Sănătate

Diabetul poate fi prevenit. Descopera cum!

Diabetul este o tulburare a metabolismului, care se traduce prin incapacitatea pancreasului de a produce suficienta insulina, sau chiar deloc, astfel ca organismul pierde principala sursa de combustibil, glucoza, chiar daca in organism exista o cantitate mare de zahar.

Cea mai frecventa forma de diabet este diabetul de tip II, de care sufera peste 90% dintre bolnavii de diabet. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ 346 milioane de persoane din intreaga lume sunt diagnosticate in prezent cu diabet zaharat, iar 55.2% dintre acestea traiesc in Europa.

Diabetul zaharat se caracterizeaza prin cresterea glicemiei, aparitia zaharurilor in urina si are o evolutie lunga. La fiecare 8 secunde, o persoana moare din cauza diabetului si a complictiilor acestuia. In Romania, 8.4% din adulti au diabet. Daca acuzati sete excesiva, gura uscata, urinare frecventa, foame mare, scadere inexplicabila in greutate sau vedere incetosata, e cazul sa va puneti un semn de intrebare asupra sanatatii si sa consultati un medic.

Tratamentele pentru diabet sunt cuvintele cele mai cautate pe Internet de catre cei care sufera de aceasta afectiune. Este insa important  sa prevenim mai degraba, decat sa tratam, sa luam masuri care sa elimine posibilitatea de a ne imbolnavi.

Ca sa previi instalarea hiperglicemiei iti recomadam: sucul de castraveti sau cel de cartofi amestecat cu suc de lamaie, infuzie de urzica, praz proaspat, lamaie, suc de varza, gelul pe baza de Aloe Vera, care are si el efecte hipoglicemiante. Aloe Vera este cunoscuta inca din antichitate pentru calitatile sale anti-imbatranire si regeneratoare. Toate calitatile gelului de Aloe se regasesc azi in suplimentul Aloe Vera Integral, produs natural cu un continut de 99.55% gel, suc si pulpa de Aloe Vera.

Natura, mereu generoasa!

Daca pana acum cativa ani, in Romania nu se cunoasteau efectele benefice ale unor plante si fructe precum afinul, goji sau Acai-ul, in prezent exista suplimente nutritive din plante de pe alte meleaguri  care s-au dovedit extrem de eficiente in cresterea productiei de insulina si in reglarea glicemiei.

Suplimentul nutritiv Extracte Esentiale este un produs natural, in compozitia caruia intra extract de Acai, Goji, Mangostan, Rodie. Extracte Esentiale contine toate substantele cu efecte puternice antioxidante, cunoscute in prezent, imbunatatind functia digestiva si a ficatului. Acest supliment, pe langa faptul ca impiedica aparitia complicatiilor pe termen lung ale diabetului zaharat, contribuie la mentinerea sanatatii ochilor si scade nivelul colesterolului rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *