci când vine vorba de frumusețe, femeile folosesc tot felul de trucuri, tratamente și intervenții pentru a-și atinge standardele dorite. Și ce femeie nu își dorește să aibă buze frumoase și senzuale, dar din păcate ”uită” cât de importantă este și îngrijirea acestora. De aceea, avem pentru tine câteva recomandări despre cum poți să ai grijă de buzele tale, la tine acasă, pentru ca ele să arate… perfect!

Atenție la deshidratare!

Pielea buzelor este una fină și sensibilă, așa că nu este de mirare că are de suferit din cauza vremii sau a folosirii unor produse cosmetice de calitate îndoielnică. De asemenea, chiar dacă nu știi, buzele se deshidratează mai repede decât orice altă parte a corpului, și acesta este motivul pentru care, nu de puține ori ne confruntăm cu acea senzație de zonă uscată, care crapă foarte repede, iar uneori și sângerează.

Un zâmbet de Monalisa, cu buze frumoase și senzuale

Dacă și tu îți dorești buze frumoase și senzuale, atunci reține că trebuie să ai grijă de ele. De aceea, avem pentru tine unele recomandări, simple dar eficiente, care te vor face să ai cu adevărat un zâmbet perfect.

Protejează!

Chiar și iarna, când de regulă apar cele mai multe probleme de genul, tu poți avea buze frumoase și senzuale. De aceea, în primul rând, protejează-le. Folosește pentru aceasta acele creme sau balsamuri cu efect puternic hidratant, pentru ca acestea să rămână moi și catifelate. Mai mult, există produse care au și protecție UV, ceea ce te ajută să le protejezi mai bine în fața tuturor condițiilor de mediu.

Produsul perfect chiar există!

Vorbim despre creme sau balsamuri, dar adevărul este că oferta în acest caz este una foarte generoasă, așa că alegerea unui produs care să îți ofere buze frumoase și senzuale, dar care să le și îngrijească este una destul de dificilă. Din fericire, produsul perfect există și îl găsești chiar aici.

Balsamul de buze Equilibra® Karité este un băț moale și glisant care acoperă buzele cu un voal protector foarte blând. Untul Karité, 100% pur, conținut în cantități importante (40%) în formulă, hrănește pielea buzelor în profunzime, uleiul de jojoba asigură emoliență și hidratare, vitamina E și uleiul de morcovi protejează buzele de îmbătrânire. Parfumat ușor și fără alergeni, balsamul de buze Equilibra® Karité protejează buzele în timpul sezonului rece împotriva acțiunii agresive a înghețului, în timpul sezonului cald împotriva deshidratării excesive cauzate de soare și vânt.

Ai grijă la micile ticuri

Multe dintre femei au mici ticuri pe care nici măcar nu le conștientizează: își umezesc buzele folosind limba sau și le mușcă ușor atunci când sunt stresate. Specialiștii sunt de părere că atunci când îți dorești buze frumoase și senzuale ar cam trebui să te oprești din aceste ticuri care nu fac decât să dăuneze.

Hidratează-te

Un aport suficient de lichide se recomandă mereu, nu doar pe perioada verii. Nu doar că vei avea o piele mai tonifiată și mai sănătoasă și vei reduce celulita, dar și dorința ta de a avea buze frumoase și senzuale va fi mai lesne îndeplinită.

Vitamine și minerale

De cele mai multe ori, carențele de vitamine și minerale se manifestă și prin buze crăpate și uscate, lipsite de strălucire și frumusețe. De aceea, pentru a avea un organism care funcționează așa cum trebuie, dar și buze frumoase și senzuale, ai grijă să ai din plin acești nutrienți: vitamine din complexul B, fier și acizi grași esențiali. De asemenea, consumă multe alimente precum morcovi, roșii sau cereale integrale, pentru a-i oferi organismului doza de vitamina A necesară pentru regenerarea pielii.

Trucuri pentru buze perfecte!

Atunci când ne întâlnim cu cineva, primul lucru pe care îl observăm la persoana respectivă sunt buzele. Chiar dacă nu ne dăm seama, buzele sunt poate cea mai atractivă parte a chipului nostru. Nu este de mirare că femeile își doresc mereu buze frumoase și senzuale.

Din păcate, buzele nu arată mereu așa cum ne-am dori, așa că pentru a corecta aceste aspecte, apelăm la diverse tratamente, multe dintre ele pline de ingrediente chimice, care pe termen lung pot dăuna mult. Cu toate acestea, există și unele recomandări ale specialiștilor care te pot ajuta să ai mereu buze frumoase și senzuale. Pe acestea ți le vom oferi și noi.

Ulei de migdale pentru strălucire

Uleiul de migdale nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire a pielii. Acesta conține acei agenți care țin departe semnele îmbătrânirii premature, așa că este esențial să îl folosești. De asemenea, cu ajutorul lui buzele sunt mult mai strălucitoare și nu își pierd culoarea naturală atât de ușor. Tot ce trebuie să faci este ca seara, înainte de culcare, să faci cu ajutorul lui un masaj ușor pe buze, după care lasă-l să acționeze peste noapte. Simplu, dar foarte eficient!

Lămâie și miere

O combinație perfectă atunci când îți dorești buze frumoase și senzuale, deoarece zeama de lămâie le oferă acestora un plus de strălucire, în timp ce mierea le hrănește, le menține moi și hidratate. O linguriță de zeamă de lămâie, în care ai amestecat și două-trei picături de miere, formează o emulsie pe care o aplici timp de o oră pe buze. Este suficient, iar efectul este unul garantat!

Glicerina previne uscarea buzelor

Buze roz și lucioase este ceea ce îți dorești? Nimic mai simplu, dacă folosești glicerină. Aceasta previne uscarea lor, le face să arate mai lucioase, iar rozul lor natural va fi pus mai bine în valoare. Tratamentul este unul mai mult decât simplu: cu ajutorul unui bețișor pentru urechi aplică pe buze, înainte de culcare, glicerina și în scurt timp te vei convinge de eficacitatea tratamentului.

Aloe Vera pentru luminozitate și hidratare

Era chiar imposibil să fie vorba de a avea buze frumoase și senzuale și planta minune, cum este numită Aloe Vera să nu aibă și aici efecte dintre cele mai bune. Cu ajutorul acesteia pielea ta, inclusiv cea de pe buze, este mult mai luminoasă și mai bine hidratată. Din nou, nu trebuie să faci nimic complicat, doar taie o frunză din plantă și stoarce tot gelul din ea. Apoi, aplică-l pe buze și masează ușor. Repetă procedeul cât mai des, iar tu vei avea cele mai frumoase buze, așa cum îți dorești!


O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un vot!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *