Nutriție

Super puterea fructelor Goji

Goji

Am putea spune ca  Goji este un fruct miraculos datorita multiplelor  sale proprietati. El contine mai mult betacaroten decat morcovii, mai mult fier decat o friptura si mai multa vitamina C decat portocala.

Daca va regasiti in milioanele de persoane dornice sa slabeasca avem o veste buna pentru voi. Fructul Goji este eficient in curele de slabire si in combaterea celulitei. Este bogat in aminoacizi, minerale, betacaroten, vitamine , polizaharide, uleiuri esentiale si alte elemente importante pentru organism.

Astfel, Goji tine sub control apetitul prin caracteristicile sale aditionale, combate efectele ce duc la cresterea in greutate si ajuta la imbunatatirea performantei fizice. Daca va doriti un chip tanar si proaspat si incercati sa combateti primele semne ale imbatranirii, atunci solutia  este acest fruct. Poate nu va vine sa credeti, dar el are un puternic efect anti-aging.

Datorita componentelor sale, fructul ajuta la prevenirea si tratarea mai multor afectiuni: reduce nivelul glicemiei si al colesterolului, protejeaza sanatatea stomacului, este recomandat in boli cronice ale ficatului, rinichiului, in diabet zaharat, hipertensiune, imbunatateste libidoul si functiile sexuale, controleaza tensiunea arteriala.

Pentru a profita de toate beneficiile aduse de acest fruct, le puteti consuma proaspete sau uscate, in amestecuri (supe, ceaiuri, ca ingredient in prajituri, ciocolate, inghetate etc.), bauturi si altele.

Sper ca am reusit sa va convingem de proprietatile acestui „super-fruct” atat de apreciat si consumat pe intreg globul. Trebuie sa-l incercati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *