BioElemente în presă, Sănătate, Sport

Soluțiile ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate

Cu toții ne dorim ca organismul să funcționeze la capacitate maximă, astfel încât să facă față cu brio provocărilor la care este supus în zilele noastre: sarcini multe de îndeplinit, sedentarism, poluare, stres cât cuprinde. Din păcate, de cele mai multe ori nu se întâmplă așa și am avem nevoie de substanțe ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate. De fapt, organismul nostru știe cel mai bine ce trebuie să facă, doar că mai trebuie ”ajutat” din când în când.

O soluție este și consumul de ASEA Supliment Redox, un mix bine echilibrat de molecule Redox, similar cu cel produs de toate celulele vii sănătoase, ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate. Acest amestec este soluția prin care ajutăm organismul să își recapete vitalitatea și energia, ajutându-l în același timp să-şi îmbunătăţească funcţiile celulare şi capacitatea de vindecare.

O descoperire uimitoare

Influența factorilor externi și interni în buna funcționare a organismului uman nu mai are nevoie de nicio prezentare. Din păcate, deși mâncăm mai mult, consumăm multe calorii goale, și nu acele alimente bogate în vitaminele și substanțele nutritive de care avem nevoie. La aceasta se adaugă și faptul că suntem supuși unui nivel ridicat de stres zilnic, poluarea este la ea acasă, iar acțiunea constant a radicalilor liberi ne afectează corpul, la nivel celular.

Mult timp părea că nu există nicio soluție, dar o descoperire uimitoare a cercetătorilor a zguduit lumea științifică. Aceștia au realizat că pot crea şi stabiliza moleculele native din celula umană, responsabile de buna funcţionare a sistemului imunitar şi a procesului de regenerare. Este vorba despre moleculele Redox, ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate.

Moleculele Redox, esențiale pentru organism

Organismul nu poate funcționa așa cum trebuie dacă nu ar avea parte de moleculele Redox. Chiar dacă pare ceva laudativ, chiar sunt ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate, și nu este vorba de nimic chimic. Până în jurul vârstei de 12 ani corpul nostru este capabil să producă aceste molecule în cantităţi suficiente. Din păcate, după această vârstă, numărul lor se reduce de la an la an, ceea ce se traduce printr-o stare de sănătate nu prea bună, iar procesul de îmbătrânire deja a început.

Este nevoie de o sursă suplimentară de molecule Redox, pentru ca organismul să facă față cu succes provocărilor la care este supus. Aici intervine ASEA, care la ora actuală reprezintă prima şi singura sursă de molecule Redox externă corpului uman. Cu ajutorul ASEA veți putea suplimenta necesarul de celule al organismului, ceea ce înseamnă că acesta va putea înlocui liniștit pe cele afectate cu altele  noi, sănătoase. Schimb care, în caz contrar, nu ar fi avut loc, ceea ce înseamnă că starea de sănătate ar fi avut de suferit, iar procesul de îmbătrânire ar fi fost unul mai accelerat.

Ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate

Grație moleculelor Redox, procesele de vindecare celulară şi de funcţionare a sistemului imunitar se desfășoară la capacitate maximă. Celulele corpului au acum o rezistență ridicată, iar organismul poate funcționa din nou în parametrii optima, iar sistemul imunitar să fie unul puternic.

Oamenii de știință sunt de părere că oricine poate beneficia de proprietățile fantastice ale ASEA, de la oamenii obișnuiți, care vor să fie sănătoși, până la sportivii de performanță. Nu există reacții adverse, totul este pur și simplu natural.

Potențează efectul antioxidanților

Toată lumea care este preocupată de starea de sănătate, și nu numai, a auzit de importanța antioxidanților, de care celulele au nevoie pentru a fi protejate, dar și detoxifiate. Așa că încearcă să ofere organismului mai mulți antioxidanți, fie din alimentație, fie din suplimentele alimentare de pe piață. Nu este greșit, dar pentru ca efectul lor să fie cel urmărit, este nevoie și de molecule Redox, care potențează efectul acestora. În caz contrar, ei nu sunt activați, așa că degeaba susținem că ducem un stil de viață sănătos. Eficiența antioxidanților, în cazul în care se recurge la administrarea de ASEA este, potrivit unor studii în domeniu, este mai mare cu până la 500%.

Repară sau înlocuiesc celulele afectate

Celulele afectate din organism sunt detectate ușor de aceste molecule, și astfel pot fi reparate sau înlocuite în mod eficient. Spre exemplu, dacă o celulă este în suferință, atunci dacă organismul are suficiente molecule Redox, atunci aceasta va fi distrusă și înlocuită cu una sănătoasă. În caz contrar, celula bolnavă se va divide și forma alte celule în suferință, cum se întâmplă în cazurile de cancer.

De aceea spuneam, la început, că moleculele Redox sunt ideale pentru a repara sau înlocui celulele afectate. De fapt, cu ajutorul acestora, îi oferim organismului ceva ce îi este nativ și știe cum să lucreze cu el.

Corpul nostru va ști cel mai bine cum să le folosească, astfel încât să avem o stare de sănătate bună, un sistem imunitar puternic și să facem față tuturor provocărilor. Nu va mai fi nevoie de administrarea de suplimente alimentare naturale, pentru că organismul va ști cel mai bine ce trebuie să facă.

Indicate sportivilor de performanță

Sportivii de performanță știu cel mai bine cât de important este ca organismul să fie sănătos și, pe cât posibil, să aibă parte de ceva energie în plus. De aceea sportivii folosesc, de multe ori, unele băuturi proteice sau sucuri despre care se spune că ar crește abilitățile fizice. Cu toate acestea, pe termen lung, astfel de surogate nu sunt recomandate, deoarece afectează starea de bine a organismului. Cu ASEA această problemă nu există, iar influența lor este una benefică atât în ceea ce privește performanța sportivă, cât și starea de sănătate a sportivului.

Moleculele Redox grăbesc procesul de vindecare, în cazul unei accidentări și accelerează producţia şi eficienţa antioxidanţilor naturali ai organismului. De asemenea, au un efect metabolic care face ca întreaga musculatură să se contracte permanent și să nu obosească niciodată. În acest fel, performanțele sportive sunt mult mai ușor de îndeplinit, rezistența la antrenamente este ridicată, iar recuperarea mult mai rapidă.   Așadar, pentru cei care își doresc un organism sănătos, cu o rezistență ridicată, Asea Supliment Redox este exact ceea ce au nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *