BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Hidratează și calmează pielea la tine acasă!

Toate reprezentantele sexului frumos își doresc o piele frumoasă și sănătoasă. De aceea, de multe ori aleg să meargă la salonul de înfrumusețare, sau apelează la produse de îngrijire scumpe, care promit că hidratează și calmează pielea. Cu toate acestea, există și alte soluții, mai ieftine și mai eficiente, pe care le poți aplica în intimitatea casei.

O piele sănătoasă = o piele hidratată

Specialiștii în industria cosmetică susțin că secretul unei pieli sănătoase este hidratarea. De aceea, dacă îți dorești acel ten desprins parcă din revistele de modă, este nevoie atât de o hidratare corespunzătoare a organismului, dar și de folosirea unor produse de îngrijire care hidratează pielea. Ele trebuie să conțină doar ingrediente naturale, care nu doar că hidratează și calmează pielea, dar o și hrănesc și protejează în același timp.

Aloe vera hidratează și calmează pielea

Printre multele alte beneficii ale Aloe Vera, această plantă este recunoscută și pentru faptul că ajută la curățarea pielii în profunzime, având totodată și proprietăți astringente, antibacteriene și antiinflamatorii.

Cu ajutorul Aloe Vera, exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii, dar și curățarea în profunzime a porilor de murdăria de peste zi, urmele de machiaj sau sebum, este acum mult mai ușoară.

Totodată, grație proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii, iritațiile și roșeața tenului nu vor mai reprezenta o problemă, la fel ca și acneea sau punctele negre. Niciodată tenul tău nu a fost mai luminos și mai sănătos.

Ideal pentru pielea uscată sau grasă

Pielea uscată îți face probleme? Cu Aloe vera nu mai ai de ce să îți faci griji. Grație vitaminelor B2 și B3 conținute, Aloe vera ”hrănește” pielea uscată favorizează absorbția toatelor substanțelor nutritive de care pielea are nevoie pentru a fi calmată și hidratată.

De asemenea, Aloe Vera se recomandă acelor urmașe ale Evei care se plâng de faptul că au tenul gras. Și în cazul lor Aloe Vera hidratează și calmează pielea, fără senzația de ten încărcat, uleios, cu pori încărcați de sebum.

Efect anti-aging garantat

Atunci când vine vorba despre semnele îmbătrânirii, femeile nu știu ce să mai facă pentru a le ține deoparte. Tratamente costisitoare, proceduri complicate, și altele asemenea. Toate acestea sunt suplinite însă de Aloe Vera, cu un efect anti-aging garantat, și care stimulează producția de colagen, elastină și acid hialuronic. În acest fel, elasticitatea pielii este mult mai bună, la fel ca și fermitatea ei.

Totodată, Aloe Vera ține ”la respect” ridurile deja existente, iar cele noi sunt împiedicate să apară.  

Provitamina B5, ideală pentru piele

Panthenolul, denumirea sub care este cunoscută provitamina B5, este considerată a fi ideală pentru piele, iar proprietățile sale i-au determinat pe specialiștii din industria cosmetică să îl introducă pe lista ingredientelor produselor de îngrijire facială.

Cele mai cunoscute beneficii pentru piele ale provitaminei B5 sunt: reducerea inflamațiilor, problemele cu acneea vor deveni o amintire, hidratează și calmează pielea, are efecte garantate împotriva reducerii ridurilor deja existente și le oprește pe cele noi să apară, reduce semnele inestetice lăsate de cicatrici sau vergeturi, arsurile sau leziunile proaspete ale pielii se vindecă mult mai repede, pielea devine mult mai elastică.

Apa de hammamelis curăță și împrospătează pielea

Atunci când vine vorba despre un produs de îngrijire a tenului, apa de hammamelis nu trebuie să lipsească de pe lista de ingrediente. Aceasta se recomandă de regulă persoanelor cu tenul mixt şi gras, sensibil şi iritat, dar şi persoanelor care suferă de cuperoză.

Alte proprietăți ale acesteia se referă la faptul că reglează excesul de sebum, favorizează microcirculația, are efect cicatrizant, calmează pielea iritată, cearcănele și ochii umflați nu mai sunt o problemă, este astringentă.

Uleiul de ricin vindecă și regenerează pielea

Uleiul de ricin este un puternic antiinflamator, și se recomandă în cazul în care ai stat prea mult la soare. Acesta vindecă și regenerează pielea, fără a lăsa în urmă cicatrici inestetice. Același efect îl are și în cazul cicatricilor cu care te poți confrunta după ce ai avut tenul acneic.

Acneea și uleiul de ricin

Dar nu numai în cazul cicatricilor rămase de pe urma acneei își dovedește eficiența uleiul de ricin. Acesta este de mare ajutor atunci când vine vorba despre tratarea tenului acneic, deoarece este o sursă bună de acid ricinoleic, care prin proprietățile sale antiinflamatorii şi antibacteriene te ajută în lupta cu acneea.

Pete pigmentare? Nu, mulțumesc

Multă lume se confruntă cu pete pigmentare. Acestea sunt rezolvate ușor, cu ajutorul uleiului de ricin, așa că nu mai este nevoie să se apeleze la proceduri complicate și costisitoare.

Uleiul de ricin hidratează tenul

În sezonul rece, pielea are nevoie de o îngrijire specială, iar hidratarea are de suferit. Aici intervine din nou uleiul de ricin care nu doar că hidratează și catifelează pielea, dar o ajută să se hrănească în profunzime.  

Previne apariția ridurilor

Folosirea uleiului de ricin într-un produs de îngrijire facială înseamnă o grijă în minus: cea a ridurilor. S-a demonstrat științific că uleiul de ricin ajută la prevenirea apariției ridurilor, grație acizilor grași conținuți, care stimulează producerea de elastină şi colagen.

O curățare profundă a tenului

Cu ajutorul uleiului de ricin, are loc o curățare profundă a tenului, așa că nu trebuie să desconsiderăm acest ulei și să-l privim doar prin prisma că este folosit pentru reglarea tranzitului intestinal. Atunci când îl utilizezi pentru îngrijirea tenului, pielea ta va fi mult mai sănătoasă și mai luminoasă, iar eventualele probleme devin doar o simplă amintire.

Alege doar cele mai bune produse

Pentru ca pielea ta să fie una așa cum ți-o dorești, ai grijă să alegi mereu doar cele mai bune produse. Am căutat și noi și am găsit aici ceva care îți va îndeplini toate așteptările. Este vorba despre Aloe Loțiune Tonică Delicată hidratantă de la Equilibra, cel mai eficient ingredient în produsele pentru îngrijirea tenului, și la un preț mai mult decât convenabil.

Aloe Loțiune Tonică Delicată de la Equilibra ste un amestec lichid blând, delicat și fără alcool. Conține Aloe Vera de puritate 100% și Pro-Vitamina B5. Atunci când utilizarea lui este zilnică, are avantajul că elimină toate urmele de machiaj și impurități fără a fi nevoie să se clătească, lăsând pielea netedă și strălucitoare. Aloe Vera conținută în formulă (20%) hidratează și calmează pielea, restabilind echilibrul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *