Frumusețe

O piele frumoasă, fără arsuri, cu protecție BIO

Comunicat de presa

Vara este anotimpul preferat de toate doamnele și domnișoarele, dar acum, mai mult ca niciodată trebuie să ne protejăm pielea. Pentru că o piele frumoasă înseamnă în primul rând, o piele sănătoasă, primul sfat pentru a evita îmbătrânirea prematură a tenului este bine să folosiți suplimente alimentare ce reduc stresul oxidativ și neutralizează radicalii liberi. Menținerea sănătății pielii este prioritatea numărul 1 pentru această vara, pentru a avea o piele frumoasă, fără semne vizibile de îmbătrânire.

Deși în urmă cu 2-3 ani, specialiștii vorbeau despre suplimente alimentare pe bază de betacaroten, acum razele UVB și UVA sunt mult mai puternice și necesită administrarea unor suplimente care să aibă efect antioxidant puternic. Razele UVA sunt cele care cauzează arsurile solare și determină apariția unor modificări la nivelul tegumentului, ce pot cauza cancer. În plus, tot razele UVA sunt cele care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii.

Coenzima Q10 de la Bio Elemente este un supliment alimentar natural, ce ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, cauzate de expunerile prelungite la soare. Suplimentele conțin 30.9 mg Coenzimă Q10 și ingrediente 100% bio, precum ulei de tărâțe de orez, lecitină din soia, ceară de albine și ulei de soia. Coenzima Q10 este o substanță ce nu este produsă direct de organismul nostru. Substanța, care ajută pielea să nu se deshidrateze de la soare și încetinește îmbătrânirea prematură a pielii. Capsulele nu conțin adaos de zahăr, amidon, conservanți sau arome și coloranți, neavând compuși cu efect alergenic.

Coenzima Q10 este un antioxidant similar vitaminei E, indispensabilă pielii, pentru menținerea elasticității și frumuseții. Protejează moleculele de grăsime de la suprafața pielii împotriva oxidării, fiind recomandată persoanelor cu ten gras, predispus la apariția punctelor negre. Pentru persoanele care au probleme cu apariția punctelor negre, soarele este inamicul numărul 1 în sezonul cald. Punctele negre reprezintă depuneri de sebum la nivelul pielii, în urma unei secreții abundente. Persoanele cu tenul gras sunt cele mai dispuse la apariția punctelor negre, deoarece în contact cu aerul, grăsimea din sebum se oxidează și așa apar punctele negre. Rolul puternic antioxidant pe care îl are Coenzima Q10 luptă împotriva deteriorării și degenerării celulare, întârzie îmbatrânirea, cauzată de uscarea tegumentului, atunci când este expus razelor de soare. Efectele benefice asupra pielii ale Coenzimei Q10 au fost dovedite științific, alături de îmbunătățirea calității vieții și creșterea rezistenței la efort.

Vara, Coenzima Q10 este o substanță care nu trebuie să lipsească din dieta noastră de zi cu zi, pentru că substanța luptă cu acțiunea oxidantă a radicalilor liberi. Coenzima Q10 de la Bio Elemente conține substanțe 100% bio, indispensabile persoanelor care se expun la soare , ajutându-i să își mențină o piele frumoasă și sănătoasă.

Cine trebuie să consume Coenzima Q10?

S-a dovedit că după vârsta de 30 de ani, producerea de Coenzima Q10 începe să scadă, de aceea trebuie să intervenim cu suplimente alimentare ce au la bază această substanță. În plus încetinirea metabolismului este primul efect pe care persoanele peste 30 de ani îl observă. Coenzima Q10 de la Bio Elemente este asociată cu accelerarea metabolismului și întârzie procesul natural de îmbătrânire. Capsulele de Coenzima Q10 mențin un tonus fizic și psihic ridicat ce ajută la menținerea unei sănătăți fizice bune și a unei siluete de invidiat. Asocierea dintre Vitamina E și Coenzima Q10 duce la potențarea efectului antioxidant, pentru o piele sănătoasă în timpul verii.

Din dragoste pentru soare și pentru pielea voatră, alegeți vara asta sănătatea și protejați-vă pielea împotriva îmbătrânirii. Acum ne putem bucura de căldura razelor de soare.

Despre Bio Elemente
Bio Elemente este furnizor de suplimente nutritive naturale, pentru sanatate si frumusete. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site-ul bioelemente.ro este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente se regasesc produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.

http://www.bioelemente.ro/coenzima-q10-89.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *