Frumusețe

Untul de shea, aurul femeilor

Unt de Shea

Piele moale, neteda si catifelata..asta isi doresc femeile de peste tot din lume si nu numai femeile. Unele dintre cele mai eficiente ingrediente anti-imbatranire se regasesc in Untul de Shea, recunoscut pentru imbunatatirea tonicitatii pielii, hidratarea si elasticizarea acesteia. 

Untul de Shea ajuta pielea aspra, face ridurile mai putin vizibile si netezeste pielea, aceasta devenind mai moale si mai supla. Cati dintre voi stiu cum arata Untul de Shea? Daca nu ati avut ocazia sa incercati pana acum acest produs minune, dar vreti sa va va achizitonati trebuie sa stiti ca untul de shea este o grasime usor galbuie sau de culoarea fildesului natural, extras din nuca copacului de Shea african, fiind cunoscut si ca unt de karite. Untul de shea este cunoscut in Africa si ca „aurul femeilor”, deoarece in Africa multe femei sunt angajate in productie Untului de Shea.

Continutul de acid cinamic din Untul de Shea protejeaza pielea impotriva razelor UV, insa nu trebuie folosit ca protector solar. Proprietatile sale hidratante ajuta si la usurarea respiratiei persoanelor cu sinuzita. In cazul sportivilor, Untul de Shea face minuni. Sportivii africani folosesc de secole acest produs natural pentru relaxarea muschilor si eliminarea stresului. Acesta ajuta la drenarea toxinelor din muchii inflamati, grabind recuperarea.

Asadar, numai de bine despre Untul de Shea..asteptam sa ne spuneti voi pentru ce ati folosi untul de shea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *