BioElemente în presă, Frumusețe, Sănătate

Problemele tenului dispar, cu o cremă hidratantă bună!

Orice femeie știe că, de cele mai multe ori, prima impresie este cea care contează, iar oamenii pun încă mare accent pe aspectul fizic. De aici și dorința urmașelor Evei de a avea un ten perfect, cu piele ca de bebeluș, fără imperfecțiuni sau riduri. Totul este posibil, cu o cremă hidratantă bună!

În condițiile actuale, cu un stil de viață destul de dezordonat, cu stresul care ne înconjoară la orice pas, este destul de dificil. O cremă hidratantă bună este, de multe ori, soluția la aceste probleme, dar este destul de dificil de ales, deoarece piața de gen este plină de acest fel de produse, despre care producătorii susțin că sunt cele mai bune.

Dacă vrei cu adevărat ceva de calitate, trebuie să alegi una bazată de ingrediente naturale, care nu fac altceva decât să lupte alături de tine în încercarea de a avea tenul perfect. În niciun caz nu apela la cele care mai strecoară și câteva ingrediente chimice în compoziție, pentru că rezultatele pe termen lung nu vor fi cele dorite de tine. Din fericire, există aici o cremă hidratantă, care îndeplinește toate cerințele și așteptările reprezentantelor sexului frumos în materie de sănătatea tenului. Nu uita ca natura este cea care ne oferă toate ingredientele necesare pentru o piele frumoasă.

Aloe vera, scutul de protecție al pielii

Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute plante ca având efecte miraculoase pentru sănătatea pielii. Orice cremă hidratantă, de bună calitate, trebuie să conțină cât mai mult din ea, iar beneficiile pe care le aduce tenului sunt numeroase.

  • Efect antiaging

Un stil alimentar nu tocmai sănătos, poluarea, anumite medicamente, lipsa unei hidratări corecte, razele soarelui, sunt doar câteva dintre cauzele care determină îmbătrânirea prematură. Grație efectelor sale antioxidante, aloe vera are un efect antiaging garantat. Iată și motivul pentru care este folosit pentru a prepara o cremă hidratantă care poate fi utilizată nu doar pentru ten, ci și pentru pielea de pe gât sau de pe mâini.

  • Hidratează pielea

Aloe vera este un excelent hidratant natural, așa că pielea devine mult mai elastică dacă este folosit așa cum trebuie. Poate fi folosită, cu același succes, și de persoanele cu tenul gras, iar o cremă hidratantă care conține aloe vera nu va lăsa un aspect unsuros pielii.

  • Acnee? Nu, cu aloe vera

Multă lume se confruntă cu una dintre cele mai comune afecțiuni cutanate, acneea. Aici, tot aloe vera se dovedește a fi un aliat de nădejde, deoarece reușește nu numai să te scape de inesteticele coșuri, dar ajută la refacerea țesutului afectat, și astfel nu vei rămâne cu cicatrici inestetice pe piele.

  • Vindecă arsurile solare ușoare

Dacă ai stat cam mult la plajă și te confrunți cu arsuri solare ușoare, atunci o cremă hidratantă pe bază de aloe vera este exact ce ai nevoie pentru a te simți mai bine. Nu degeaba este comparată cu un scut de protecție al pielii, chiar are un efect miraculos.

Un ten sănătos, cu ajutorul uleiului de migdale dulci

Un ingredient natural care nu ar trebui să lipsească atunci când vine vorba despre o cremă hidratantă de calitate superioară este și uleiul de migdale dulci, care are efecte emoliente şi de hidratare a pielii.

  • Previne uscarea pielii

Multe persoane se confruntă cu probleme dermatologice cauzate de tenul uscat, sau din cauză că, pe perioada sezonului rece, pielea are tendința să se usuce mult mai repede. Printre problemele care pot fi prezente acum, cele mai întâlnite sunt apariția prematură a ridurilor și chiar exfoliere. Uleiul de migdale dulci are un efect emolient, dar și hidratant în același timp, ceea ce nu poate fi decât în avantajul tău, nu-i așa?

  • Tratează acneea

Uleiul de migdale dulci, atunci când este folosit într-o cremă hidratantă, are un dublu efect pozitiv în ceea ce privește acneea. În afară de efectul dorit, de hidratare a pielii, reduce excesul de sebum. Ceea ce înseamnă că punctele negre sau coșurile vor deveni curând o amintire urâtă, iar în urmă pielea va rămâne frumoasă și catifelată.

  • Vindecă cicatricile

Studii în domeniu au demonstrate și faptul că uleiul de migdale dulci are un bun efect anticicatrizant, așa că poate fi folosit cu succes pentru a începărta acele semne inestetice de pe piele. Efectul este unul destul de rapid, dar este nevoie de o aplicare frecventă.

Ceea ce este de remarcat la uleiul de migdale dulci este că poate fi folosit de persoane atât cu tenul uscat, cât și de cele cu tenul gras. Efectele sale antiinflamatoare sunt mult mai bune decât în cazul altor uleiuri folosite în tratarea afecțiunilor dermatologice, așa că este obligatoriu ca o cremă hidratantă bună, din ingrediente naturale, să îl conțină printre componentele sale.

Vitamina E, cel mai cunoscut remediu pentru piele

Un ten curat, luminos, fără imperfecțiuni. Ce femeie nu își dorește asta? Nu, nu este deloc imposibil, mai ales dacă în ajutor vine și vitamina E, poate cel mai cunoscut remediu natural pentru piele. Poate fi folosită pentru a scăpa de unele probleme, sau pur și simplu pentru îngrijire și întreținere. Indiferent pentru ce o folosești, tenul tău va fi exact așa cum îți dorești: perfect.

  • Riduri? Nu, mulțumesc

Cam așa ar răspunde, probabil, tenul tău, dacă ar putea vorbi. Atunci, alege să îl ajuți să lupte cu ele, cu ajutorul vitaminei E. S-a demonstrat științific că reduce și estompează semnificativ ridurile. Prin urmare, o cremă hidratantă care conține vitamina E este una cu un efect antiaging garantat.

  • Petele de pe piele dispar

Indiferent de ce natură sunt petele care au apărut pe suprafața pielii, vitamina E este cea responsabilă de dispariția acestora. În urma folosirii ei, petele sau acele mici imperfecțiuni ale pielii dispar, iar tenul redevine curat și sănătos.

  • Face minuni cu acneea

Tenul afectat de acnee devine în scurt timp o amintire cu ajutorul acestei vitamine miraculoase, care ajută și la reducerea semnelor inestetice de pe piele, lăsate de această afecțiune.

  • Un ten perfect hidratat

Un ten perfect hidratat este unul sănătos, fără urme de îmbătrânire prematură sau probleme cu pielea. Atunci când este folosită într-o cremă hidratantă, vitamina E va deveni un aliat de nădejde al femeilor care își doresc un ten perfect.

  • Vindecă arsurile

Vitamina E ajută la vindecarea mai rapidă a arsurilor, nu doar a celor solare. În plus, semnele inestetice care rămân pe piele în urma arsurilor sunt vindecate tot cu ajutorul vitaminei E, pentru că oferă pielii o producție sporită de colagen, o elasticitate mai mare și o hidratare intensă.

Tot ce are nevoie pielea pentru a se menține sănătoasă, sau pentru a deveni una, sunt ingrediente simple, care se găsesc din plin în natură. Pentru efecte de lungă durată, o cremă hidratantă naturală este tot ce ai nevoie în materie de îngrijire și prevenire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *