BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii!

Îți dorești o piele frumoasă și sănătoasă? Ești genul de femeie care are mereu grijă la felul cum arată? Vrei să fii admirată pentru frumusețea ta? Ei bine, ești exact în locul unde trebuie. Vei învăța ce trebuie să faci pentru o piele de invidiat, fără prea multă bătaie de cap și nici cu prea mulți bani cheltuiți. Începe chiar acum! Primul pas: exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii.

Ce înseamnă exfoliere?

Da, cu toate am auzit despre exfoliere, dar ce presupune mai exact acest procedeu? Este vorba, de fapt, despre eliminarea celulelor moarte ale pielii, care se găsesc pe toată suprața corpului. În acest fel, pielea rămâne în urmă frumoasă și sănătoasă.

Cât de des?

Da, este ușor de zis, exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii, dar specialiștii atrag atenția să nu se abuzeze cu acest procedeu. Pentru față, o exfoliere se recomandă să fie realizată de două ori pe săptămână, sau doar o singură dată dacă știi că ai pielea sensibilă. În caz contrar, pielea este mai predispusă la iritații. De asemenea, în timpul procedurii, pielea trebuie masată ușor, cu mișcări circulare.

Alege doar ce e mai bun pentru pielea ta!

Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii tale, fii sigură că alegi doar cele mai bune produse pentru asta. Am căutat și am găsit aici ceea ce ai nevoie, un mix special pe bază de săruri de la Marea Moartă, uleiuri vegetale naturale și extracte vegetale, care exfoliază, netezesc și hrănesc epiderma, și o remodelează. Ingredientele sale naturale sunt special alese astfel încât tu să ai parte doar de ce este mai bun.

Săruri de la Marea Moartă, care efoliază celulele moarte de pe suprafața pielii

Probabil ai citit destule despre sărurile de la Marea Moartă și felul în care acestea te ajută, prin faptul că exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii. În plus, ele cresc și nivelul de hidratare al pielii, o hrănesc și o remodelează.

O piele mai tânără

Semnele îmbătrânirii premature, între care se află și pielea lipsită de strălucire și elasticitate nu mai sunt o problemă dacă pentru îngrijrea ei se folosesc aceste săruri. Ele au capacitatea de a regenera celulele pielii, stimulând în același timp sinteza de colagen și de elastină. Pielea ta va arăta mult mai tânără și mai luminoasă.

Tonifiere și fermitate

Specialiștii în industria cosmetică au ajuns la concluzia că sărurile de la Marea Moartă, atunci când intră în componența unui produs de îngrijire corporală, lasă în urmă o piele mult mai tonifiată și mai fermă. În plus, pielea ta parcă nu a fost niciodată mai catifelată!

Uleiul de rozmarin tratează problemele pielii

Oricât ne-am dori să avem o piele ca de bebeluș, acest lucru este destul de greu de obținut, în special dacă există unele afecțiuni dermatologice. În ajutor vine însă uleiul de rozmarin, care ameliorează și reduce semnificativ semnele vizibile la nivelul pielii, iar problemele cu care te confruntai până acum nu vor mai fi decât o amintire urâtă. Uleiul de rozmarin se recomandă pentru afecțiuni ale pielii, precum acnee, dermatite sau eczeme.

Ulei din sâmburi de struguri, pentru o hidratare perfectă

Pielea cu tendință de uscare se remediază rapid dacă se folosește ulei din sâmburi de struguri, un excelent hidratan. Din fericire, acesta pătrunde rapid în piele, nu lasă urme grase și nu cauzează iritații.

De asemenea, uleiul din sâmburi de struguri, atunci când se află pe lista de ingrediente a unui produs care exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii, ține deoparte semnele îmbătrânirii premature, de care se plâng cam toate femeile.

O piele elastică, pe care porii nu sunt atât de vizibili, și cât mai lipsită de imperfecțiuni este cea mai mare dorință a urmașelor Evei care au tenul gras. Pentru ele, uleiul din sâmburi de struguri este exact ce au nevoie.

Castan, pentru o piele moale și fină

O exfoliere realizată cu ajutorul unui scrub care conține castan este o garanție că în urmă pielea va rămâne moale și fină. De asemenea, castanul aduce un plus de hidratare, de care orice piele are nevoie.

Aloe vera vindecă pielea iritată

Cele care suferă de unele iritații ale pielii, se feresc de exfoliere, pentru a nu accentua aceste probleme. Cu toate acestea, nu ar trebui să renunțe la această procedură, ci să folosească un produs care conține și Aloe vera, care poate accelera cicatrizarea rănilor.

De asemenea, aloe vera hidratează bine pielea, iar efectul său emolient este bine cunoscut. Pruritul se calmează, iar micile iritații se vindecă mult mai repede.

Uleiul din germeni de porumb, un puternic antioxidant

În industria cosmetică, beneficiile pentru piele și păr ale uleiului din germeni de porumb sunt cunoscute, pentru că este plin de vitamina E, cea a ”tinereții”. Aceasta încetinește mult instalarea semnelor de bătrânețe, fiind cunoscută ca un bun antioxidant.

De ce să folosești un scrub pentru exfoliere?

În cazul în care nu ai mai folosit până acum un scrub care exfoliază celulele moarte de pe suprafața pielii, te întrebi care ar fi principalele lui avantaje, în afară de cel de la sine înțeles. Iată doar câteva dintre ele, și de care poți beneficia și tu:

  • Pielea devine catifelată și luminoasă

Prin eliminarea de pe suprafața pielii a celulelor moarte și a impurităților, în urmă tenul este mult mai catifelat și luminos.

  • Detoxifierea pielii

Nu degeaba se spune că pielea este cel mai mare organ al corpului uman, și de aceea trebuie să fie mereu sănătoasă. Cu ajutorul scrubului, circulația sângelui este stimulată, și astfel se ajunge la detoxifierea pielii, care va avea parte și de remodelarea dorită.

Tinerețe fără bătrânețe…

  • Vei arăta mai tânără

Prin mai buna circulație sanguină la nivelul întregului corp realizată cu ajutorul scrubului, celulele pielii vor face față cu brio atacului radicalilor liberi, ceea ce înseamnă că vei arăta mult mai tânără. Deja te-am convins, nu-i așa?

  • O piele hidratată

După ce ai folosit un scrub de calitate, pielea va putea absorbi mai bine acele produse pe care le folosești pentru hidratarea ei. De aici, într-un final, va rezulta o piele catifelată, netedă și fermă.

  • Cum se face exfolierea?

Pentru exfoliere, ai nevoie în primul rând de un produs de calitate. Apoi, masează pielea cu mișcări circulare și ușoare, câteva minute. Clătește apoi, folosind o cantitate bună de apă. Nu apăsa prea tare, pentru că poți face mai mult rău decât bine. După ce ai clătit bine, folosește o cremă intens hidratantă.

Tu ce produse folosești atunci când vine vorba despre exfolierea pielii? Ai vreun ritual de înfrumusețare pe care vrei să ni-l împărtășești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *