Nutriție

Leacul natural ce stimulează sistemul imunitar îndată!

stimulează sistemul imunitar

Leacul natural ce stimulează sistemul imunitar chiar de la prima administrare este bazat pe o substanță cu rol antioxidant. Aceasta este regăsită în cantități infime în vinul roșu, pielea strugurilor, în diferite fructe de padure și în alune.

Cum putem stimula sistemul imunitar?

Sistemul imunitar are rolul de a ne proteja de microorganismele care produc boli și încetinesc procesele de vindecare ale corpului. Aceste poate fi afectat de o alimentele cu aditivi, de consumul excesiv de antibiotice, utilizarea intensă a soluțiilor de curățenie, pesticidele folosite în agricultură și expunerea la poluanții din mediu. Venirea anotimpului rece este și el un factor ce determină efecte negative asupra sistemului imunitar. Acest dezechilibru al temperaturii favorizează apariția răcelii, gripei sau chiar a virozelor.

La fel cum sistemul imunitar are grijă de sanătatea noastră și noi trebuie să avem grijă ca acesta să funcționeze cât mai bine. Stimulează sistemul imunitar prin administrarea de suplimente naturale cu conținut bogat în Resveratrol.

Resveratrol, Menține-te tânăr!

Ce este Resveratrolul și ce beneficii are acesta?

În primul rând trebuie să amintim că un pahar de vin roșu după una din mesele zilei este recomandat de orice doctor. În realitate nu de vin avem nevoie, ci de substanța cea mai benefică a acestuia, Resveratrol.

Studiile arată că Resveratrolul are beneficii asemănătoare dietelor cu calorii reduse. Acesta previne bolile cauzate de îmbătrânire. De asemenea arde grăsimile și activează metabolismul, astfel ne menținem în formă și evităm acumularea kilogramelor în plus.

Resveratrolul îmbunătățește sistemul cardiovascular. Un sistem cardiovascular bun transportă eficient sângele și previne bolile de inimă. Prin circulația sângelui eficientă corpul își satisface nevoia de substanțe benefice mai ușor.

Efectul anti-tumoral îl face pe acesta un jucător important în prevenirea cancerului. Acesta este benefic în cazul următoarelor tipuri de cancer:

  • Cancer de sân
  • Cancer de piele
  • Cancer de prostată
  • Leucemie

Acesta totuși este contraindicat femeilor cu cancer de etiologie hormonală!

Rădăcina de Polygonum cuspidatum are cea mai mare concentrație de Resveratrol!

Această plantă are puterea de a se regenera foarte rapid chiar daca aceasta este tăiată chiar de lângă rădăcină. Aceasta ajunge până la 7 metri înălțime și este formată din ramuri groase cu multe frunze. Resveratrolul este secretat de catre unele plante pentru a se regenera în urma unor
infecții cu microorganisme patogene, precum ciupercile.

Datorită efectului de regenerare al acetuia el previne îmbătrânirea celulelor și stimulează producția de anticorpi.

radacina de Polygonum cuspidatum

Odihna și mișcarea, activități nelipsite ce stimulează sistemul imunitar!

  1. Exercițiile fizice nu trebuie să lipsească din rutina zilnică! Cu doar 30 de minute de exerciții fizice ne putem asigura un metabolism rapid.
  2. Stresul este și el un factor negativ ce creează dezechilibrul sistemului imunitar.
  3. Somnul din timpul nopții nu trebuie să fie mai scurt de 7 ore. Ține minte că sistemul imunitar luptă împotriva bacteriilor și în timp ce noi dormim.

Tu ce folosești pentru a stimula sistemul imunitar? Lasă-ne mai jos un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *